Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnjgggg

gdy nie pomaluje oczu eyelinerem i tuszem do rzes, wygladam jak....

Polecane posty

Gość witam w klubie
ja też na noc nic na morde nie nakładam :D za to lykam capivit hydro control i jak na razie spektakularnych efektó ni widze :O ale nie skonczylam jeszcze pierwszego opakowania

Gość rrraaagtt
ostatnio chciałam kupić sobie capivit w rossmanie ale bylo jedno opakowanie, odeszłam na chwile od stoiska i juz ktos inny wział :( może jednak kupię sobie skrzyp. A te tabletki to w ogole coś dają? Moze lepiej pic jakies napary:D z pokrzywy albo ze skrzypu

Gość sposob na you tube
lykalam skrzypovite hydro compleks, wydaje mi sie ze nawilzenie skory bylo troche lepsze, jednakze czy sie jej stan poprawil? ciezko mi powiedziec, bo nie tylko takie suplementy maja na jej stan wplyw, lecz takze dieta i inne kosmetyki, na pewno mi nie zaszkodzil. stosowalam to tylko miesiac okolo. mam jeszcze jedno opakowanie, zobaczymy.

Gość sposob na you tube
patrz, jak sie w czasie zgralysmy z tymi postami o skrzypie :D pilam pokrzywe, zmniejsza wypadanie wlosow, to moge stwierdzic z cala pewnoscia u mnie. jednak stan cery - nie zauwazylam, ale z powodu takiego jak wyzej. ostatnio mialam problem straszny z uczuleniami. po lekach przeciwalergicznych (co napisalam w poscie w innym topiku o tradziku juz) stan cery mi sie poprawil znacznie. nie po suplementach stricte na skore czy kremach (oprocz jednego, prawie idealnego)

Gość gnjgggg
ja za to niedlugo wylysieje bo leca mi wlosy juz od roku, jakis lojotok buhahahahahah moje zycie to gowno :O ja moze bede hulkiem ..... wlasnie, ja nie dosc ze brzydka, do to tego jestem w hooj tępa, wielu prostych rzeczy nie umiem,nie znam :classic_cool: 0/10🖐️

Gość gnjgggg
buhhHAHAH ja tez pije pokrzywe(wlasnie gotuje wode - to umiem:classic_cool:) i cera mi sie poprawila, to fakt, niestety stan skory glowy jak byl beznadziejny tak jest nadal... a wezcie mnie nie dolujcie jesczze bardziej 😭

Gość rrraaagtt
ja piję zieloną herbę :D miałam przestać wpieprzać chipsy i zupki chińskie, ale nieraz się nie mogę pohamować 😭

Gość sposob na you tube
tez mam cienizne na glowie, ale juz mi tak strasznie nie leca. masz duzy lojotok? bardzo Ci sie tluszcza wlosy? masz do tego mokry łupież?

Gość gnjgggg
zielona tez pije :classic_cool: ale to ma jakies wlasciwosci upiekszajace? watpie :classic_cool:

Gość witam w klubie
moje włosy tez słabizna :D cienkie i wypdajace wygladam tylko dobrze w odpowiednim sztucznym swietle zupełnie jakby inne rysy, uwydatniaja sie wtedy moje atuty , jedynie wtedy mam jakiekolwiek powodzenie ale w dziennym gorzej niz masakra :D tylko sie oblac beznzyna i podpalic 😭 😭 skrzypowite bralam kiedy i pomoglo nawet nie wypadały i po pewnym czasie zrobiły sie gestsze ale przestałam brac jakies 2 lata temu i znowu masakra :D

Gość sposob na you tube
tez pije zielona hernbate, bardzo ja lubie :) polecam tez rooibos :) chinskich zupek generalnie nie jadam, nie lubie, ale na chipsy mam ochote czasem. staram sie wtedy kupic sobie jakiegos lososia, czy tunczyka, albo sledzia, cos co jest slone, zeby sie zasolic, a zawsze to zdrowiej :O

