Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina 33

seks z byłym mężem dziś.

Polecane posty

kurcze seks byl tez wspanialy az nie dziwne dreszcze przechodza...

Super. Wiesz w takiej sytuacji seks miał prawo być;) O to nam włąśnie chodziło, żeby wyjaśnić sprawę, a potem niech się dzieje co chce :)

no to się cieszę, ja też jestem po wieczorze z moim :) nawet nie chce mi się z łóżka wstawać...

no moj z rana uciekl do pracy wiec siła wyższa nie moglam sie z nim pobyczyc :) ale wieczorem wróci to nadrobimy:) uciekam pojade do moich rodziców powiem im wszystko zagladajcie czasem dziewczyny ja bede pisac co u mnie :) Viciii wkoncu sie nacieszylas swoim fajnie:) wykorzystuj go!

już wczoraj dałam mu popalić! nie wiedziałam, ze mamy tak wygodną kuchnie :P

Super dziewuchy że tak sie u Was poukładało:) Trzymajcie sie i wpadajcie czasem na forum. pozdrawiam i wszystkiego dobrego!!!

Gość kwiatek platek rozy
Tina czytam twój wątek od początku czasem myślałam nawet o Was ;) super ze sie pogodziliscie zazdroszczę Wam ;) teraz dbajcie i pielegnujcie ta miłość ;) pisz co u Was i w ogole powodzenia ;*

Gość gratulacje dla pisarki
Śliczna bajeczka. Tyle naiwnych kobiet wkręciłaś. Co prawda sporo luk i słabych punktów w twoim opowiadaniu, ale nadrobiłaś emocjami. Mimo wszystko, szkoda, że zabrakło ci weny i tak szybko napisałaś zakończenie.

Gość beri banda
Swietnie tinka! wiem ze ludzie potrafia dac sobie 2 szanse wykorzystajcie to w pełni ps. i pomyslcie o bejbi!

Gość mała mii1
Tina śledze twój topik na poczatku myslalam ze zaraz skonczysz pisac ale weszlam kilka razy i zobaczylam przesycone emocjami prawdziwymi posty dlatego kibicowalam ci i ciesze sie ze doszlo do ponownego spotkania z mezem i tej rozmowy moge tylko dodac nie zepsujcie tego powodzenia tinko.

Gość Miskajesna36lat
TINA 33: Miedzy Wami jest prawdziwe uczucie- milosc.Nie zmarnuj tego co sie wydarzylo. Nie pozwolilabym mu drugi raz odejsc.Moja cicoia sie rozwiodla wlasnie tak jak Ty, i po roku od rozwodu zeszli sie .Wzieli pniownie slub, ale juz mogli tylko cywilny. Do dzis sa razem. Maja po 60 lat. Cicocia powiedziala mi, ze ten rozwod to byla najglupsza rzecz jaka zroblla.Kochaja sie do dzis jak szaleni. Miedzy Wami jest milosc ipozadanie. Jednio i drugie jest bardzo wazne w zwiazku. Mam kolege, ktory kocha zone, ale ona zupelnie go nie pociaga, wiec zdradza. Sa ze soba 15 lat po slubie. Czy to mozliwe???? Widocznie tak.

Gość Miskajesna36lat
TINA 33-Mam nadzieje, ze to przeczytasz.Powodzenia.

Gość felix123
Tina a jaki był seks?

Gość czarny kubek
Tina czytam Twoj topik od poczatku, bardzo Wam kibicowalam i ciesze sie razem z Wami, ze do siebie wrociliscie :) Wieczorem czekalam do 23:00 z nadzieja, ze napiszesz cos pozytywnego. Dzis rano myslalam o Was, ale musialam jechac do mojego pacjenta, wiec nie moglam sprawdzic co u Ciebie. Bardzo sie ciesze, ze do siebie wrociliscie :D Cos nas laczy ze soba, bo u nas bylo podobnie to bardzo sie kochamy, jest ogromna chemia miedzy nami (jestesmy juz 9 lat razem), ale bardzo czesto sie klocimy. Juz raz prawie zakonczylam nasze malzenstwo, ale wtedy zrozumialam, ze chyba serce mi peknie gdy moj maz bedzie z inna. Na szczescie obudzilismy sie w pore i udalo nam sie uratowac nasze malezenstwo. My mamy 2 dzieci, wiec to nas mobilizowalo, aby ratowac malzenstwo. Zycze Was duzo szczescia w milosci i dzidziusia 🌼 Polubilam Cie o ile mozna to tak nazwac :) Nie znikaj! Odzywaj sie! Pozdrawiam

Wróciłam od moich rodziców . Powiem szczerze innej troszkę reakcji sie po nich spodziewałam ale ogólnie życzyli nam wszystkiego dobrego . Wg mojej mamy to nie jest dobry pomysl zeby znów razem zamieszkac , lepiej sie narazie pospotykac normalnie nie wierze ze moja mama tak mówi ehh no cóż mam to za sobą już wiedza , jeszcze teściowie nie wiedzą tylko .. Dzięki wszystkim za dobre życzenia.

Miskajesna36lat przeczytałam dziękuje - widze ze nie jestem odosobnionym przypadkiem , mam nadzieje ze i u mnie bedzie dobrze juz tylko , czekam juz na mojego męza ale wroci pozno ,napisal mi zboczonego smsa:P

czarny kubek dzieki napewno nie znikne postaram sie czesto pisac tutaj

Gość Stefan Srebrnik
Wiedziałem że się bzyknęli :) Powodzenia!

Gość annnaaaaaaaa
Tina - suuuuper! Nie sądziłam że skończy się tak szybkim happy-endem, ale bardzo się cieszę bo bardzo Ci kibicowałam :) Zapewne ten rozwód dał Wam niezłą lekcję na przyszłość. :) Super

widze ze ktos zazdrosny ze moja historia dobrze sie zakonczyla dostał szału :)

Viciii hej było spuer wszystko obgadlismy na spokojnie , ale bez seksu sie nie obeszło:P

Gość yujnbvc
wertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxzawertghnb vcx e56uy7yik 4ykjmnb rbcvxza