Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnjgggg

gdy nie pomaluje oczu eyelinerem i tuszem do rzes, wygladam jak....

Polecane posty

Gość sposob na you tube
to nie dysmorfofobia, ja po prostu jestem brzydka :(

Gość sposob na you tube
o, wsrod arabow akurat zawsze mialam powodzenie - bez zakrywania twarzy! :classic_cool:

Gość gnjgggg
Dysmorfofobia (ang. Body Dysmorphic Disorder, BDD) - zaburzenie psychiczne, charakteryzujące się występowaniem lęku związanego z przekonaniem o nieestetycznym wyglądzie lub budowie ciała. Czasem taki defekt ciała jest tylko wyolbrzymiony. Dysmorfofobia należy do zaburzeń hipochondrycznych. haha, dokladnie, to po prostu brzydota i ohydna przecietnosc :O nigdzie dzisiaj nie wychodze wiec probowalam sie nie malowac ale nie moglam zniesc odbicia i jebnelam se kreske eyelinerem, i tak czuje sie parszywie :O

Gość gnjgggg
czasem zeby sie jesczze dobic wlaczam kamerke i widze swoje odbicie w laptopie mowie wam żywe gowno :D:classic_cool:

Gość sposob na you tube
hahahha :D pociesze Cie jednak piszac, iz nie tylko mam twarz zjebana, to do tego nadwage z ktora walcze ale jakos stoi w miejscu wskaznik wagi :O

Gość gnjgggg
moze bym miala przynajmniej wieksze cycki,gdybym miala nadwage :O bo teraz to.....:O jak nie wiem jak ja zatrzymam przysobie tego swojego, przeciez on wykurvi w podskokach :O faceci sie nie maluja a sa przystojni :O to nie fair :O

Gość witam w klubie
ja mam znowu zajebista niedowage :) wygladam jak kosciotrup :)i nie ma szans zebym przytyła plus brzydki ryj i moge grac nieboszczyków bez charakteryzacji :D

Gość sposob na you tube
a topielców, w koncu topielcy puchna w wodzie :classic_cool:

Gość witam w klubie
zadroszcze facetom :D spia wstaja i ida dalej :D niewazne gdzie i kiedy po imprezie w trakcie czy przed a my ? a przynajmniej ja:O musze wszedzie ze soba targac , mleczka ,zele podkłady tusze prostownice do włosów i jeszcze znosic i narazac innych na te przykre widoki moje oblechowego ryja :D dzisiaj wygladam tak fatalanie ze nie poszłam na impreze do kolezanki i własnie mi wysłala esa z fochem :) obraziła sie a ja mam wkurwa pieciokrotnego :D niejestem chyba przed okresem bo mnie tzytze nie bolą ale wyskoczyl mi 5 obrzydliwych pryszczy 😭😭 nie liczac przebarwien po ostatnich i peknietych naczynkach :O ehh życ nie umierac :O :D

Gość witam w klubie
wysylamy swoje CV ?:D do panów rezyserów z holywodu ?:D zaoszczedza na makijazystach i chemi :D a my bedziemy sławne :classic_cool:

Gość gnjgggg
trzeba jakos spozytkowac swoja brzydote:classic_cool: w sumie jestesmy zajebiste - w pelnym makijazu i fotoszopie moge grac pieknosc, a bez niczego - grac w horrorze, no kurva, jest sie czym chwalic :classic_cool: dokladnie, faceci..wstana 15 min przed wyjsciem, szybki prysznic,mycie zebow i nara :O a ja? smiac mi sie chce gdy siadam rano przed lusterko sie pomalowac :D co rano jestem pod ogromnym wrazeniem mocy kosmetykow i dziekuje za nie Bogu :D:classic_cool:

Gość gnjgggg
zazdroszcze dorocie i oliwii z top model - one sa wg mnie sliczne nawet bez make up. generalnie wiekszosc tych dziewczyn bez make upu sa ladne... ehh

Gość sposob na you tube
to do ktorego rezysera wysylamy cefałkę? do jakiegos co horrory robi z pewnoscia :classic_cool: ja stawiam tak czy inaczej na pielegnacje to podstawa, ale idealow nie znalazla, znalazlam krem ktory jest prawie idealem, ale musze jeszcze wykorzystac te co mi zostaly.

