Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnjgggg

gdy nie pomaluje oczu eyelinerem i tuszem do rzes, wygladam jak....

Polecane posty

Gość sposob na you tube
ja drozdze jadlam dawno temu, nie widzialam poprawy

Gość rrraaagtt
Ja się obawiam że moj pryszczowy problem to tylko i wyłącznie wina hormonów. Zbieram się do lekarza, ale jakoś nie mogę zebrać.

Gość sposob na you tube
od hormonow to najczesciej na brodzie wyskakuja. ja mam w roznych czesciach twarzy. zbierz sie zbierz, do ginekologa-endokrynologa idz. lepiej sie zbadac.

Gość gnjgggg
youtube- a twoja waga to wina jakiejs choroby, czy po prostu sie zapuscilas, czy taka bylas od zawsze? no niestety mi do dermatologa tez ciezko sie zebrac, bo to wq innym miescie musze poszukac i nie wiem na ktorego sie zdecydowac, ktopry mi w koncu pomoze... ehh... co za dno :O

Gość witam w klubie
a ja wlasnie pije pu erh znalazłam w szafce i tak sobie czytam na wikipedi o tym i :"Badania prowadzone we Francji dowodzą, że 88% pacjentów pijących regularnie herbatę w ciągu miesiąca straciło od 3 do 10 kg" wiec moze którejs z was sie przyda :D czyli trzeba sie na kilka tygodni zaszyc w domu i spórbowac tej kuracji odtruwajacej zawsz sie na jakas nowosc napalam :D pomaga lub tez sprawia ilzuje ze dziala i tak az do kolejnej :D może bład w naszym braku systematycznosci ? powinnysmy sie uprzec i stosowac to conajmniej rok ?:D ja juz kur.va nie wiem ze nic na te schorzenia madrego w tych labolatoriach nie wymysla :O :D taka magiczna pigułka i wszystkie jak po photoshopie :D

Gość witam w klubie
ja tez miałam sobie badac poziom hormonów :O moze w tym tkwi przyczyna , albo w alegri pokarmowej albo w jakims pasozycie przydałoby sie wszytko wyeliminowac a ja tak odkładam odkłądam ciagle na pózniej ..

Gość rrraaagtt
no właśnie ja mam na brodzie :O i do tego nieregularne miesiączki i ovłosienie tam gdzie nie powinno, kurvaaa 😭

Gość sposob na you tube
zawsze mialam troche tluszczyku, ale teraz sobie liczylam BMI :classic_cool: i mi wyszlo ze mialam kiedys w okolicach 20-21 (bo waga sie troche wahala). w zeszlym roku cos mi sie stalo ze zjadalam wszystko, co tylko napotkalam na swojej drodze a co do jedzenia sie nadawalo, nie wiem dlaczego :(

Gość sposob na you tube
moje miesiaczki tez jak w zegarku nie sa odkad tak strasznie przytylam, ale wloski mam tez mocne gdzie nie powinnam, ale ja mam po prostu taka owlosiona urode :O

Gość witam w klubie
rrraaagtt no to na 90 % hormony a moze pcos? u mnie to niestety albo i sterty nie to 😭

Gość sposob na you tube
sorry, 21-22 mialam BMI, nie schodzilo mi ponizej 21. a chcialabym 😭

Gość rrraaagtt
ja mam na 100 procent problemy z hormonami, za duzo testosteronu. Czytałam ze tez od testosteronu jest się nerwowym - ja jestem i to codziennie się wkurzam bez powodu :O

Gość sposob na you tube
wspolczuje wam :( jeszcze te dysmorfofobie mozna wyleczyc podobo, czy depresje, z pcos ciezej :(

Gość sposob na you tube
rrraaagtt ale i dzieki temuy masz pewnie wysokie libido, faceci lubia takie :classic_cool:

Gość rrraaagtt
no nie powiem, mam :D jest mniejsze tylko w czasie owulacji. A u normalnej kobiety to chyba w trakcie owulacji powinno się bardziej chcieć co nie? Wychodzi na to, że się zamienie za niedługo w chłopa :classic_cool: 😭

