Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina 33

seks z byłym mężem dziś.

Polecane posty

Gość Stefan Srebrnik
Prawie jedenasta... myślicie że się tyle bzykają? Ja z moją żoną raz pamiętam, że jak skończyliśmy to za oknem zaczynało się przejaśniać... to były czasy...

Myśle ze skoro autorka sie nie odzywa, jest bardzo zajęta :) Zycze takim ludziom szczescia. Moze okaże sie ze facet tez ja kocha i zdecyduje wrócic do niej. zobaczymy

Gość Stefan Srebrnik
Stwierdzenie że rozwód to był błąd też o czymś świadczy. Rozwalenie rodziny z powodu że chciała pokazać ze jest górą ( tak pisala) również wystawia świadectwo autorce. Mimo wszystko jej kibicuję, bo jest szczera.

Gość Stefan Srebrnik
Lolka jak większość kobiet jestes niepoprawną romantyczką. Ja obstawiam że net jej padł. Żona poszła się kąpać :classic_cool:

Stefan, ja raczej myśle że gadają ale seks juz tez był :) Obydwoje są tak spragnieni poczucia bezpieczenstwa, miłości, ciepła że może tulą sie jak gołąbeczki, kurde, aż zazdroszcze .

Gość dołączę się
a ja myslę że się nie zejdą. on juz kogos ma, mówi że kocha ta nowa. sprawa jest prosta

Gość makaronowa
haha switalo? ech ja juz nie pamietam tych czasow, a byly oj byly ,a ale to za czaswo tzw chodzenia, kurcze jak malo czlowiek do szczescia potrzebowal maly domek letniskowy, piwo, i siebie, kurcze moze wlasnie ludzie sie rozchodza bo zapominaja o takich waznych-niewaznych drobiazgach? warto to pielegnowac , czasem dume odlozyc na bok...powspominac, my tak robimy wlasnie, lezka sie w oku kreci, i jak moj mnie zrani jakos tam itd....wroci podpity...to ja oczywiscie sie zloszczd, ale patrze zaraz na niego i przyp. sobie za co go pokochalam, to zlosc mi przechodzi, nie umialabym juz zyc bez niego, i go stracic, przez jakies glupstwa szkoda ze autorka na to tak nie patrzyla

Gość Stefan Srebrnik
Czemu zazdrościsz, nie masz tego?

Coś Ty, ja jestem życiowa kobieta mimo swojego wieku :) Juz dawno zagasiłam rozmantyzm. poprostu wydaje mi sie ze gdyby nie chcial sie pogodzic to nie przyszedl by dzis do niej.dobrze wiedzial co sie kroi. Rezcywiscie moze net, moze ryczy i wstyd jej przed nami a moze jest inaczej, oby

Gość fhgrsxh
moim zdanie to prowokacja, komus sie nudzi :)

przyszłam na chwilę żeby zobaczyć czy są jakieś wieści od Tiny, ale widzę, że nic z tego,pewnie rozmawiają długo, albo nie ma siły na neta.. martwię się czy aby nie leży teraz sama na kanapie i nie wylewa łez w poduszkę :-( oby nie, mam nadzieję, że jutro napisze coś pozytywnego.

Gość makaronowa
ja tez watpie, o ile temat nie jest prowokacja i wytworem czyjejs wyobrazni etc. rozwod byl, byla rozprawa, i czas na podjecie decyzji, jakichs tam krokow, zmiany decyzji, wtedy chyba tez cieprpieli, skoro nie potrafili, to juz o czyms swiadczy, moze winna byla autorka, nie wiemy do konca co kryje sie pod pojeciem :klocilismy sie" z powodu zwyklych klotni ludzie sie nie rozstaja no, a w tym momencie wydaje mi sie, ze on raczej n ie chce wracac do niej

Gość dzis nie piaterk
wilkowa...hmmm martwisz sie!!!!!!!!!! znasz laske tylko z netu i sie martwisz...zenujaca jestes..naprawde...i przede wszystkim nie szczera

Gość makaronowa
poniewaz, niezbyt czesto t sie zdarza, on czuje tam jakies zobowiazanie, jesli facet ma jaja, sznuje ja , to deliktanie jej to wytlumaczy, bo dla mnie mezczyzna to mezczyzna, oni wszystko postrzegaja inaczej, nie tam emocjonalnie, moze sie myle, ale nie wroze tu niczego dobrego dla autorki, to n ie jest jakies hop siup

Stefan, mam wsio z moim facetem tylko faceta nie mam :) a konkretnie siedzi za granicą a mi potrzeba milosci :( dobra gadamy na temat. Moje zdanie jest takie : albo płacze, albo śpią po seksach lub gadają, albo no własnie albo albo. czyli nie mam zdania ;) jutro zobaczymy, To nie prowo

Gość Stefan Srebrnik
No nic ja do żony się udaję. Zajrzę jutro i porównam czy autorka miała równie wspaniały seks co ja.

Gość fhgrsxh
mloda lolka skad ta pewnosc, ze nie prowo?

do przedmówcy: wiesz skąd wiem? zbyt dobrze opisuje emocje, na początku od niechcenia, byle jak pisała, zwątpiona a potem dopiero sie rozkręciła. Ludzie prowokując wkładają w to dużo wysiłku, szczególowo opowidają, dbaja o każdy detal, aż sie gubią. Mowie ze to nie prowo

Gość fhgrsxh
a ja mam jakies mieszanie odczucia i czytam z przymrozeniem oka.

Gość makaronowa
to czekamy do jutra na relacje

Gość dzis nie piaterk
fakt guzik ale widze co piszesz..zenujace...dobranoc

Gość annnaaaaaaaa
Tina daj znać co i jak z rańca

witajcie widze ze dyskutowaliscie o mnie , na wstepie to nie byla zadana prowokacja wogole 1 raz znalazlam to forum pisalam wszystko szczerze i targaly mna dziwne emocje Myslalam wczoraj ze umre dlatego dziekuje wszystkim ciepłym osobom ktore tu poznala za slowa pocieszenia szczere dzieki ! A konkretnie dlugo rozmawialam wczoraj z moim byłym przyszedl z kwiatkami i winem powiedzialm co chcialam powiedziec nie obeszlo sie bez moich łez oczywiscie strzelilam ryczacego bobra , przyznal sie ze nie ma zadnej innej ze powiedzial to specjalnie chcial zobaczyc czy mnie to ruszy , naprawde gadalismy dlugo i postanowilismy sprobowac jeszcze raz:) obiecalam panowac nad moimi emocjami , powiedzial mi ze w miedzyczsie mial przelotne dziewczyny ja mu ze tez , nawet sie zdziwil ale bylam szczera zaczynamy od zera . Wiem ze nie mialam tegoo robic ale seks tez byl i to dwa razy:) na rano mial dp pracy wiec siedze sama

emocje ze mnie schodza ale jestem rozdygotana w sobie tak dziwnie jeszcze , najwazniejsze slowa uslyszlam ze mnie kocha i wierzyl ze jeszcze przyjdzie taki dzien , sis do mnie wydzwaniala cala noc jeju esy pisala czy wszystko ok takze bylam pod kontrola :) musialam wkoncu odebrac i pow. ze okej , ale i tak relacje cala bede musiala jej dzis zdac . nie spalam cala noc a czuje sie pelna energii

teraz w rodzinie pewnie bedzie to szok ze znowu jestesmy razem , bo przyjaciele wspolnie to wiem tez sie pewnie zdziwia ale wiem ze kibicowali nam i próbowali "godzic"

Gość b nm
no to trzymac za was kciuki:* a mozna wiedziec ile macie lat?