Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

fajny facet :) za mozesz sie zaczernic by ominac chamskie podszywy pomaranczek:)?? Jak wiekowo synowie stoja:)? czym sie zajmujesz? I co cie sprowadzilo na to forum:)?? kobiety a co wy dzis tak malo piszecie , wczoraj takie rozgadane a dzis .. buu:)

Gość fajny facet.
dzieci 7 i 9 lat. Na forum wszedłem bo jestem uzależniony od netu :-) i kiedyś w wyszukiwarce na jakiś temat pojawiła się ta strona. Generalnie 90% wpisów jest żenujące - jakieś zmyślone historie o zdradzających facetach, durne pytania nastolatek i podszywy. Najbardziej mi żal ludzi, którzy w to wszystko wierzą i budują sobie jakieś wartości.

Nie pamiętam od kiedy:-) dwa, może trzy tygodnie....podobnie jak fajny facet trafiłam tu przypadkiem... Fajny facet ....uzależniony od netu???....ja to normalnie kiedyś niemal 24 godz na dobę na czacie siedziałam...potem mi przeszło :-)

fajny facet:To fakt, ja takze jestem uzalezniona od netu ale bywalam na normalnych forach , tu trafilam sluchajac radia podali link , forum kobiece .. mysle wejde i tak po dzis dzien jestem tu az 2 lata . Nigdzie tyle chamstwa i zawisci nie spotkalam;) ale czasem mozna spotkac tu ciekawych ludzi z reszta jak wszedzie:) Czym sie zajmujesz? Kasiu a poznalas chociaz kogos ciekawego:)?

prawdazawszeciezaboli_24 Niestety nikogo nie poznałam :-(...trudno mi uwierzyć w takie wirtualne znajomości...

Kasiu ja z 9 lat temu spotkalam sie z czata z chlopakiem przynajmniej tak sie opisywal , przyszedl facet po 30stce z kwiatkiem boze ,cala droge do domu plakalam , powiedzialam ze nigdy wiecej nie wejde na zaden czat :) i bede ostrozniejsza chociaz gadalam z tym niby chlopcem 3 miesiace ..Pedofil .... ja mam siostrzenca ktory ma 10 lat i niezly lobuz z niegoo:)

Gość fajny facet.
Słodkie dzieciaki, ale nie chcą się słuchać i zaczęli już trochę kombinować i kłamać. Ale takie życie. Mało czasu mam bo dużo zajęć dodatkowych mają i trzeba ich dowozić. Angielski, karate, basen. Pracuję w korporacji.

fajny facet , to taki wiek , moj slodki siostrzeniec jak mial 7 lat to wszystko obserwowal a teraz majac 10 lat wypomina niektore sprawy:) i tez niezly z niego klamczuch , Mali kombinatorzy noo:) To fajnie ze inwestujesz w dodatkowe zajecia :)

Gość fajny facet.
w dzisiejszych, trudnych czasach trzeba zapewnić dzieciom dobrą edukację, znajomość języków aby mieli dobry start w dorosłość. Sport jest potrzebny, bo coraz więcej dzieci jest otyłych od siedzenia przed tv, konsolą i komputerem.

Ja moje dzieciaczki też woziłam do szkoły w tę i z powrotem , a to do kolegi,koleżanki, na dodatkowe zajęcia....Czasochłonne to było bardzo...W tym roku szkolnym powiedziałam ...dość. Są autobusy, radźcie sobie sami :-) ...i radzą. Ja mam więcej czasu dla Siebie:-)

Gość fajny facet.
Starszy już czasami jeździ sam, ale w zimie po zmroku wolę go odwieźć.

,,Kasiu ja z 9 lat temu spotkalam sie z czata z chlopakiem przynajmniej tak sie opisywal , przyszedl facet po 30stce z kwiatkiem boze ,cala droge do domu plakalam , powiedzialam ze nigdy wiecej nie wejde na zaden czat i bede ostrozniejsza chociaz gadalam z tym niby chlopcem 3 miesiace ..Pedofil .... " Umówić się na kawę to też umówiłam i to nie raz:-)....Ale podobne sytuacje jak u Ciebie....zamiast.....przyszedł dziadek 70-letni....i nie wiadomo wypić tę kawę czy od razu wiać :-)

Jakoś mi niezręcznie było uciekać...wypiłam tę kawę, choć nie smakowała. Ale swoje usłyszał,że tak się nie robi.Okazało się,że zdjęcie to syna mi przysłał...

Szczerze to nie wiedział, głupie to było. Nie pracowałam wtedy, nudziłam się i to był taki sposób na nudę.

Znikam teraz....do moich porządków.Wieczorem wpadnę. Jak ja przeżyję tę jutrzejszą wizytę ,,narzeczonej" jak już kipię z zazdrości...:-)Ale wymyślił sobie ten mój mąż...może zostaniecie przyjaciółkami , twierdzi hii hii... Chyba torta zrobię....jak coś to fajnie po twarzy spływa he he

Nigdy nie jest idealnie. Ale moje małżeństwo uważam za udane. Dużo w nim śmiesznych sytuacji, jak ta wyżej...Ale przynajmniej po 15 latach nie nudzimy się :-)Zawsze coś się dzieje...

prawdazawszeciezaboli_24....ja domyślam się dlaczego to wymyślił. Byliśmy kiedyś bardzo zaprzyjaźnieni z pewnym małżeństwem. Mieli dzieci mniej więcej w wieku naszych dzieci.Taka prawdziwa przyjaźń, która nie zdarza się często. Wspólne wypady do kina, na różne imprezy, nawet wakacje spędzaliśmy razem. Byliśmy jak rodzina.Ja miałam prawdziwą przyjaciółkę, on przyjaciela, dzieci przyjaciół. Ale w końcu wszystko prysło jak bańka mydlana. Przyjaciel zmarł. Przyjaciółka zamieszkała daleko. Rozleciało się wszystko... I teraz ta chora sytuacja. Mąż tej kobiety to nasz kolega.Ze mną chodził do podstawówki, a z mężem jako dzieci wychowali się w jednej dzielnicy.Bardzo dobrze się znamy.Jednak zawsze , gdy przyjeżdża do nas to sam, bez żony i dzieci.Dlatego ja jej nie znam. No i mi się wydaje, że mąż dlatego chce nas poznać... Jednak nie wie jeszcze,że to nie wypali.

Gość fajny facet.
prawdazawszeciezaboli_24 Miec dziecko to duzy obowiazek , w sumie juz chce je miec ale przerasta ,mnie myslenie o ich potrzebach .. 24 to Twój wiek? Masz jeszcze czas.

witaj gemellina jak tam wieczorek spedzasz?:) Fajny facet .mam troszke wiecej :) .. Mam czas ale w zyciu kobiety przychodzi taki moment w ktorym sie czuje ze ten czas wlasnie nastapil :). Narazie ku temu sie nie pale ale bylabym szczesliwa gdyby bylo:) Kasiu_1975m czekaj czekaj bo nie lapie ta kobieta to zona twego kolegi z podstawowki?