Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_29

Sklep dla puszystych pań w Warszawie. Gdzsie taki znajdę?

Polecane posty

Gość Magda_29

Witam! Dziewczyny! Gorąco proszę o namiery na DOBRY sklep z odzieżą dla puszystych. Celowo podkreślam DOBRY, gdyż większość tego typu salonów, oferuje kreacje w stylu pani bufetowej, co zadaje szyku na bazarze z siatami albo w kościele... :(

Gość dfsfddsfds
wiem ze na grochowskiej jest ale nie bylam nigdy nie wiemjakie ciuchy

Gość juhuhuhu
Sklep Ulla Popkenw promenadzie na Ostrobramskiej, tam jest jeszcze jeden dla puszystych. Na Puławskiej, nie pamietam numeru jest secondhand z ubraniami dla puszystych, brytyjskie marki. W H&M kazdym jest strefa dla grubszych, tak samo w Kappahlu.

Gość bashka
Duze Klimaty przy Pulawskiej/Dolna, http://www.facebook.com/pages/Du%C5%BCe-Klimaty/146417652119887 ja kupilam plaszczyk new look, tunike i spodnie. ceny sa ok, nosze 52 rozmiar

Gość bashka
oni maja outlet dunski i uk.

mijam codziennie jak ide do pracy. Wola- jak byś szła od dawnego Pedetu w stronę Płockiej Chyba ul.Staszica tuz przy Wolskiej.

A może zamiast sklepu stacjonarnego warto zamówić coś w sklepie internetowym. Jest taki sklep http://www.salonmodyxxl.pl w którym jest bardzo bogaty wybór odzieży dla puszystych. Sklep oferuje między innymi: jeansy dla puszystych (fason rurki i z szerokimi nogawkami) tuniki dla puszystych (z tzw. "ogonami", wzory z patchworkami, z suwakami) legginsy dla puszystych (rasjtopowe i bawełniane) Sklep ten w ofercie ma również bieliznę (od codziennej poprzez gorsety aż do bielizny zmysłowej xxl)

Polecam gorąco sklep przy ul. Marszałkowskiej 9/15 w Warszawie. Ubrania naprawdę super, w tym duży wybór na różne okazje i jest prowadzony przez uroczą panią, która zawsze służy radą a przy tym nie "wciska" rzeczy na siłę tak jak to często ma miejsce w mniejszych sklepach.

idz lepiej na ciuchy-mozna znalezc nowe z metkami w duzych rozmiarach--angielski styl -no chyba ze rozmiar 60 no to rzeczywiscie musisz w sklepie kupic

Hej w Otwocku jest spoko sklep z Odzieżą w rozmiarach od 42 do 54 :) Akurat jeszcze się łapię :P Na prawde polecam fajne ciuchy i miała obsługa

Gość gość
Polecam z całego serdeuszka sklep maximoda na Marszałkowskiej 9/15 w Warszawie. Przecudowna pani tam jest - taka ruda:-) zawsze doradzi, a czasem i odradzi co rzadko się w sklepach zdarza. Ostatnio kupiłam tam dzinsy w rozmiarze 56!!!

bardzo polecam: www.twojexxl.pl rozmiary do 56 !!! fajne ciuszki i zmysłową bieliznę mają też na allegro !!!

na allegro mają też dział z biżuterią - dla Pań XXL bardzo fajna - ja kupiłam sobie 2 duże wisiory na moim wielkim biuście wiszą i ściągają spojrzenia facetów na biust, babeczek na naszyjnik ;-)

Gość gość
Marszałkowska 9/15 to sklep dla Pań po 60 . Nie znalazłam tam nic dla osób 30-40 letnich. Ale Pani rzeczywiście mila :)

Gość kasia basia
aysha5, gaba faktycznie strasznie droga i dziwne ma te ciuchy, internet przede wyszystkim - tu zawsze cos znajde , a co do sklepu twoje XXL ruszają ze sklepem stacjonarnym w Warszawie przy Jana Pawła II 43a - ponoc od 4.11.2013 - takie info jest u nich na stronie www

Polecam tikk maxx. Ja kupuje ubrania w Szkocji w tym sklepie, ale wiem, ze w Poznaniu jest i w Warszawie. Ekstra ciuszki maja

W Warszawie od 4.11.2013 już działa sklep stacjonarny TWOJE XXL, do tej pory był tylko dostępny w sieci www.twojeXXL.pl i www.twojeXXL.na.allegro.pl. Fajne ciuszki i sexi bielizna - w sklepie stacjonarnym dodatkowo duży wybór biżuterii. Rozmiary - nawet do 60. Na pewno nie są to babcine klimaty ;-) Sklep Warszawa, Jana Pawła II 43a, pawilon 36B, podziemie

Gość gość
W ubiegły weekend odkryłam w centrum handlowym M1 wejscie na wysokości C&A po prawej stronie sklep Maryla. Polecam gorąco, tanio jak na mój gust, sukienki, tuniki, bluzki, wszystko do koloru do wyboru...może byłam świeżo po dostawie, ale wybór był bardzo duży i nie czułam się przymierzając te wszystkie ciuszki, że jestem gruba. Polecam! miła obsługa.... Przykładowo tunika kosztuje ok 160zl, byłam w droższych sklepach i wiem co mówię...poza tym w sklepach C&A też są duże rozmiary :)

