Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

musztarda A gdzie ja się pochwaliłam??Jakaś cichociemna jesteś czy jak?Opis został stworzony na potrzeby wątku i tyle Przecież nie będe pisać co robie ja co robi maz ile zarabiamy itp. Po co?Ty jakaś kompletnie nie kumata jesteś

Vampire Bloood Różni się ceną kochana I o to chodzi Bo co znajomi powiedzą jak się kupi tani wózek?:D

ja dostałam od szwagierki wózek quinny warty był 2,5tys i co z tego że by tak chuj... tzn bardzo mały w środku bez żadnej przykrywki ,do tego strasznie ciężki ,sprzedałam go po 2 miesiącach i kupiłam wózek za 600zl;)

jennifer8787*** To nie problemy Chciałam się pośmiać z pseudomilionerów A że niektorzy maja z tym problem bo ktoś podważa ich kafeteryjny status bogacza to juz chyba ........jego problem:D

Gość do vampire blooddd
no bez przesady 800 pln za najpotrzebniejsze rzeczy, osobiscie mi idzie okolo 100 codziennie nie wiem skad sie to bierze ale jak wejde do skklepu to ciagle cos mi jest potrzebne a za mieszkanie place troszku wiecej jak 800 takze widzisz nie daje rady juz staram sie meza wysyłac do sklepu bo on kupi dokladnie tylko to co ma na karteczce (taki sknerus :)) a jak sama pojde to i 100 nie wystarcza a nie pomyslalas jeszcze ze trzeba jakis ciuch kupic itp. wiec to wcale nie jest duzo i nie pisze tu wcale aby sie chwalic tylko po prostu pisze ze mam problem bo mi to nie wystarcza

jennifer8787*** No ja osobiście nie pisałam w watku razem z Tobą więc nie wiem jaka jesteś;)Ale krążą o Tobie legendy:D

jak się kupuje ciuchy u armaniego to będzie brakowało :) ja kupuję na wyprzedażach ciuchy, co wcześniej kosztowały duuuuuużo więcej :)

09:50 [zgłoś do usunięcia] adalis86 musztarda A gdzie ja się pochwaliłam??Jakaś cichociemna jesteś czy jak?Opis został stworzony na potrzeby wątku i tyle Przecież nie będe pisać co robie ja co robi maz ile zarabiamy itp. Po co?Ty jakaś kompletnie nie kumata jesteś Opis został stworzony na potrzeby wątku.... :) A po co w ogóle o tym piszesz? Kogo to interesuje. W dodatku nie można tego zweryfikować. :D Musiałaś w końcu wyrzucić to z siebie. Jaka to Jesteś bogata, ale nie chwalisz się tym, a inni się chwalą i ściemniają przecież. :)

Vampire Bloood ja swój kupiłam za 300zł w promocji:)A znajoma ma identyczny kupiony za 1500zł:P Niczym się nie różnią bo robiłyśmy porównanie Mój dodatkowo miał gondolę a jej nie:P

a ja mojemu dziecku kupuje ciuchy w h&m ,zarze,smyku a nawet w markecie na pasażu albo w pepco ,zalezy co potrzebuję i nie lubię wydawać majątku na ciuchy dla dziecka z których zaraz wyrosnie

musztarda Ręce mi opdają:P Dobra twórz sobie swoje teorie ale ja juz tego czytac nie chcę Wijesz się jak piskorz:P Węszysz i szukasz do czego by się tu przyczepić Dziwna jesteś wiesz?:P

Gość Milionerka bez milonów
A ja jestem baaaaaardzo bogata :) KOCHAM I JESTEM KOCHANA :D Mam za co żyć i na sranie mi więcej pieniędzy...:D

Gość wejdzcie sobie
na Poza Polska tam to dopiero jest pelno bogaczy z wlasnymi domami po 3 latach spedzonych zagrancia, z mezami ktorzy swietnie zarabiaja ( oczywscie zonki co najwyzej pracuja na pol etat, bo ;;zajmuja;; sie dziecmi),wyjzazdy zagranice na wakcje 2-3 razy w roku minimum itd.

jennifer8787*** Ja mam uraz do markowych rzeczy Mówi sie ze sa lepsze i na dluzej a to nie prawda Jakos u mnie duzo lepiej sprawdzaja sie niefirmówki i bazarowe rzeczy Po praniu i prasowaniu wygladaja lepiej Kupilam raz bluze w smyku i wiecej tego nie zrobie

adalis racja i ogólnie zawsze jak kupię spodnie w h&m ,albo nawet legginsy to mimio iż jest gumka to są szerokie w pasie ,że trzeba zwężać ,zastanwia mnie czemu oni wszystko na jeden wymiar robią

jennifer8787*** gdzies widzialam ze pisalas o budowie domu?:) I jak skonczony????:)

adalis86 no podłoga jest zalana i do końca tygodnia nie można po niej chodzić ,teraz będziemy zamawiać parapety i musimy przed zimą kotłownie wypłytkować bo piec gazowy będzie trzeba zamontować

Gość Milionerka bez milonów
A ciuchy kupuję na jarmarku...:D

wiecie, ciuchy co miesiąc kupuję, a nie oszczęsdzam i żyję za te "marne" jak to ktoś ujął 2 tys. a i tak na wózek mnie nie stać :)