Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba dziewczyna:D

kto sie ze mna umowi na randke?

Polecane posty

Oj tam, oj tam, to się ironia nazywa, wiesz? xD Ja mam tylko ciężką nogę kiedy siedzę na miejscu kierowcy i to wszystko ;)

Justa007 - rozumiem, ze pies sie wabi - z polska - "dewolaj"? :P Hot Rain - taka odpowiedz mnie satysfakcjonuje ;) A co bralas pod uwage wymyslajac pierwszy czlon swojego nicka - Hot? ;) - tylko nie pisz, ze silnik podczas pracy!

Gość wesola dziewczyna:D
ja kotkow nie lubie , uraz mam

Nie jestem taka maniaczką :) DeMorai- a na to pytanie chyba sam sobie juz potrafisz odpowiedziec :)

..3 zboczki :)

Justa007 - znajac Twoje podejscie do ograniczen predkosci to pewnie polyka je w calosci, albo miazdzy pazurem ;) Hot Rain - a na jakie pytanie nie moglbym sobie sam odpowiedziec, dzieki czemu Ty bys mi - chetnie - odpowiedziala? :) Prosze podac to pytanie a ja ... je najzwyklej w swiecie, przepisze ;) wesola - to Nam teraz podpadlas! :P

bo mam sasiadke sojcopatke i ona tego kota ma... i on od czasu do czasu u mnie na blacie blosy zostawia, poza tym ona drze sie w polnocy wola tego kota( kot gdzies w parku) a ona drze sie, poza tym koty sa egoistyczne i wyniosle

bardzo prosze o napisanie ile lat macie ? dla celow administracyjnych

Wesoła - biedna, takie traumatyczne przeżycia :) Ale fakt faktem koty są fałszywe, chociaż niektórzy ludzie je uwielbiają. Moja koleżanka ma trzy czy cztery koty i gdyby nie to, że mieszkania z reguły nie są rozciągliwe to miałaby ich jeszcze więcej :D DeMorai - no przecież nie stopami, bądź poważny :P

Wesoła - sądząc po niektórych wypowiedziach to wszyscy jesteśmy w kategorii +18 :)

dobrze, wiec nie musze interweniowac. molestowanie jest karane

Demo - hmm.. a po czym tak wywnoskowałeś ? Wesoła tez nie lubie kotów , od jakiegos czasu :) wiec nie jestes sama.

jakbym ci pozwolila abysmnie zabil to myslisz ze uniknalbys kary za zabojstwo

Wesoła - ale pomyśl, z drugiej strony lepiej żeby Cię molestował heteroseksualny facet niż homoseksualna kobieta, prawda? ;)

Hot Rain - a ... bo tak jakos niesmialo pisalas, a z tym jezdziectwem to na powaznie, bezpodtekstowo. Teraz to juz nie wiem czy naprawde jestes mechaniczka, czy po prostu lubisz ostra jazde? ;) A lubisz trzymac drazek? - oczywiscie chodzi o zmiane biegow!!!

jak ladna to czemu nie:D

Prosze przestac! Moze wymyslimy jakas wizje molestowania za przyzwoleniem kobiety przez faceta? Bedzie wkladaj swoje dlonie pod jej spodniczke, pod bluzke, przez bluzke, przed spodniczke, pod majtki, na stojaco, lezaco, siedzaco, na podlodze, pod sciana, na stole ... itd.

DeMo nie naleze do nieśmiałych osób :) Jeżdziectwo to na powaznie , ale nie ukrywam ze mozesz tez to rozumiec jako podtekst. :)