Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

kto mnie ogrzeje w jesienne wieczory

Polecane posty

Sromotnie się fiku pomyliłaś. Musisz jeszcze poćwiczyć ocenianie ludzi. :D

przystojniaku, bądź mężczyzną i ogrzej marznącą niewiastę :) baldur --> nie sądzę bym sie myliła w twoim przypadku ;)

30+ to nie jest wiek średni, w kobiety wierzę tylko nie w takie jak Ty, miłość bezinteresowna jest z założenia ale niestety zdarza się bardzo rzadko. Więc nie ośmieszaj się dalej swoimi nietrafionymi ocenami wyssanymi z palca, bo masz blade pojęcie o ludziach i życiu.:D

No nie powiedziałabym, że miłość inna niż do dziecka/rodzeństwa jest bezinteresowna.

Moor, miałem na myśli związki z miłości do pieniądzy. Oczywiście, że kocha się za coś ale chyba nie za rzeczy materialne?

baldur ty kochasz narzekać, w szczególności na kobiety, nei miąłes szczęścia w miłosci, ale winę widizsz tylko po drugiej stronie 🖐️

Moor, faktycznie, nie pomyślałem o takim wariancie. ;) Ach, ten mój idealizm. :P

mecz oglądajcie a nie tu siedzicie z tą fiku....

Fikuśna szlaja się po innych topikach, bo tu nikt jej nie adoruje więc jest zawiedziona. To typowe dla niej zachowanie:D

przystojny wez spadaj od śmiesznego dobra ty dupku nic nie warty... jestes tak głupi ze szkoda gadać jak nie wiesz kto jest kim to się nie wypowiadaj ty brzydalu za dyche...