Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnjgggg

gdy nie pomaluje oczu eyelinerem i tuszem do rzes, wygladam jak....

Polecane posty

Gość sposob na you tube
witam w klubie sposob na you tube-- i jeszcze chcialas dodac wyzowe fora z samymi poradami eksperów i prefesorów w danych dziedzinach hem, to sie rozumie samo przez sie :classic_cool:

Gość hejhej nocna pora
i tak mi wypdadaja, ale przeciez o jetsszcze straszneie wyplukuje skl. mineralne, zleazo itd to nie pije juz tych 5 filizanek. zielona bezpieczniejsza

Gość sposob na you tube
hejhej nocna pora biala tez bezpieczna. i rooibos, powtarzam sie ale rooibos jest swietna.

Gość rrraaagtt
mi kudły tez wypadały. po farbowaniu garnierami, joannami i innymi farbami z amoniakiem i utleniaczami. od niedawna farbuje henna venita i mam super włosy, nie wypadaja i sa błyszczace. a tabletki tez brałam ze skrzypem i nic nie pomogło na wlosy

Gość sposob na you tube
ja mam dzisiaj sobie henna eld zafarbowac, taka z proszku do rozrabiania.

Gość rrraaagtt
na jaki kolor? bo ja na miedziane ostanio farbuje:)

Gość sposob na you tube
no wlasnie miedziany :D

Gość rrraaagtt
hehehe :D co za zbieg okoliczności. A jakiej długości są Twoje włosy? Bo ja zapuszczam. Miałam dość długie, ale w lipcu obcięłam ze względu na odrosty i zniszczone końcówki. Teraz juz są kilka cm za ramiona, ale i tak zbyt krótkie jak dla mnie :( myślałam, ze w krótkich bede się lepiej czuła, ze beda łatwiejsze do układania itp., ale zdecydowanie wole dłuzsze.

Gość witam w klubie
mi też sporo wypadlo po farbowaniu, ale ciemne kolory mi nie pasują :( wiec naturalne farby odpadają :O

Gość witam w klubie
gdybym nie miała mysiego koloru nie farbowałabym w ogole

Gość sposob na you tube
henna ma tez jakis tycjan, rubine, chna jest dosc jasnym kolorem. nie musisz sobie od razu basma farbowac :) jaj mam krotkie, cos a la bob ;) mam za cienkie i za slabe na dlugie :(

Gość sposob na you tube
mi mowia, ze mam ladny kolor wlosow, ale chcialabym byc rudawa. zeby lepiej kolor wlosow do charakteru dopasowac :classic_cool::D

Gość rrraaagtt
Tez mam mysi kolor, taki nijaki.

Gość rrraaagtt
mam to samo, rudość jest dla mnie stworzona :classic_cool: tylko szkoda, ze naturalnie nie mam rudych, takich ognistych... pasowałby mi bo mam zielone oczy i jasną cerę.

Gość sposob na you tube
oo, rzeczywiscie by Ci pasowalo :) do zielonych rude bardzo fajnie wygladaja :) dobrze, ze chociaz ta henna nie niszczy wlosow i chociaz tyle mozemy zrobic :O

Gość rrraaagtt
noo na prawdę nie niszczy i u mnie super się błyszczą :) a jak pofarbowałam farba z amoniakiem to po 2 tyg byly matowe i kolor zblakł. Na dodatek wypadały :O ciesze się ze odkryłam ta hennę :D niby zmywalna, ale u mnie kolor trzyma się cholernie długo:D Kiedyś pofarbowałam na czarno włosy 😭 już tego nie zrobię nigdy. Wtedy byly wakacje wiec trochę opalona byłam na twarzy wiec nie wygladało to tak trupio :D(bo zazwyczaj czarne włosy nie pasuja do b. jasnej cery), podkreslałam tez brwi, wiec nie bylo tragicznie, niby ładnie wygladałam. Najgorsze byly odrosty :O farbowałam je co jakis czas szamponetkami by nie rzucały sie w oczy, po 1,5 roku w koncu się pozbyłam tych czarncyh odrostów, obcięłam i walnęłam inny, jasniejszy kolor. Teraz mam takie ciemne rude i są najlepsze. Nigdy wiecej czarnego :O