Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

kto mnie ogrzeje w jesienne wieczory

Polecane posty

Gość gdzie jesteś wszarzu
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat A gdybym tak mogła spotkać miłość życia... poprz. | 1 350 351 352 353 354 1209 | nast. 14:07 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry http://www.youtube.com/watch?v=C4XC-hidLyg 14:58 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon http://www.youtube.com/watch?v=AadklGkp4Cc&fe ature=related 15:06 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry http://www.youtube.com/watch?v=meqbmYCuo9A 15:09 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon moja koleżaneczka cuś dzisiaj niezbyt rozmowna oddalę się więc pokornie, majac nadzieję, że to tylko stan przejściowy 15:10 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon rozumiem...relax 15:10 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry ale Ty też mało mówiłeś, nie chciałam Ci głowy zawracać, sądząc, że jesteś zajęty... 15:12 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry ok, nie zatrzymuję, pa czesc] 15:13 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry o: 15:13 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry nie wyszła nawet minka... pa 15:15 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon a jaka miała wyjść? 15:17 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry ta Twoja ulubiona, bo najpierw łapka mi nie wyszła 15:18 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry ta zakłopotana, jak Ty to mowisz... 15:19 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon widze, że cuś Ci nie wychodzi Aguś, zmykam z neta...real do miłego, Pa! 15:20 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry leććć, pa 20:15 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry http://www.youtube.com/watch?v=N7YkdhnkLR4 słońce już zaszło, ale jeszcze troszkę go wyciągnę 20:18 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry do miłego 22:16 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon zaglądam wieczorkiem 22:18 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon o tej porze to już tylko moon' a możesz wyciągnąć i właśnie sie dałem przyświece troche mojej Pani, żeby noc nie była taka czarna 22:19 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry cześć 22:20 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry miło Cię widzieć rzeczywiście, tak świeciłeś, że zobaczyłam Cię bez problemu 22:20 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon szkoda, że nie pełnia, wtedy ja bym wyciągnął na jakiś nocny spacer...po dachach 22:21 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry pełnia chyba dopiero koło 21-go, czy cuśśś 22:21 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon tylko nie pomyl mnie z robaczkiem świętojańskim i nie zdziel kapciem 22:22 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry o nie, Ty jestes chyba troszkę większy 22:22 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon to koło tej daty przyjdę też i wyciągnę... 22:22 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry i na Ciebie trzeba by coś więcej niż kapcia 22:23 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon pospacerujesz po Złotych Tarasach 22:23 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry na spacer po dachach? ciekawy pomysł, ale najpierw spadochrony nam zafundujżebyśmy nie pospadali... 22:24 [zgłoś do usunięcia]Pure Poetry Złote Tarasy... może być 22:25 [zgłoś do usunięcia]sitting on the moon taaa..coś większego?! zdzieliłaby, jak nic poprz. | 1 350 351 352 353 354 1209 | nast. Strony tematu: Odpowiedz na ten temat używane auta nieruchomości ogłoszenia biustonosze perfumy notebooki, laptopy buty damskie bielizna damska RTV - telewizory, kamery wideo AGD - zmywarki, kuchenki, pralki aparaty fotograficzne i cyfrowe Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / Kosmetyki do testów / Patronaty 1999-2011 Grupa o2 Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu

Gość zapisze sobie topik w ulubiony
tu panuje taka ciepła atmosfera:D

Gość zapisze sobie topik w ulubiony
Adonisku prosze debili nie prowokować ,majty będą mieć pełne i smród będzie okropny :(

Gość zamiast tracić czas na kafe
idź lepiej popedałować bo znowu kulasy będą cię bolały

nie podszywaj się

Desznik jednak lubisz się kłócić, powinieneś olać to wszystko a Ty jeszcze podjudzasz

Niech ci Fiku poskacze po fajfusie będzie z pozytkiem dla Was obojga:P

co ma być to będzie - jedno zdjęcie-trofeum do kolekcji więcej i kolejna skrzywdzona

mam zacząć spamować o to ci chodzi?

ciekawemu nos urwali i do dupy nakopali

nic? przez twoje intrygi nie mogłam spać z nerwów

fikuu- zaloty do starego dziada? :o zboczeńcem nie jestem