Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina 33

seks z byłym mężem dziś.

Polecane posty

Hej. Ja zaglądam, ale się nie ozywacie więc tez siedze cicho:) Jak sie sprawy mają Tina? Wszystko ok? Poukładaliście sobie troszke Wasze zycie? pozdrawiam

Gość ulalalalalooo
I jak wam sie uklada ...?

Gość new age tra lalalalla
Tina przeczytałam cały watek. ciesze sie, ze znow jestescie razem. warto dac sobie 2 szansę :) warto sprobowac, czlowiek w koncu uczy sie na wlasnych bledach :) mam nadzieje, ze to czegos was nauczy. widac, ze twoj byly maz b. cie kocha :) az milo sie na sercu robi jak czyta sie takie historie;) Zycze powodzenia i mam nadzieje, ze wasz zwiazek bedzie juz taki na lata. nie warto działać pod wpływem emocji - wiem cos o tym ;) powodzenia :*

Hej układa się jak narazie fantastycznie , jedziemy w góry na sylwka ze znajomymi :) myslę ze nam wyjazd dobrze zrobi . A tak to ciągle praca dom , ale jestem w 7 niebie , szczęśliwa poprostu i dziękuje losowi że tak pokierował życiem ! Młoda lolka a co u ciebie?

to świetnie, ze się wam układa :) ja jestem zmęczona pracą, zmęczona chyba wszystkim. Maluszek z tatusiem wyjechali, a ja w szpitalu...

Tina, bardzo się cieszę, że się Wam super układa :-) dużo zdrówka !

U mnie dziewczyny wszystko ok, już myślę o świętach. Też musze ze swoim troszkę poodpoczywać, poświęcić czas tylko sobie, bo jakaś niedorobiona jestem;) Cieszę się że u Was ok pozdrawiam

Ja sobie wzięłam mały urlopik przed świętami, czas na wielkie porządki! No i wielkimi krokami zbliżają się urodzinki Ignasia :)

A to fajnie masz urlopik by sie przydał:) ale przed świętami i po mam wolne bo skzoły mają wolne przecież potem ferie zimowe także odpocznę:) zmykam na aerobik zaraz :)

Szczęściarą jesteś z tą szkołą! Ale to nie macie tam czasem jakiś dyżurów? Ja mam wolne, w pełni wykorzystuję, jutro mam urodzinki maleństwa, już się doczekać nie mogę :) Mogłam sobie na taką przerwę pozwolić, bo pacjentki są jeszcze daleko od rozwiązania :P

Gość urodzona 12 kwietnia
i jak tam leci:)

Gość drugi rak
napisz!

Hejka:) Vicii nie mam żadnych dyżurów:) A z dobrych wiadomości zostanę ..... CIOCIĄ:)) ale się ucieszyłam:) Ogólnie u mnie wszystko w dobrą stronę! Pozdrawiam dajcie znać że żyjecie!

No u mnie bez zmian, mam mały kryzys z ukochanym, ale mam nadzieję, że szybko minie... No i przytłacza mnie ta niezimowa pogoda :(

Hej ! Ale cisza na forum. Wpadam tylko powiedziec że żyję ;) Wczoraj wróciłam z mężem z urlopu w górach , było ok. byliśmy wspólnie ze znajomymi , odpoczelismy sobie i nabraliśy sił:) a po weekendzie do pracy :( no nic zmykam mam nadzieje ze u was ok. dajcie czasem znac . Pozdrawiam . Tina.

U mnie bez zmian, ciągle to samo, synek, praca, narzeczony, dom... ale jest dobrze, odpoczęliśmy przez święta :) Cieszę się, że u Ciebie, Tina, tak dobrze :D