Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba dziewczyna:D

kto sie ze mna umowi na randke?

Polecane posty

Facet to facet wiadomo :) Chodż ta reka pod spódniczka :P Dobra DeMo mówił zeby przestac . Milczec będe :)

Spódniczka, bluzka... Ciekawe :D Ale faktycznie, jak mamy siedzieć cicho, to siedzimy

Eh, foch? :P Ale ja moge zaczac :) Tylko dziwnie mi tak pisac o molestowaniu :D To moze ...

Gość wesola dziewczyna:D
zawstydzacie mnie:)

Oj, czemu ci faceci tacy niezdecydowani :P Najpierw każesz przestać, a teraz chcesz zaczynać :D

Słuchajcie my sie zaraz mokre zrobimy wiec moze faktycznie uspokójmy sie . Ahhh ta wyobraznia . Foch ? Nie znam tego pojecia :)

no i mamy pieciokat:):D:D::D

Jada pociagiem, wieczorem, Intercity, dluga droga, siedza naprzeciwko siebie, swiatlo niezbyt ostre, mozna zmruzyc oczy, ale po co mruzyc oczy, skoro siedza naprzeciwko siebie a ona dosyc skapa ubrana, spodniczka delikatnie odkrywa jej nogi. On udaje, ze spi, zmruzone oczy, ale przez zamkniete powieki zerka co powien czas miedzy jej nogi, niestety za duzo tam nie widzi ... w miedzyczasie jego wzrok przenika takze po kazdym centymetrze jej ciala. W pewnym momencie wstaje, dosiada sie obok niej, ona nie spi ... ... ale mu tak jakos niewygodnie na tamtej stronie wiec idzie sie przejsc :D

ha ha ha

wesola - Ty w tylu osobach tu wystepujesz, ze katow zabraknie! Justa - zdolny facet jest, ot co ;) Hot Rain - "my sie zaraz mokre zrobimy" - prosze nie kusic!

jak to liczylam nas plus moj maz

no to wszyscy sciagaja majtki po kolei bardzo prosze demono zaczyna.

De Mo Czekam .. ale długo nie bede bo marzne w tej koszulce ... jest bardzo cienka .

1. Wersja dla Hot Rain - i w pewnym momencie sie budzi, okazuje sie, ze scena pociagowa to byl sen a ona znajduje sie na Mount Everescie, sama, no moze nie do konca, bo towarzyszy jej plastikowy towarzysz ;) 2. Wersja dla Justy - on wstal, wyszedl z przedzialu (take mini przedzialy), na korytarzu tez swiatlo niezbyt ostre, on spoglada przez okno, co po chwile widac jakies domy ... nagle czuje na sobie kobiece dlonie, ktore delikatnie obejmuja go w pasie, czuje, ze ktos sie do niego przytula. Odwraca sie, a tam jest ona, wspoltowarzyszka podrozy z przedzialu, zalotnie spoglada mu w oczy, a w nim cos narasta, i nie jest to narastanie okolicy okolorozporkowej, ale bardziej narastanie uczuciowe. Niesamowicie przyjemnie mu sie zrobilo ... ... Justa - ale ta Twoja wersja jest cholernie dluga ;)

Wesoła - DeMo by sobie nie poradził z trzema kobietami, nawet gdyby miał do pomocy Twojego Męża :D

Gość a jak tam na dziwkach bylo
wez lepiej opowiedz :D

DeMo - w końcu wymagająca ze mnie kobieta, ale wersja mi się podoba, zdałeś egzamin :)

my z meze damy sobie rade, wiec zostaja dwie, na takie silne ramie... po jedna na ramie i da raze chlopak

Hot Rain - uwazaj, bo ja sie tam zaraz do Ciebie zakradne i szybkim ruchem rozkrece kaloryfer na maxa, dzieki czemu ta cienka bluzka bedzie dla Ciebie niepotrzebnym obciazeniem! :) Justa - Ty znaki gniesz noga, a co dopiero 3? Z kazda po kolei, to tak ;)

my z mezem damy sobie rade, wiec dwie zostaja na tak silne ramie to po jedna na ramie i da chlopak rade

podkreciłbyś? No .. wtedy musiałabym ja zrzucic tylko że nic pod nia nie ma procz gołego ciała ..

dobranoc:) nie switnuszcie za bardzo pozdawiam