Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin8u6f

Czy znajdę dziewczynę ? - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Marcin8u6f

Mam 27 lat i bardzo chciałbym znaleźć sobie dziewczynę ale jest kilka problemów tzn. gdy chodziłem do trzeciej klasy liceum zawodowego zrezygnowałem ze szkoły aby opiekować się w domu chorą mamą i babcią które potem zmarły , drugi problem to brak prawka. I teraz mam pytanie - Która dziewczyna pokocha faceta z bądź co bądź wykształceniem podstawowym i bez prawka ? Boję się , że nie mam czym zaimponować dziewczynie. - Co wy dziewczyny na to ?

Gość Marcin8u6f
Myślałem o tym ale zamierzam pójść do liceum dla dorosłych i taka dziewczyna z wykształceniem zdopingowała by mnie do działania

Gość Marcin8u6f
Czy byłybyście z facetem który ma wykształcenie podstawowe i nie ma prawka ???

Wykształcenie nie jest tak ważne jak charakter, zaradność życiowa i wygląd :D Pracujesz gdzieś?

Gość Marcin8u6f
Pracowałem ale trochę przez swoją głupotę i nieporozumienie z szefem zrezygnowałem z pracy i teraz cały czas szukam pracy ale wiadomo jak jest

Wiadomo. Jeśli jesteś bezrobotny, nie uczysz się, nie masz wykształcenia to ja pomyślałabym, że nie jesteś zaradny życiowo a mając 27 lat powinieneś coś osiągnąć. No sorry taka prawda :o Jeśli szukasz dziewczyny do stałego związku zrób coś ze swoim życiem.

Gość Marcin8u6f
Tylko myślę , że mając dziewczynę łatwiej by mi było poukładać sobie życie ponieważ byłby ktoś kto by mnie dopingował do działania

Jeśli brak Ci motywacji to dziewczyna nic tu nie zmieni. Albo chcesz zmienić swoje życie albo nie.

Gość Weronika a a a
słuchaj mnie Marcinie: po pierwsze współczuję z powodu śmierci bliskich, a po drugie : to jaką masz skończoną szkołe nie ma zupełnego znaczenia. Wszystko zależy byś nie zachowywał się jak niedouczony szczyl ;) ja mam chłopaka który jest po zawodówce, nie ma prawa jazdy , mieszka u mnie. Ale stara sie,pracuje, odkłada pieniądze na nowe meble, remont mieszkania. Jezeli jesteś zarady (niekoniecznie przystojny jak pisze panna wyżej) to znajdziesz pożądną dziewczynę i będziesz miał pewność ,że nie poleciała na Twoją furę. Zyczę Ci powodzenia.

Weronika a a a dokładnie. Facet może być po zawodówce ale jeśli pracuje, stara się coś robić innego poza laserowaniem to dobrze o Nim świadczy :)

Gość Marcin8u6f
Dlaczego nic nie zmieni ? Będę miał dla kogo się starać A czy dziewczyna mi pracy nie załatwi ? Może ma jakieś znajomości które by mi w tym pomogły

Gość Weronika a a a
słuchaj mnie Marcinie: po pierwsze współczuję z powodu śmierci bliskich, a po drugie : to jaką masz skończoną szkołe nie ma zupełnego znaczenia. Wszystko zależy byś nie zachowywał się jak niedouczony szczyl ;) ja mam chłopaka który jest po zawodówce, nie ma prawa jazdy , mieszka u mnie. Ale stara sie,pracuje, odkłada pieniądze na nowe meble, remont mieszkania. Jezeli jesteś zarady (niekoniecznie przystojny jak pisze panna wyżej) to znajdziesz pożądną dziewczynę i będziesz miał pewność ,że nie poleciała na Twoją furę. Zyczę Ci powodzenia.

Marcin8u6f Dlaczego nic nie zmieni ? Będę miał dla kogo się starać A czy dziewczyna mi pracy nie załatwi ? Może ma jakieś znajomości które by mi w tym pomogły Wiec jednak liczysz na cos wiecej niz miłosc.

