Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

kto mnie ogrzeje w jesienne wieczory

Polecane posty

i sie tak nie podniecaj tą fiku bo nawet nie masz tam nic żeby ci chociaż drgnęło....ty cioto jedna...

Gość Czarna Porzeczka 18
Seks z prawiczkiem-jak to jest??? 22:18 Odetta z Wałbrzycha ostatnio przypałętał się do mnie taki 19-latek,bardzo mu się podobam i on mi też ale jest prawiczkiem boję si,e że będę musiała go wszystkiego uczyć,w tym analu (a uwielbiam kiedy to facet przejmuje inicjatywę). co poradzicie? 22:21 [zgłoś do usunięcia]sexiflexi o matko, pamietam seks z prawiczkiem, najlepsze jest to ze za pierwszym razem nic z tego nie wyszlo bo sie zestresowal i mu opadl, nic nie mowilam bo to dla niego i tak bylo krempujace ale poprostu bylam posikana ze smiechu

Ale piję zbożową i nie wstydzę się tego :) Dzięki Wilczyco wymarzłem dzisiaj ale już się rozgrzewam herbatką z cytrynką. A tak to super jeszcze dwa dni wolnego.:)

Ale u mnie wolne nie jest równoznaczne z lenistwem. Raczej wiele nie odpocznę, ale nie będę w pracy, jak by nie było mniej pośpiechu i stresu.

Gość przystojniak na
erotyku cos sobie pewnie wyrywa

Przystojniak poznal się na fikuśnej i dał dyla. :D Tak mi przykro.:D

Krwawica, paniusia wypowiedziała mi wojnę więc nie mam wyjścia. Z reszta mam ubaw tępiąc takie księżniczki z ego rozdmuchanym do granic absurdu.:D

Wiem że siedzenie przy kompie zbyt długo mi nie służy. Czasem trzeba ruszyć tyłek żeby się nie zapuścić na wojownika sumo :)

Gość ojtam ojtam
fikus 🌻 ;)

Baldur, mam nadzieję, że nie masz także i mnie na myśli :P Lukas, mi też nie służy, ale im mniej słońca tym gorzej mi się ruszyć gdziekolwiek ;)

Gość ojtam ojtam
Z reszta mam ubaw tępiąc takie księżniczki z ego rozdmuchanym do granic absurdu to duzo mowi o tobie i twoich kompleksach ;)

Powinnam się strzec, bo zemsta pana Baldura jest przepotworna:P Strach się bać ;) Oj tam oj tam, zmień nick bo za każdym razem jak to się pojawia umiera jeden jednorożec:P

Gość ojtam ojtam
nie lubie skurwieli :p

Gość ojtam ojtam
zdradziles ja wiec poszla poszukac ukojenia gdzie indziej :p

Wilczyco mnie też brakuje słońca. Za to na brak księżyca nie można u nas narzekać od kilku dni jest bezgwiezdne niebo i pełnia. Czy symbol jednorożca jest Ci bliski? Chodzi mi o przekonania.

2 [zgłoś do usunięcia] ojtam ojtam Z reszta mam ubaw tępiąc takie księżniczki z ego rozdmuchanym do granic absurdu to duzo mowi o tobie i twoich kompleksach No proszę i kolejna specjalistka od psychoanalizy. :D