Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alla bamma

jaka dieta przy fitnessie? słyszałam, że niektorzy tyja po fitnessie;/

Polecane posty

Gość Alla bamma

co zrobic żeby schudnąć 5 kg? zaczełam chodzic na fitness ( 2x w tyg po 1 godz) w tym miesiącu

alla :-) nie tyją tylko masy mięśniowej nabierają . Czasami człowiek szczuplejszy optycznie wazy więcej niż ten grubszy a to dlatego że ma ładnie wyćwiczone i umięśnione ciało a nie tłuszcz. Np w sklepie zobacz ile słoniny wchodzi na kg a ile np karkówki.:-),słonina jest lżejsza. Czyli nie zawsze człowiek ciężki to człowiek gruby . Także na fitnes spokojnie chodź sobie spalisz tłuszcz a ciało z czasem będzie ładnie sie modelować. Oczywiście przy odpowiedniej diecie bo objadanie sie węglowodanami tu nic nie pomoże . :-) powodzenia życzę

Gość afettgrw
niektorzy tyja bo organizm potrzebuje wiecej kalorii kiedy cwiczy, wiec czetso nieswiadomie je sie wieksze porcje. Z tym "tyciem" i kilogramami wazacymi wiecej w miesniach to bzdura, poczytaj sobie ile wiecej wazy kg miesni od tluszczu. Poza tym fitness typu aerobik itd nie sprawi ze nabierzesz miesni.

Gość wwrrr
''ile wiecej wazy kg miesni od tluszczu'' Ha, ha, ha. Kilogram miesni wazy tyle samo co kilogram tluszczu, Einsteinie. Za to vitalia.pl podaje, ze ma 2,5-3 razy mniejsza objetosc. Zrodlo pewnie nie najlepsze, ale szukac dlugo mi sie nie chce. Podejrzewam, ze ten caly pomysl ze od cwiczen sie tyje, to wymysl leniwcow, ktorzy szukaja wymowki ;)

Gość ffrr
nie posluguj sie cudzyclowiem jesli nie cytujesz. Takie wykrecanie czyjejs wypowiedzi to wiesz- w polityce lub kosciele. po drugie moze warto popracowac nad potrzeba krytykowania, bo jest silniejsza niz umiejetnosc czytania ze zrozumieniem ;)

Gość wwrrr
Przeciez zacytowalam, wrecz sposobem 'kopiuj-wklej' 🖐️

Gość afettgrw
wwrr - wlasnie o to mi chodzilo, dlatego nie napisalam czy kilogram miesni wazy wiecej od KILOGRAMA tluszczu, tylko od tluszcu. On po prostu inaczej wyglada,a nie jest tak ze po miesiacu chodzenia na aerobik zrobia sie wielkie miesnie i sie przytyje 5 kilo, bo tluszcz (kilogram) zamieni sie w miesien(kilogram) - co samo w sobie jest nielogiczne:D