Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura Ktora Sie Stresuje...

Co mam zrobić by sie nie zbłażnić?

Polecane posty

Chciałabym przezyc pierwszy ( tzn nie pierwszy ogolnie, tylko 1 nasz wspolny) seks z dziewczyna. Jestem biseksualna, byłam do tej pory z 2 facetami, i z 1 dziewczyna, tylko ze z nia nie byłam, długo i nie kochałysmy sie(tzn, nie było zadnych pieszczot) Były tylko pocałunki. Moja partnerka była w kilku zwiazkach z kobietami. Ostatnio chciałam, ona tez, przejsc do pieszczot, ale ja jak kretynka, zaczełam sie smiac. No tak juz mam gdy sie stresuje :( Nie mogłam sie powstrzymac, stresowałam sie bardziej niz przed 1 w zyciu seksem. Nie wiem, czy mam zaczac ja piescic, tak jak sama lubie, nie chce sie osmieszyc. A nie wiem czy znowu nie zrobie z siebie idiotki smiejac sie jak świr :(... Obawiam sie, bo ona była z kilkoma dziewczynami, i mam wrazenie ze sie zbłażnie...:/

Nikt, mi nie pomoze. Wiec chyba kupie Walerin, łykne 3 i moze nie bede sie tak smiała, mam nadzieje ze nie usne

Gość wójekstaryhuejk
jeśli dziewczyna cie podnieca to nic dziwnego czy śmiesznego ale jak w głębi serca chcesz pokazać że jesteś skrzywdzona przez jakiegoś szmaciarza to się właśnie śmiejesz