Dla mnie najważniejsza cecha u mężczyzny to zaradność!! Najpierw dojdz do ładu ze sobą a potem dziewczyna.

Gość Marcin8u6f
Olivia22 Wiadomo , że wspólne życie to nie tylko miłość ale też pomaganie sobie nawzajem wenus83 Tylko tak jak pisałem mając dziewczynę łatwiej by mi było dojść ze sobą do ładu fiku mikuuu No bez przesady !!!

ale naprawdę jak sie tak vczyta to strasznie cie zal i az instynkt opiekuńcsy sie włącza, ale z drugiej strony to jesteś beznadziejnym okazem

Gość Koteczkowa Mila
Marcin ja zaopiekuję się Tobą kociaku ;)

Gość Marcin8u6f
fiku mikuuu Wszystko przez chorobę i potem śmierć mojej mamy i babci - Musiałem zrezygnować wtedy ze szkoły i z planów jakie miałem na przyszłość

ja rozumiem i dlatego mi żal i tlyko tym mnie ująłeś - swoja bezradnoscią i neiszczęściem, jak bezdomny piesek :( Prawda jest taka, jestes dorosły i musisz o siebei zadbać a nei liczyć ż eznajdzie saie dizewczyna która sie toba zaopiekuje 🖐️

No dobrze ... Ja mialem podobnie tylko ze sprawa dotyczyla mojego ojca... tzn jest on alkoholikiem i bylo mase problemow przez to dlatego musialem zerwac kontakty i ochraniac swoja rodzine przed tym debilem ... Wczesniej lubialem imprezowac kontakty z ludzmi ne sprawialy mi problemow zarowno z dziewczynami jak i z kolesiami ... charakteru tez zlego nie mam bo wiele osob chce zostac moim przyjacielem/przyjaciolka (co jest moim przeklenstwem jezeli chodzi o te 2 :) ) Mam prace dobrze zarabiam (mam 22 lata) brzydki chyba tez nie jestem choc mam swoje kompleksy jak kazdy :) jak widac jestem otwarty i szczery jednak od 4 lat nie moge znalesc dziewczyny ... ciezko was rozgrysc ... wiekszosc gania za jakimis debilami ktorzy sa luzacy i nie gwarantuja jakies przyszlosci ... Nie mowie ze problem ktwi wszedzie tylko nie u mnie bo nie powiem ... boje sie zwiazku bo nie mam najlepszego wzorca no i moze tu tez tkwi przyczyna

dla mnie nie jest ważne jakie kto ma wykształcenie cenie ludzi za wnętrze. mam chłopaka mieszkam z nim nie skończył tech. ale nie traktuje go gorzej pracuje nie zarabia zbyt dużo ale mi na kasie nie zależy tylko na szczęściu miłości i zaufaniu. Ty nie zrezygnowałeś ze szkoły bo Ci się znudziła lub nie chciało Ci się uczyć tylko dla wyższych celów i cenię Cię za to mało kto by zrezygnował ze swoich planów bo opiekować się chorą mamą i babcią i w szczególności w takim wieku ludziom w głowie tylko zabawa

Gość Marcin8u6f
Mi nie chodzi o to , żeby ktoś się mną opiekował jak małym dzieckiem tylko żebym miał z kim pogadać , pojechać gdzieś na wakacjach itp.

ja to rozumiem i nie mowie że opiekuje się chłopakiem ale wiem że mam na kim polegać z kim pogadać jak mam zły dzień itp

Gość Zaniepokojona Chamstwem
To ze przerwales szkole bo sie opiekowales, jest bez znaczenia. Sa samotne matki, maja dziecko i koncza studia. To zadne usprawiedliwienie. Liczysz ze twoje problemy znikna jak znajdziesz dziewczyne? Nie.

Gość Marcin8u6f
eff Czyli jednak są na tym świecie dziewczyny którym nie zależy tylko na kasie i są z facetem tylko dlatego bo ma kasy jak lodu i fure za miliony.