Gość gnjgggg
wiesz co... to nie jest tak, ze jak umyje wieczorem wlosy to wstaje rano i mam tluste, czuje caly dzien ze mam swieze wlosy, w polotach nawet i na nast dzien mam je w miare swieze, ale sama skora glowy jest jakas tlusta i mam takie strupki, wg dermatolog z nfz mam łzs... kiedys mialam geste wlosy, kolezanki mi zazdroscily i chwalily a ja nie widzialam w nich nic specjalnego, mylam szamponem z biedry, nie nakladalam odzywek, nie dbalam jakos specjalnie o nie, po myciu szarpalam zeby rozczesac i wypadly moze z 2.. teraz nawet nie rozczesuje - boje sie

Gość rrraaagtt
ma :classic_cool: zawiera przeciwutleniacze i inne super extra związki, które działają zbawiennie na urodę, podobno :classic_cool: nawet jesli nie ma, to i tak bede piła, bo lubię:)

Gość sposob na you tube
zielona herbata oczyszcza organizm z toksyn (podobno) co juz samo w sobie ma pozytynie wplywac na zdrowie i stan skory :O poza tym pomaga utrzymac szczupla sylwetke (ale juz nie schudnac, to jest mit, schudnac to moze pomoc rooibos)

Gość witam w klubie
ja pije zielona i czerwona :D ograniczylam napoje gazowane takie duperlowe tanie na rzecz soków :O i tez nie wpierdzielam chipsow ani zupek a jesli sie juz skusze to pózniej mam zayyebiste wyrzuty sumienia 😭i dogryzam na pocieszenie jabłko :D teraz np wpier.dalam orzeszki ziemne arkado w skorupce chrupiacej i wmaiwam sobie ze orzeszki sa zdrowe chociaz ta skorupka juz pewnie nie :O😭 :D z wyrzutów sumienia chyba zjem kawałek marchewki :D

Gość sposob na you tube
pytam, bo ostatnio mi polecono takie mydlo boniderm, uzywalam jak mi wyskoczyla egzema na twarzy, troche pomoglo. tam jest napisane, ze takze przy lojotoku mozna tym skore glowy myc. nie jest drogie, buteleczka kosztuje okolo 15 zl, wiec da sie przezyc, a jak czytalam na ten temat, to ma dobr eopinie i mowia ze skuteczne. no mi na egzeme pomoglo, uwazam ze na problemy skorne jest dobre.

Gość rrraaagtt
ja też mam zawsze wyrzuty sumienia jak zjem chipsy albo zupki chinskie :D i to nie z powodu wagi bo z tą nie mam problemu, ale własnie z powodu mojej mordy, mysle ze wtedy jej stan bedzie jeszcze gorszy :(

Gość sposob na you tube
soki sa tuczace troche :O uz wole sie wody napic albo jakiejs herbaty czy ziolek. ostatnio pijam z bzu czarnego, bo troche przeczyszcza.

Gość gnjgggg
orzechy ziemne nie sa zdrowe, to ponoc najgorsze z mozliwych orzechow :classic_cool: ja tez pije zielona, bo lubie, ale uwazam ze od zielonej mam super trawienie , a od pokrzywy - jeszcze lepsze, no i faktycznie waga mi sie utrzymuje w miare, nie narzekam - 48-50/160cm(cycki to moze 10deko :O)

Gość gnjgggg
boniderm... jak niedrogie to rzeczywiscie wyprobuje, choc ja do wszystkiego juz mam takie podejscie, ze ... :O kiedys tez duzo wpieprzalam zupek chisnkich i chipsow i efekt mam taki - okropny cellulitis w wieku 20lat :O nie jem teraz,bo jakos nie mam parcia, chipsy czasem ok, ale wole chrupki(wiem, takie samo paskudztwo),oczywiscie najbardziej to kocham slodkosci,ciasteczka,cukierki,czekolady....😭:D

Gość sposob na you tube
oddam Ci moje cycki, chcesz? :O po mięcie tez sie poprawia trawienie, lubie ja pic.

