Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba dziewczyna:D

kto sie ze mna umowi na randke?

Polecane posty

Hot Rain - świetna sprawa, masz jakieś odznaki czy to tak zupełnie rekreacyjnie?

Gość wesola dziewczyna:D
ucze w szkole , i leniuchuje... zakupy lubie i takie tam rozne

Hot Rain - mechaniczka samochodowa? (to tylko marzenie) ;) Justa007 - zaraz pozycze od Ciebie licencje! - jesli nie napiszesz jaki to sposob :P

ja bardzo lubie, zwlaszcza ze pracuje z doroslymi. A ty co robisz oprocz jazdy konnej?

Hot Rain - moja kumpela trenuje jeździectwo, więc co nieco wiem na ten temat ;) Z tego, co mówiła to trochę trudno zdobyć odznakę, także podziwiam i gratuluję :) DeMorai - jak już mówiłam licencji nie posiadam :P Ale wiesz, jak nie ma innych sposobów to np. jak chce rozładować emocje wsiadam w samochód i bardzo perfidnie łamię wszelkie ograniczenia prędkości :P To oczywiście taki najmniej inwazyjny sposób, który mogę tutaj zdradzić :P

demorai Ty chyba dawno koniety nie miales bo wszytsco dwuznacznie odbierasz co>?????? zboczku

DeMorai nie wierzysz ? Twoja strata :P justa wiesz co koleżanka ma rację na pewno :) wesoła ja jeszcze studjuje :)

Kurcze... mechaniczka :D Moje marzenie zawodowe, ale za dużo w tym chyba matematyki/fizyki i innego cholerstwa, wolę pogrzebać we własnym aucie, przynajmniej mi papierów nie potrzeba ;)

dobrze to propouje jakis konkurs moze . pytanie Dlaczego w lodówce jest światło, a w zamrażalniku nie?

Justa007 - a czym to czynisz? - bo qrde, zeby zlamac taki znak to trzeba miec naprawde "krzepe" ;) Hot Rain - jesli bylabys taka uprzejma to ja chetnie poczytam o tym co trace ;) wesola dziewczyna:D - no wiesz, jak moglas mnie tak oczernic? :(

justa, fizyki jest nie wiele . A matematyka w miare do ograniecia . Musisz miec troszke krzepy mimo wszytsko sciagniecie koła z samochodu terenowego na podnosniku do najlżejszych nie nalezy ale zawsze sa silni panowie :P to taki przykład . aLE DAŁABYS NA PEWNO RADĘ :)

de mo-oj tam oj tam, juz nie marudz

hot rain. pewnie z samymi facetami na roku jestes, ja po elektronice, tez sama bylam

hot rain. pewnie z samymi facetami na roku jestes, ja po elektronice, tez sama bylam

Byłam z samymi facetami :) i nie przeszkadzało mi to za bardzo . Im chyba tez nie.

DeMorai - jakis ty zabawny, doprawdy :P Wiesz, wyrywam takiego jedną ręką, kładę przez nogę i idzie jak sucha gałązka ;) Hot Rain - no i masz babo placek, teraz będę kombinować jakie są moje szanse podążenia w tym kierunku :D

Zalezy ile masz lat :) ja skonczyłam z tytułem technika . i studjuje. Jesli lubisz to próbuj. :)

ucze angielskiego:), po ile wy macie lat w ogole?

A z tymi sportami to jakis podtekst, zeby wesola nie musiala interweniowac? :x

Pieski i kotki też lubimy, prawda, drogie panie? Tak a propos, DeMorai, to Twój nick jest podobny do imienia mojego psa chciałam Ci powiedzieć :P