Gość Bubusielek
Ostatnio byłam u koleżanki w Otwocku. Pokazała mi fajny,mały sklep na ul. Sportowej [ulica prowadzi na Stadion]. Sklep ma śmieszną nazwę TO i OWO, prowadzi go przemiła pani.W ofercie odzież damska a rozmiary do 64. Ja sama jestem puszysta więc wiem jak trudno znaleźć taki sklep a jeszcze,żeby ceny były do strawienia. Mają tam produkty dżinsowe La Fanier[spodnie ,kurtki sukienki] , dzianiny ANCORY i wybór bluzek,sukienek naprawdę na czasie a wszystko do rozmiarów 3XL. Jak czegoś nie ma na miejscu można wybrać z katalogów i za dwa,trzy dni przywiozą a jak nie pasuje nie musisz brać. Byłam zaskoczona ,że w Otwocku funkcjonuje coś takiego. Dojechać można autobusem 702 z pod U. Skarbowy i koło Rosmana kierować się na stadion. Przed sklepem stoją manekiny więc go nie przegapimy.

Miłe Panie i zabłąkani Panowie, po sukcesie mojej pierwszej książki "Przywilej wyboru" zbieram materiały i informacje do drugiej. Tym razem o sukcesie odchudzania. Jej roboczy tytuł brzmi "500 kilo mniej". Chcę stworzyć grupę osób, łącznie ze mną, która dokona tego wyzwania i potem wspólnie to opiszemy. Podaję adres mailowy do kontaktu dla chętnych lub sympatyków: jerzy.kostowski@op.pl Pozdrawiam, życząc mniej kilogramów, Jerzy www.jerzykostowski.pl

Gość gość
polecam silownie i dietetyka zamiast szukac namiotow do ubrania czlowiek nie moze byc puszysty bo sadlo nie jest puszyste!

Gość gość
Ja myśle że zdrowy tryb zycia jak najbardziej,ale jeśli jest jeszcze troszke za duzo to polecam sklep http://fashionshake.pl/ mają tam zakładke PLUS SIZE i bardzo ciekawe propozycje dla pań w wiekszym rozmiarze.

Gość gość
Witam serdecznie, Zapraszam na bezpłatną analizę składu ciała w celu zbadania kondycji swojego organizmu. Swój post kieruję do wszystkich tych, którzy chcą zmienić swój styl życia na lepszy, poprawić jakość odżywiania się i wygląd zewnętrzny. (mężczyźni, kobiety - niezależnie od wieku i wagi) Wystarczy zarezerwować termin w centrum Warszawy - pod numerem 728-990-717

Gość gość
Wszędzie jest ciężko dostać odzież dla takich puszystych kobiet jaką ja sama jestem. Dlatego postawiłam sobie cel, że znajdę kilka miejsc w internecie, gdzie będe mogła sobie coś kupić. Wychodzenie z domu potrafi byc naprawdę meczące ostatnio trafiłam do http://www.gaba-fashion.pl/galeria udało mi sie dorwać kilka bluzek i jestem zadowolona

Gość gość
No niestety, wiem jak to jest bo sama mam duży rozmiar i niestety w H&M czy innych takich sklepach nie ma ubrań dla mnie. :( Ale znalazłam fajny outlet http://sklepgaba.pl/ , w którym mają duży wybór i naprawdę niskie ceny, więc nie narzekam.

Gość gośćAmigo
Witam Panie ,nazywam się Grzegorz Dubrowski i chcę zaproponować Paniom moje usługi .Sprowadzam z krajów zachodnich nowe śliczne ciuchy w dużych rozmiarach,bardzo modnych i gatunkowych.Ponieważ nie posiadam sklepu sprzedaję je wśród znajomych ,stąd stosunkowo niskie ceny moich ubrań.Dowożę te rzeczy pod wskazany adres ,można ja spokojnie przymierzyc itd.Mój num tel.600 805 251.Pozdrawiam i prosze o kontakt !

Gość gość
1.Gaba. Weszłam dzisiaj do sklepu, sa dwa, jeden chyba to ciuchy na okazje. Obsługa niekompetetna. Noszę romar 46-48 , starsza pani mi podaje ciuchy na moje oko 52-54 a nawet 60, mówię jej że nie noszę sztucznych materiałów a ona wpiska mi materiał sztuczny informując , że tak się szyje :))) bluzka 400zł szok. Nie polecam. 2.Natomiast Ulla Popken Promenada duzy wybor, co prawda nie wiem po co sa 3 sprzedawczynie na sklepie, które stoją i gadają 70% ze sobą i wyczuwa się jakby chciałby powiedzieć "idz sobie", wydaałam tam sporo kasy, ale warto. 3Unisono Promenada , wiekszość cichow raczej na szczuplejsze osoby, ale da sie coś znaleźć. Obsługa bardzo miła.