Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnjgggg

gdy nie pomaluje oczu eyelinerem i tuszem do rzes, wygladam jak....

Polecane posty

Gość rrraaagtt
ja w najgorszym przypadku tylko tusz i puder..ale nie kubie takich dni. lubie jak mam pełny makiaz:D

A co ja mam powiedzieć ja bez makijażu to w ogóle wyglądam jak down skończony i wiele dziewcząt z klasy też uwielbia się malować a teraz nagle wprowadzili w szkole zakaz na jakiekolwiek ozdoby. Ale i tak jestem zadowolona bo na tusz pozwalają, ale i tak dziewczyny zaczynają już to olewać i znowu widzę i nich eyeliner ;-) A ja zostałam przy tuszu i cieniach do powiek.

Gość trele morele30
Nie ma co ukrywac. Bez pomalowanych oczu wygladam okropnie. Z tego zrezygnowac nie moge bo wstyd byloby wyjsc do ludzi. Jednak od dwoch miesiecy nie uzywam pudru. Stwierdzilam ze zbyt dlugo niszczylam swoja cere i czas to naprawic. Poczatki byly straszne. Mialam wrazenie ze wszyscy sie na mnie gapia i glupio mysla... To bylo jak rzucanie nalogu. Kto nie przeszedl nie zrozumie. Teraz juz jestem wyleczona z pudrowania i jest o niebo lepiej. Przede wszystkim poprawila mi sie cera. Mial ktos tak jak ja?

Gość rrraaagtt
ja mam blada morde, mały problem z tradzikiem, brwi i rzesy ciemne ale i tak niewystarczajaco:O do tego tzw "baby face"...jak sie nie pomaluje wygladam jak dziecko

Gość sposob na you tube
jak down? jak bylam mala to niektorzy mysleli ze mam downa bo mam lekko mongoidalny typ urody, poniewaz moi przodkowie byli azjatami :D:O

Gość rrraaagtt
trele morele30 nie uzywalam pudru przez miesiac w wakacje. troche mi sie polepszyla cera, bylo mniej zaskorników i koloryt ładniejszy, ale i bylo do dupy

Gość sposob na you tube
na szczescie teraz juz wygladam po prostu jak czlowiek z lekko mongoidalnymi rysami twarzy, a nie jak down :O

Gość sposob na you tube
rrraaagtt widocznie puder Ci nie sluzy, ktorego uzywasz. moze Cie talk zapycha? wiele dziewczyn zapycha.

Wiesz co zazdroszczę ci tych mongolskich rysów ja sama chciałabym takie mieć uwielbiam mongolskie akrobatki i sama jestem akrobatka i chciałabym wyglądać jak Mongołka i jak widzę jakąś dziewczynę co wygląda jak Mongołka to mnie taka zazdrość bierze że mam ochotę jej twarz podrapać!

Gość m ,m m
kwestia przyzwyczajenia poweim wam. Kiedys przez kilka lat nie wyszlam bez pelnego makijazu, a teraz nie maluje sie prawie.

Gość trele morele30
od czasu do czasu jak musze ladnie wygladac to sie tapetuje ale ogolnie to czuje sie wtedy brudna. Jak to wszystko sie zmienia. Jakis czas temu nie wyszlabym z domu bez fluidu a teraz moge. Chociaz co z tego skoro podswiadomie wiem ze z pudrem byloby lepiej...

ehhhhhh znam kilka dziewczyn, które bez makijażu wyglądają mega słodko i ładnie co ja bym dała za taki bonusik od losu :D ej ale nie ma co narzekać, niektóre laski nic nie ratuje :( cieszmy się że w ogóle możemy wyglądać ładnie

Gość trele morele30
m ,m m Co spowodowalo ze przestalas sie malowac?

