Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina 33

seks z byłym mężem dziś.

Polecane posty

nie wiem czy zobaczysz, bo ten spamer nie daje sobie chwili wytchnienia: kurde, a jak faktycznie zabezpieczenia mi padły... Tinka, ja nie chcę teraz być mamą po raz drugi ;(

Gość chyba ja.
jak nie chcesz, może coś "PO"?

Gość vinci podobno jesteś ginem
i ktos taki jak ty martwi sie o hipotetyczną ciaze?

Viciii czy to znaczy ze jestes w ciazy? Gratulacje kochana!!!! Ignacy bedzie mial rodzenstwo:)

Viciii ja spadam , mój misiek bierze prysznic , zjemy cos i wskakujemy do wyra pobyczyc sie i odpoczac bo jutro poniedzialek i do pracy:( A WSZYSTKIM ZAZDROSNYM ŻYCZE UDANEGO WIECZORU PAMIĘTAJCIE JESTEM Z NAJPRZYSTOJNIESZYM FACETEM NA ŚWIECIE MACIE CZEGO ZAZDROŚCIĆ!!:p AHA I JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA A WAM ZOSTAJE SPAMOWANIE MOJEGO TOPIKU !!!!! viciii , młoda lolka i wszystkim dobrym duszką buziaki!

każdemu zdarzają się wpadki, pomimo zabezpieczeń, nawet ginekologowi, ale jest dobrze, nie ma się co przejmować, tabletki odstawiłam i dzisiaj już pojawił się okres, więc luzik, Ignacy poczeka :)

Tina, olać zazdrośników i na kafe i w realu!!! Ludzie zawsze żerują na czyimś nieszczęściu. Nie daj przytłamsić swojej/ Waszej radości w życiu. Bądz dumna że miałąś odwagę doprowadzić do takiego rozwiązania sprawy. Uważaj na pseudo koleżanki, nie zdradzaj zbyt dużo z przebiegu Waszego godzenia się, bo bedą szukać dziury w całym. Ciesz się Swoim życiem i tymi motylami ;) Pozdrawiam serdecznie

Gość asssia25
Witaj Tino Czytam Twój wątek od początku i też muszę Ci pogratulować że tak sie sprawy potoczyły... Ja też mam czasami ochotę odejść od męża bo często się kłócimy, nawet potrafimy robic sobie na złość, ale zdaję sobie z tego sprawe że nie umiałabym bez niego żyć. Te kłótnie świadczą przede wszystkim że łączy zarówno nas jak i Was ogromna namiętność (dobry seks też jest tego przykładem) Ja jestem z moim mężem już 6 i pół roku a i tak do tej pory odczuwam "motylki w brzuchu" jak wspominam seks :) Kiedyś znajoma która jest po rozwodzie powiedziała mi że rozwód to jest OSTATECZNOŚĆ, jak czujesz że jest jeszcze szansa żeby cos naprawić to nie wolno decydować sie na ten krok, jezeli jest chocby odrobina miłości to nie mozna pozwolic na to zeby pozwolic komus odejsc. Ale z drugiej strony dzieki temu ze sie rozeszliście, odpoczeliście od siebie to zrozumieliście że musicie być ze sobą. Życzę Wam żebyscie obydwoje wyciągnęli z tego wnioski, no i teraz do szczęscia pozostaje Wam tylko zmajstrowanie dzidziusia :) pozdrawiam :)

Gość kapcuszek
Hej tina,czytałam twój Topik od początku,zajęło mi to cały dzień bo pracuje i tylko w trakcie przerwy miałam czas,ale ciagle ci kibicowalam,dzięki twojemu topikowi wiem jakie szczęście mam w domu,od początku pielegnuje swój związek a teraz to życia sobie bez mojego faceta nie wyobrażam,gdybym go straciła to chyba umarlaby cześć mnie,wiec wiem jak cieżko ci było walczyć o ten związek,ale na szczęście się udało,powodzenia i nie spieprz tego:D

Gość kapcuszek
Hej tina,czytałam twój Topik od początku,zajęło mi to cały dzień bo pracuje i tylko w trakcie przerwy miałam czas,ale ciagle ci kibicowalam,dzięki twojemu topikowi wiem jakie szczęście mam w domu,od początku pielegnuje swój związek a teraz to życia sobie bez mojego faceta nie wyobrażam,gdybym go straciła to chyba umarlaby cześć mnie,wiec wiem jak cieżko ci było walczyć o ten związek,ale na szczęście się udało,powodzenia i nie spieprz tego:D

Gość MalinowaKrólowa
Przeczytałam cały temat z wypiekami na twarzy !!! :D

Viciii nie odwiedzialam lekarza to i tak za wcześnie nic by tam nie ujrzał hehe:P Zrobię sobie test jak nie dostanę okresu ale pewnie dostanę . A z mężczyzną jest super , normalnie czuje sie jak na początku jak się poznalismy , zasypiac w jego ramionach bezcennne uczucie , normalne w pracy za nim tęsknie i doczekać sie nie moge , jestem cała happy!

Witajcie:) Ja też czytałam na bieżąco i kibicowałam Autorce. Odtąd zapewne będziesz wiedziała, że w związku dobro partnera nie musi być na drugim miejscu:) Powodzenia. Zaglądaj i pisz o Waszych sukcesach🌻

No za wcześnie, za wcześnie, ale lepiej się przebadać, może coś już się zmienia :) Poza tym, badania okresowe, cytologia, nie zapominać! :) Cieszę się, że Wam się układa, to cudownie! U nas też świetnie, chociaż wróciliśmy do pracy, Ignaś już w domu... codzienność :) Chociaż Marek dostał "awans" i teraz pracuje w domu! Cudownie! Mój synalek jak na drożdżach rośnie, a jeszcze niedawno był taką kruszynką :(

Gość synalek- syneczek
prawie żadna różnica, a jaka różnica. I nie nazywaj go bachorkiem więcej:)

Ale czasem z niego jest taki nieznośny bachorek... matko, co ja bym bez niego zrobiła!

Gość synalek- syneczek
troszkę mnie ten bachorek zniesmaczył jednak:)

Rozumiem, ale to nie miało żadnego negatywnego zabarwienia, kocham go jak nikogo innego :)

Gość synalek- syneczek
:) starej daty widocznie jestem:) Dobranoc:)

Gość fhgrsxh
juz jej tu raczej nie zobaczysz...bajkopisarka

Viciii okej u mnie;) niestety aktualnie mam grypsko i jestem na zwolnieniu:(

Hej czy ktoś tu jeszcze luka jak obiecywał:) U mnie ok w ciąży nie jestem:)