Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

A to u mnie jest akurat tak, że jego rodzice mają firmę i w chuj siana, ale mnie to w ogole nie interesuje, bo ja chce w koncu isc na swoje a nie mieszkac z tesciami pod jednym dachem meczy mnie to strasznie. Mieszkam na wsi ludzie pierdola ze na kase poleciałam , chociaż on też pracuje na to, żebysmy mogli sobie jakos normalnie zyc. Ja nie chce od nich zadnych pieniedzy, a ona da nam na cos a pozniej wypominki, a on jest taki ze nie powie nic mamie.. A ojcu to juz w ogole i mnie to wkurza na maxa;/

Gość MłodaMamaMłodaMama
Kolega mnie zagadał i nie mogłam dojść do kompa...wrrr.... :) prawdaciezawszezabolo - robie jutro parapetówke! :) Musze poczytac co popisałyscie :)

prawdazawszeciezaboli_24 -> ja mam gorzej... np. tesciowa w dniu slubu do mnie ... to już mozesz sie przyznac ze jestes w ciazy a sama... hmm co tu duzo mowic ... moj tesciu ma 3 dzieci nieslubych z inna... a ona to akceptuje... eh szkoda gadac

Gość MłodaMamaMłodaMama
Niezłe macie jazdy z Teściowymi :] A ja dla odmiany o swojej złego słowa nie moge powiedziec! pomogła mi jak miałam depresje poprodową. Pomogła nam sie wybudować - utrzymując nas abysmy sie wybudowali. A własciwie pomogli - bo Teść tez :) No i charakter ma taki, że wie zeby z butami nie wchodzic gdzie nie wolno ;) Dla odmiany dobre słowo :)

Gość MłodaMamaMłodaMama
Nati_zet - cóż.... moze to dlatego ze Oni maja po 70 lat , pierwszy syn ma 44 lata, Mój Mąż urodził sie 12 lat po nim. Takze moze wiek zrobił swoje. Choc moja mama ma 55 i jest SUPER Tesciówka :) Tak mówi Mąż :)

mloda mama to faktycznie !! jest na co sie szykowac , uuuwielbiam parapetowki:) zono swego meza fajna tesciowa masz hehe. Moja z kolei to sknera . Jak byla u nas 2 tyg to nic nie przywiozla ze soba a w sklepie nabierala nabierala do koszyka nie pytajac o nic . Synusiowi pierwszo obiadek na koncu ja . dokladka synusiowi co zostanie to dla mnie . Masakra ! ! !i synus to i synus tamto , jest do tego zarozumiala i wkurwia mnie tak ze o jezu !! nati zet .. to masz nie milo jak mam odwrotna sytacje to moj facet jej kase sle jak debil a ona pracuje jej maz pracuje i wiecznie malo ! a maja tylko jedno dziecko na utrzymaniu .. ah szkoda gadac dziewczyny nie lubie za bardzo slodkiego !! ale tak mi teraz zachcialo ze zwariuje a w domu mam tylko dzem !!! ... i wiecie co bede robic nalesniki !!:)

No a rodzice mojego faceta to też tacy ą ę, nic im nie pasuje wszystkich obgadują, a że wioska mała każdy się zna, każdy sobie zazdrości..Ja nie zwracam uwagi na rzeczy typu ten się wybudował, a ten kupił sobie nowy samochód, ten ma coś lepsze niż ja.. a oni najpierw pierdola ze ktos ma cos lepsze a pozniej musza miec jeszcze lepsza od kogos.. Brat mojego tescia teraz bedzie mial nieslubne blizniaki, to tez im nie pasuje.. Ludzie ciagle ponurzy bez humoru bez jakiegos zycia.. no kurde jak mozna caly czas narzekac..

oj zono swego meza , moj facet jak gotuje tez mam podobnie wszelkie mozliwe naczynia rozklada po wszystkich blatach ale nie powiem dania robi pyszne. ja zabieram sie do roboty w miedzy czasie bede pisac :) .. dzemik truskawkowy pychotka , swoja droga nei wiem skad u mnie ostatnio takie zachcianki , zazwyczaj nie jem slodkiego . mloda mamo to masz fajnie I CIESZE SIE ze nie musisz przezywac dramatu takiego jak my NATI zet JA MAM TO szczescie ze widze tesciowke 2 razy do roku ...

Gość MłodaMamaMłodaMama
Neti_zet - taka zawiść jest bardzo niezdrowa :( Wiecie, ja niestety nie mam jeszcze na nowym domku neta, wiec popisze dzis a potem dołącze w poniedziałek. Jakby ktos pisał za mnie w weekend to podszyw! ok?

Gość MłodaMamaMłodaMama
Odpowiedz na kilka rzeczy: Mój Facet nie gotuje i lepiej zeby nie gotował, bo kuchnia to mje królestwo :) Nie Pale! Jakos sie odzwyczaiłam. :) Nie pale chyba z 5 lat.

prawdazawszeciezaboli_24 O kurde to masz zajebiscie, ze widzisz ja rzadko. No cóż taki mój żywot, jakos trzeba przeżyć tylko, że czesto klocimy sie przez nią bo ja nie wytrzymuje i wyzywam ją do niego a w koncu to jego matka.. p.s. Smacznego :) żona-swojego-męża > ja palę i też właśnie idę na linka ;p

ja tez nie lubie jak moj facet gotuje , bo nie dosc ze syf to jeszcze jak cos mu doradze to jest krzyk ze bedzie robil po swojemu :) .. z kolei jak ja cos gotuje i cos mu sie nie spodoba to mowi do mnie tak: A MOJAAA MAAAMAA BY ZROOOOBILAA TO TAK a ja do niego a jaa nieee jesssteemm twojaa mama iii robie to takkk i zawsze sie smiejemy :):) moj facet nie umie gotowac , umie 3 dania zrobic ale nie powiem , perfekcyjnie:)

Gość MłodaMamaMłodaMama
prawdaciezaboli - Mój Mężuś umie zrobic zapiekanki ;) chleb, masło, cenulka, wedlinka, ser i do piekarnika :) Nie ma filozofii ale jak na faceta to dużo :)

Gość smutna przyszla panna mlodaaaa
moj facet robi przepyszna jajecznice:D

Gość MłodaMamaMłodaMama
Cos więcej :) Macie dzieci? Ja mam córke, ma rok i 5 miesięcy :) A jak u Was?

Ja jeszcze nie mam dzieci, chce skonczyc studia dopiero pozniej.. Nawet jak teraz bym chciala to moj facet chyba nie jest na to gotowy i do tego CO BY POWIEDZIALA NA TO JEGO MAMA OLABOGA... pff

Gość MłodaMamaMłodaMama
To narazie jestem jako jedyna Zmamusiona ;) To nie bedziemy gadac na temat dzieci - dla odmiany :) . . . .

prawdazawszeciezaboli_24 > noo to musisz ograniczyc palenie, slyszalam ze rzucenie calkowite to jeszcze gorzej dla dziecka