Gość witam w klubie
ja tez mam wysokie libido tez sie łatwo wkurwiam ale nie mam pryszczy na brodzie tylko.. własciwie wszedzie tylko nie tam :O :D no i nie ma owłosienia a przynajmniej tak mocno widocznego bo jestem blondynka :O:D ej a ogladacie czasami na tlc obnazone sekrety ?:classic_cool: tam sa czasami rozwiazanie skuteczne na rózne tego typu "wstydliwe problemy " :classic_cool: :D ale mojego jeszcze nie przedstawiono 😭 czekam na taki odcinek ❤️

Gość sposob na you tube
jako wyksztalciuch czytam tylko mondre gazety lup czasopisma, nie oglondam durnej televizorni :classic_cool:

Gość witam w klubie
bycie chłopakiem jak juz doszlysmy do wniosku ma wiecej zalet niz bycie kobieta 😭 :D jeszcze na dobre Ci to wyjdzie 😭 a tak na powaznie to poszukaj lekarza ,najlepiej teraz i zadzwon i sie dowiedz jak wahania nie sa duze i to nie pcos mozna to bedzie jeszcze jakos uregulowac :) wiem wiem łatwiej komus doradzac niz samemu cos ze soba zrobic :O 😭

Gość sposob na you tube
rrraaagtt zgolisz se wonsa i bendzie git, nikt nie pozna żeś chłop :classic_cool:

Gość witam w klubie
kur.va nie dokonczylam watku :O ja tez mam wysokie libido tez sie łatwo wk**wiam ale nie mam pryszczy na brodzie tylko.. własciwie wszedzie tylko nie tam no i nie ma owłosienia a przynajmniej tak mocno widocznego bo jestem blondynka wiec w zwiazku z tym czy istnieje szansa ze to podwyzszony tesotsteron ?:O kurva chcialabymsie juz okresli z tym co mie yest :O :D

Gość rrraaagtt
ja też nie ogladam tego programu :P pojde do lekarza za niedługo, by wyjaśnić te hormony. Okaże się pewnie że mam 50 razy większy poziom testosteronu niz być powinien... tak w ogole to zamiast siedzieć przezd monitorem powinnyśmy przejśc się na spacer! Ruch dobrze działa na urodę :classic_cool: ale tak się nie chce... 😴

Gość sposob na you tube
mnie to sie tam wydaje ze moje nieregularne ostatnio okresy sa scisle zwiazane z moja nieprawidlowa waga, bo jak bylam sporo szczuplejsza, to mialam okres normalnie, nawet jak czasem nieregularnie, ale wszystko bylo ok, a teraz mam takie skape ostatnio... ciesze sie jdnak ze mam.

Gość witam w klubie
sposob na you tube-- i jeszcze chcialas dodac wyzowe fora :D z samymi poradami eksperów i prefesorów w danych dziedzinach :classic_cool: :D

Gość gnjgggg
tez keidys chcialam zbadac hormony..dostalam skierowanie do endokrynologa, biegne podekscytowana by zarejestrowac sie i predko wyjasnic zagadke, i recepcjonistka mnie zabila - czas oczekiwania okolo roku,zapisac? myslalam ze wyjde z butow:D

Gość rrraaagtt
gnjgggg-nosz kurvaaa 😭 jak tak bedzie w moim przypadku to za rok bede dziadem z brodą

Gość hejhej nocna pora
mi po piciu pur erh wypadaly strasznie wlosy :(

Gość witam w klubie
to prawda :O zeby sie dostac do endokrynologa trzeba sie zapisywac najlepiej zanim sie jeszcze człowiek urodzi :O albo wygrac w totka conajmniej :O prywatna wizyta i podstawowe badania kosztuja z chooj duzo :O

Gość witam w klubie
hejhej nocna pora jestes pewna ze od tego ? jedna herbatka mi pewnie nie zaszkodzi ale jesli tak to wyglada to wiecej jej nie tkne :O

Gość rrraaagtt
no to nie za wesoło :O ale ja mieszkam w niewielkim mieście, wiec może nie bedzie takiej kolejki?:classic_cool:

Gość sposob na you tube
no co wy mowicie :O jak ja poszlam to zrobienie badan i otrzymanie wynikow zajelo mi jedynie 3 m-ce :classic_cool: