Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnjgggg

gdy nie pomaluje oczu eyelinerem i tuszem do rzes, wygladam jak....

Polecane posty

Gość rrraaagtt
makijaż baRDZO dużo daje. Mam koleżankę i ją wiele razy widziałam bez makijażu, po wstaniu z łóżka. I jest kolosalna róznica u niej w makijażu i bez. Ma dość duzy nos i jak nie ma pomalowanych oczu i ust to ten nos jako pierwszy rzuca się w oczy. Jak pomaluje ładnie oczy i podkresli usta, wyprostuje włosy to jest zupełnie inna osoba. Nos wtedy nie wydaje się taki duzy...

Gość ja się nei maluję
z tym makijażem to kwestia mody i przyzwyczajenie myślę że to trochę też przez wizerunek któy kreują media jeszcze kilka lat wstecz nastolatki i studentki nei malowały się tam mocno, teraz każda na codzień ma pełny makijaż i panokcie wymalowane w krzykliwe kolory gdy jedziesz np tramwajem patrząc wokół czujesz się niezadbana jeśli nie jesteś róno mocno wymalowana i masz np niezrobine paznokcie lub tylko pamalowane jakimś bladym lakierem mało która dziewczyna ma też naturalny kolor włosów lub włosy które nei są mocno wystylizowane i aż gęste od tych wszystkich lakierów, żeli, pianek i wosków

Gość sposob na you tube
róż można sobie naprawde darować, zainwestuj raczej w bronzer, naucz sie nim poslugiwac by wyszczuplic optycznie twarz. teoretycznie mozna to robic rozem, ale ta opcja chyba nie jest najszczesliwsza. jak boisz sie bronzera, to kup puder 1-2 tony ciemniejszy, nie bedzie takiej dramatycznej roznicy.

Gość rrraaagtt
a9n1eszka nie, małych oczu nie mam ;) ale chciałabym większe ;) i własnie nie jestem gruba :( gdybym byla to juz dawno bym schudła by się pozbyć policzków.

Gość ja się nei maluję
pewnie masz po prostu okrągłą twarz ja mam taką, bez względu ile ważę wyglądam jak pyza faktycznie bardzo ważne jest powiększenie oczu, dobry wydłużający i pogrubiający tusz

Gość sposob na you tube
rraaagggt poszukaj na you tube filmikow z wyszczuplaniem twarzy, z cwiczeniami. moze jakiegos niesamowitego efektu to nie da, jednak moze chociaz bedziesz miala poczucie, ze cos z tym robisz. a nuz pomoze ;)

Gość OkoOko
Sposob na you tube: naprawdę niektórzy ci mówlili, że wyglądasz jak chora na downa? Współczuję. Ja nie uważam, że jestem brzydka, ale jak raz się pomalowałam, to wszyscy mówili, że makijaż cholernie mi pasuje:) jak go zmyłam, poczułam się tak "łyso" ;P

Gość sposob na you tube
mowi nie mowili, ale lekarze sie zastanawiali :D jednakze intelektualnie przewyzszalam zawsze wszystkich z klasy, wiec szybko to podejrzenie porzucili ;)

Gość sposob na you tube
tak samo jako dziecko sie bardzo dobrze rozwijalam, wiec nie mieli podstaw by zdiagnozowac zespol downa, poza tym ze wygladalam troche jak taki maly down :O

Gość rrraaagtt
no właśnie podkreslenie oczu to podstawa dla mnie. Eyeliner na górna powieke i dobry wydłuzajaco-pogrubiajaco-podkecajacy tusz:D nie mam aż takiego pecha bo mam dość geste rzesy i nawet długie i jak pomaluje starannie oczy to na prawdę wydają się duzo wieksze a brwi malujecie dziewczyny? macie ciemne czy jasne?

Gość sposob na you tube
brwi nie maluje, nie mam takiej potrzeby

Często bywam bez makijażu, ale czuję się wtedy fatalnie. Nawet najgorsza wersja z samym tuszem sprawia, że czuję się lepiej. Brwi mam jasne, nie maluję ich, ale pojawia się problem z wyrywaniem- mnóstwo mam widocznych dopiero pod światło cieniutkich włosków, nie idzie tego wyrwać pęsetą.

Gość sposob na you tube
chrupek, wszystko idzie wyrwac :classic_cool: tylko wprawa potrzebna.

Gość rrraaagtt
a co na temat ust piwiecie? podobaja wam sie swoje? bo ja bym chciała miec wieksze :D

Gość seythdkfhgskfhy
Ja także brwi nie maluję, ponieważ mam ciemne. Ale, pomimo tgo, że wszyscy brwi regulują, żeby uzyskać proste linie, ja postanowiłam zostawić naturalne. I podobają mi się:) mam takie gęste brwi i twarz z nimi wygląda inaczej:D

Gość seythdkfhgskfhy
moje usta są całkiem w porządku, chciałabym mieć tylko ładny kształt górnej wargi, bo nie widać tego "wcięcia" na środku:P

Gość seythdkfhgskfhy
moje usta są całkiem w porządku, chciałabym mieć tylko ładny kształt górnej wargi, bo nie widać tego "wcięcia"

Gość rrraaagtt
ja zauważyłam ze lepiej wygladam jak mam wiecej brwi, kiedys wyrywałam i miałam cieniutkie, a teraz jak są grubsze to twarz sie lepiej prezentuje

Gość sposob na you tube
u mnie widac to wciecie, tzw serduszko, dosc mocno widac :P dolna warge mam pelna raczej, ale gorna jest cienizna :(

Gość sposob na you tube
to znaczy tez bym chciala miec pelniejsze wargi, jak chyba z 90% dziewczyn :D moje brwi sa zaznaczone, ale musze regulowac bo bym miala chyba niezle krzaczory :P nie raz slyszalam ze mam ladne brwi. dobrze wyregulowane (ale nawet nie na cienka kreseczke, tylko tyle zeby ladnie wyrownac ksztalt, by podkreslic)naprawde daja baaardzo duzo

Gość Ahdbfdhg
Ja jestem strasznie blada i mocno sie czerwienie. Dlatego podkreslam swoja bladosc. Nakladam najjasniejszy fluid i na niego nakladam o ton jasniejszy puder. Na oczy tylko tusz do rzes, ale bez tego zle sie czuje. Nie wyjde z domu

Gość sposob na you tube
masz cere reaktywna. tez mam problem z rumiencami :( masz na to jakas skuteczna metode? (oprocz zielonego kremu/podkladu)

Gość witam w klubie
jak ja zazdroszcze dziewcyznom ładnych cer :( moim zdaniem nie ma lepszego makijazu dla kobiety jak idealna cera ehh ;( ale to tylko dla wybranych

Gość gnjgggg
dobrze ze nie ejstem sama :classic_cool: widze temat pieknie sie rozwinal chce mi sie smiac jak widze siebie teraz w lustrze :D

Gość sposob na you tube
wczesniej mialam luterko na polce tuz nad komputerem, ze siedzac przy biurku widzialam swoje odbicie, wolalam jednak je stad usunac bo humor mi tylko psulo jak ciagle siebie widzialam :classic_cool:

Gość witam w klubie
a ja mam ochote załozyc sobie jakis worke na głowe :D a nie widzicie u siebie objawów dysmorfofobi ? bo ja niestety tak :O

Gość witam w klubie
ja rozwazam nawet wyjazd do jakis krajów arabskich zeby nosic to nakrycie na głowe i twarz:D serio mam dosc juz tych smierdzacych lepiacych sie podkładów ! :D