Gość sposob na you tube
Aneta Schultz niestety nos mam europejski (czyli nie jest tak cudownie malutki i plaski jak u azjatów 😭), nie mam faldy mongolskiej ani podluznej (no bo nos europejski) oraz moje oczy nie sa tak wysuniete do przodu jak u Azjatow, troszke bardziej jak u europejczykow zapadniete. ale twarz plaska, szerokie kosci policzkowe, wystajace. no nie wiem, taki mix, wolalabym byc albo 100% azjatka, albo 100% biala.

Gość trele morele30
a9n1eszka zgadzam sie z toba. To jest zawsze jakies pocieszenie. Bez tapety klapa ale z tapeta dobrze... Widocznie taki nasz los hehe

ja nie chce sie odzwyczajać, bo makijaż sprawia, że mam dobry humor, że czuję się fajnie, że czasami jakiś mężczyzna spojrzy z zainteresowaniem... ale gdy wstaję rano i patrzę na swą przeciętną mordę to czuję się oszustką, jakbym maskę za dnia nosiła

Gość sposob na you tube
ja wiem, ze nigdy nie bede ladna, mam urode, jak to mowia niektorzy, dla koneserow. czyli jestem po prostu brzydka. pudry nie pudry to mi moga zniwelowac cere, ale rysow twarzy tak dramatycznie nie zmienia, bym zaczela wygladac normalnie.

Gość rrraaagtt
no wlasnie ostatnio zmieniłam puder na lzejszy i lepiej sie w nim czuje. ja b. zazdroszcze innym kobietom kosci policzkowych, ja mam pełne policzki i wygladam jak globus :/ z bliska jak patrze w lusterko to ok ale z daleka wydaje mi sie ze moje policzki graja głowna role :O

Gość trele morele30
to jest takie samo oszustwo jak staniki typu push up ( nie wiem czy dobrze napisalam). Predzej czy pozniej facet odkryje prawde hehe

na okrągłe policzki nakładaj róż... wciągnij policzki, zostaną ci uwydatnione pod powiekami, je podkreśl różem, tylko dopasuj do karnacji - ładnie to wygląda i wyszczupla buzie Ja mam koleżankę blond z okrągłą buzią, ma wielkie orzechowe oczy i wygląda cudownie, właśnie tak podkreśla policzki

Gość rrraaagtt
podkreslam rózem ale chyba musze pocwiczyc technike :( moze gdybym miala wieksze oczy lub usta to te poliki by sie nie rzucały w oczy

Gość sposob na you tube
Aneta chciałabym być ładną Mongołką :) niestety jestem brzydkim tatarsko-mongolsko-słowiańskim mieszańcem :(

Gość Yeach
Kurcze, a myślałam że tylko ja mam taki problem że bez makijażu wyglądam zupełnie inaczej, normalnie inna osoba niż z...

Gość ja się nei maluję
w makijażu czuję się brudna od wielkiego święta wymaluję się to znaczy kompakt, korektor, trochę rużu, tusz, ewentualnie szminka na codzień tylko trochę korektora tam gdzie trzeba i tusz do rzęs

Gość ja się nei maluję
ruż ?! co ja dzisiaj wypisuję....?! róż oczywiście

uh no, male oczka, duże policzki to kiepska kombinacja, ale nie bede nic mówić bo musiałabym to zobaczyć masz o tyle trudne zadanie, ze musisz nauczyć się robić makijaz powiekszający oczy Może jestes przy kości i warto by było schudnąć, zadbać o dietę ? Bo pyzy tyczą się dość często pulchnych osób

Gość woerfweof
to nie jest kwestia wyglądu tylko tego że się przyzwyczajamy do siebie kiedy jesteśmy umalowane. Ja przez ostatni rok z domu nie wyszłam bez wytuszowanych rzęs/ ostatnio jednak sytuacja mnie do tego zmusiła bo mialam zapalenie spojówek i po prostu nie mogłam się umalować. Choroba przeszła w stan przewlekły z nieznanych lekarzom przyczyn i musze funkcjonować bez tuszu, nie mam wyboru. Czasem mam ochotę się umalować ale zdrowie jest ważniejsze. Po prostu powoli akceptuje tą sytuacje...