Gość witam w klubie
oooo tak chwalmy Pana :classic_cool: za puder i szminke :D z top model tylko honorata ma kijowa cere z reszta bym sie bezzastanowienia zamieniła 😭 i za olivi tztyze :D kurva jak ona to robi taka ładna taka szczupla i takie wielkie donitze :D myśle ze hitchcock moze byc moim pierwszym podejciem :D a pózniej kur.va jakie kryminalne zagadki tam zawsze jest popyta na śmierc :D

Gość sposob na you tube
zarty zartami, ale moja twarz nadal jest paskudna :classic_cool:

Gość witam w klubie
tez sie staram jak moge 😭 nie pije alko , albo bardzo mało , zawsze zmazuje na noc tapete chodzbym nie miała dostepu do wody to i tak ku.rva znajde jakas kropelke kosmetyki tylko apteczne lub o bardzo delikatnym składzie i chuja mam gorsza cere od wszystkich kolezanek które maja to cała pielegnacje w dupie , genów nie oszukam 😭 mnie najbardziej uwiera ta zjebana cera chociaz rysy twarzy tez pozostawiaja wiele do zyczenia :O :D

Gość witam w klubie
byłam w łazience :O moja twarz tez :O jestem ku.rva podłamana stanem swojego parchatego ryja :D

Gość sposob na you tube
to ze kosmetyk jest apteczny, nie znaczy wcale ze dobry, nie raz sie na takich przejechalam :(

Gość sposob na you tube
ja mam tylko kilka pryszczy, nie całą twarz w nich, sukces :classic_cool: :O

Gość witam w klubie
co robimmee ?:D moze idziemy poczytać jakaś interligenta ksiazkee ?:D jak nie ładne to chociaz może madre :classic_cool: ? :D byłyscie kiedys u kosmetyczki ? albo w na jakims zabiegu estetycznym ? bo ja rozwazam czy sie nie wybrac usunac przebarwienia czy zamknac naczynka , ale sie boje ze bedzie gorzej niz jest :O

Gość nuleczka15
Ja od jakiegoś roku nie daje makijażu, z racji iż u mnie w szkole wprowadzono zakaz malowania się. Brzydko wyglądam, ale trudno. Prawie nikt w szkole się nie maluje. Po za tym cera mi się o dużo poprawiła. Największy problem mam z prostowaniem włosów. Codziennie prostuję, inaczej wyglądałabym jak strach na wróble. Mam tak cholernie zniszczone włosy eh..

Gość sposob na you tube
ja mysle o zamykaniu naczynek, na zabiegi nie chce chodzic bo mnie duzo kosmetykow uczula i sie boje ze bedzie gorzej :O

Gość w makijazu wyglada się 10 lat
starzej ! znam takie przypadki, nie potrafia sie malować i wygladajaa niekorzystnie pomalowane jak stare lampucery :)

Gość rrraaagtt
a ja teraz trzymam farbe na włosach ;) mam nadzieje ze wyjdzie kolor

Gość witam w klubie
pewnie uczulaja sie parabeny i glikole tak jak mnie :O wystarczy malutka ilosc w skladzie i juz mam 3 wojne swiatowa na twarzy :O

Gość rrraaagtt
ja ostatnio zrezygnowałam z kremu na noc, nic nie nakładam, tylko pod oczy. Niech ta morda chociaż w nocy trochę pooddycha :D

Gość sposob na you tube
parabeny najmniej, glikole to masakra, potwierdzam, ale wszlekie pochodne ropy naftowej to tez jest masakra :O

Gość sposob na you tube
ja musze nakladac, na noc najlepiej cos tlustego, na dzien wtedy moge zrezygnowac (ale nie w zime) inaczej mam twarz tak sucha i sciagnieta, ze az boli, i zaraz zaczyna sie luszczyc :O

Gość rrraaagtt
uuu to niedobrze. mnie na szczescie nic nie piecze i nie szczypie., dlatego zrezygnowałam z mazideł na noc. na dzien-zawsze, krem z filtrem uv i tapeta :)