Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Wczoraj po raz pierwszy w życiu byłam w klubie! - moje spostrzeżenie

Polecane posty

a mieszkam w Warszawie 22 lata :o było super. Nie podpierałam ścian ( a do tej pory tak było :O ) chłopcy chcieli ciągle tańczyć i naściemniałam im że jestem z Ałstralii :D imie też zmyśliłam. i jak sie tym podniecali :o wieśniaki :o ale co najgorsze - było kilku którzy non stop się kręcili koło mnie i koleżanek a nie chciałysmy tego :o jakieś pasożyty pełno kolesiów poniżej 170-175 cm :o jak oni mogą startować do wyższych od siebie lasek :o a i jeszcze wspomnę że zacytowałam do jednego kolesia pśp "baunsuj dziffko" :classic_cool:

Gość dmkdskdsn
Ałstralii? : O

Gość ptasiek nastroszony
wnet pokumali że debilka znaczy łatwa dupa , ze poruchają nawet się nie wysilając to lgneli do dziury...stąd te powodzenie, jednak facetow nie rozumiesz....

o widzę, że dzisiaj są tu ludzie którzy nie byli wcześniej :classic_cool: piszę Ałstralia celowo, ponieważ podalam pewnej osobie adres kafe i nie chce by wiedział że o NIm pisze

Gość Deremnieee
Nie ma się czym chwalić :|

chciałabyś ptaśko ;) otóż żaden nawet mnie nie zmacał :) kilku pocałowało w dłon staropolskim zwyczajem :classic_cool: jeden próbował pocałować ale wtedy sobie poszłam :o a moją koleżankę blondynkę podrywali arabusy (kto ich tam wpuścił :O )którzy mieli z 160 cm :o

Gość jaraaak
to po co podawałaś adres żal

ale tańczyłam też z jednym niższym ode mnie bo przypominał mi troche Ałstralijczyka z wygladu :) generalnie było wiecej wysokich lasek niż facetów :( :o

widzę że fajne osoby o tej porze śpią :o później wrócę i powiem dlaczego wyszłam z domu, może komuś to pomoże tak jak mi :)

Gość d fndsfk
jaka to różnica Ałstralii czy Australii myślisz że jak zrobisz błąd to już nikt się nie pokapie? hahha głupio ci że błąd zrobiłaś albo serio jesteś taka tepa !

Gość dziaddek
ja w sobote ide :) szmaty nie zaluja krocza

Gość o maj god o maj god
skad sie biora takie buraki jak Pani Czkawka?? Rodzice musza byc dumni, ze wyhodowali taki okaz ;)

Gość wtrewer
znowu ta tłusta tmitomanka :O💤 daj żyć szmato! :D

oj widzę że lud pracujacy korzysta dzis z neta :o inni wiedzą o co kaman ;) akurat chciałam nadmienić że w klubie w którym byłam nie dochodziło do aktów nierządu :) natomiast są kluby w wawie gdzie przychodzą stare dziady i studentki siadające im na kolanach :o a tutaj młodzież taniec ah :) jakbym znowu miała 16 lat :classic_cool: (wtedy bylam na ostatniej dysce w gimie :O :( )

o maj god o maj god skad sie biora takie buraki jak Pani Czkawka?? Rodzice musza byc dumni, ze wyhodowali taki okaz - oni nie wiedzą :classic_cool: 12:01 [zgłoś do usunięcia] wtrewer znowu ta tłusta tmitomanka daj żyć szmato! - mitomanka może ale tłustą sobie wypraszam pryszczu! :o 😠

Gość Hunter 2-1
Hm...nie wydaje mi sie, aby Australijczycy charakteryzowali sie jakas wybitnie oddmiena uroda wsrod bialych mezczyzn, no chyba, ze tanczylas z rdzennym mieszkancem Australi.

Gość dgdsssgsdafsdas
widze ze szmata sie podjarala jak prare mietkow w lumpeksiraskich sweterkach chcialo ja przerznac

boszzzzz chodziło mi o to, że podobny do tego w którym się zabujałam ! :o wrócę później bo jesteście durniejsi od defilady na placu Pisuckiego :classic_cool:

Gość o maj god o maj god
wez leki, bo te z wczoraj przestaly juz dzialac :P

dgdsssgsdafsdas widze ze szmata sie podjarala jak prare mietkow w lumpeksiraskich sweterkach chcialo ja przerznac - jestes Bogiem? wiesz że chcieli mnie przerżnąc? fajnie, co jeszcze wiesz? kiedy spadnie śnieg?

dzienk kołdora 🖐️ pewnie fajni ludzie śpią teraz po baunsach zostały tylko jakieś pastuchy niekumate :classic_cool: a co chciałam napisac jako motyw przewodni topiku - Popsuł mi sie router więc poszłam na impreze :classic_cool: p.s czy jestem noł lajfem?

Gość ptasiek nastroszony
a dziary , sznyty , tatuaze byli?

nie :) żadnych takich, dresiarstwa nie wpuszczali, naprawde w szoku jestem, że taka kultura! bo wiele zlego słyszałam o tym klubie (głownie od 30 latek no to sie nie dziwie że nie podrywali ich 20 latkowie:O )

ale jestem z siebie dumna bo cały czas mialam dobry humor i myślałam o Ałstralijczyku :) p.s powiem Wam jeszcze że tańczyłam najgorzej ze wszystkich :classic_cool:

Gość Z_Frojd
a ja zrobiłem kupe i zaraz nią w ciebie rzuce jesli nie przestaniesz zakładac debilnych wątków