Gość witam w klubie
rrraaagtt no to ja mam identycznie :O :D zawsze potem dodatkowo jem jakis owoc albo warzywo i wierze w jego magiczna motz zobojetniajacą tamta chemie :D:D akurat waga mogłaby pojsc kilkakilogramów w góre więc szukam zdrowych i wyskokalorycznych posiłków co tez jest cholernie trudne :D no to mnie pocieszyłas z tymi orzeszkami :D schowałam do szafki niech ktos inny z domowników sie truje :D ja sie przerzuciłam na marchewke :classic_cool: ej a drożdze ? :) która ma nimi jakies doswiadcznia ? albo bratek ? :D to juz wiemy ze skrzyp pomaga ?:) i pokrzywa :D niedługo kurde zrobie z pokoiku sklepik zielarski :D

Gość sposob na you tube
ten boniderm tez leczy tradzik :) mozna do twarzy uzywac, nawet do delikatnych cer :) a na wlosy, to od razu mowie, to nie szampon, wiec same wlosy po tym super nie beda :O ale skore glowy powinien podleczyc. tylko jak Ci zadziala, to rob przerwy w stosowaniu.

Gość gnjgggg
o matko ile bym dala, zeby moglo sie tak stac, ze ktos oddaje mnie troche cyckow.... ile wazysz i przy jakim wzroscie? powiedz jesli sie nie wstydzisz:P

Gość sposob na you tube
bratek tez moze pomoc, ale to tez jest taka teoria, ze choroby skory wynikaja z jakichs niedoborow badz szkodliwych czynnikow, wiec ziola te niedobory maja uzupelnic i wyeliminowac np toksyny, ale wiadomo ze u kazdego w roznym stopniu to moze zadzialac. przyznam sie wam, ze ja mam azs :( przejebane z ta skora ogolnie :9

Gość gnjgggg
ja tez probowalam z bratkiem, ale nie widzialam jakichs efektow po opakowaniu jednym, wiec sobie odpuscilam ale ja nie mam problemow z tradzikiem,to chyba jedyny plus dzieki ktoremu jesczze zyje :D:classic_cool: serio.. juz mnie momentami nie obchodzi, jak te wlosy wygladaja, byleby przestal;y wypadac i skora glowy sie uspokoila... ja juz tylko czekam az wylysieje :O

Gość witam w klubie
a gdzie kupujesz ten boniderm ? przez internet? :)

Gość sposob na you tube
wstydze sie, ale powiem :classic_cool: przy czym mowie - ostrzegalam ze mam nadwage :O mam 69 kg przy 156 :O ale to jeszcze nie otylosc! poza tym duzo w cycki poszlo! :classic_cool::O

Gość rrraaagtt
Jeśli chodzi o drożdże to robiłam tylko maseczki i szczerze to nic nie pomogło. Nie zauważyłam żadnego efektu oczyszczającego. Bratek piłam :classic_cool: :D naprzemiennie z pokrzywą. Czyli jeden dzień bratek drugi pokrzywa. No i powyłaziły mi prychole, ale potem to złagodniało i rzeczywiście twarz stała się "czyściejsza", nie bylo tak duzo zaskórników i innych gówien. niestety zaprzestałam, skonczyly mi sie opakowania a potem zapomniałam zupełnie o tym 😭 teraz chciałabym znowu zaczac tą kurację tylko boję się ze wysypie mnie, a tego bym akurat teraz nie chciała, zbyt duzo przebywam z ludzmi, nie chce straszyc :D bo wtedy tamta kurację robiłam w wakacje.

Gość sposob na you tube
mam sklep zielarski blisko, ale to powinnas tez w normalnych aptekach dostac, nie tylko w zielarskich czy zielarsko-aptecznych.