Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość wróg publiczny
king marne pocieszenie ale.. każdy czegoś żałuje przynajmniej wież że to nie jest dobre i nie popełń tego błędu jeszcze raz

Gość polana dzika
postaram sie byc :) moja historia, to gotowy scenariusz filmowy, polaczyl nas wypadek samochodowy mojego faceta, powazny wypadek ...ale to innym razem tez bedziemy mieli co opowiadac dzieciom quis-jestes mega, :D haha no a ja tez musze zmykac, bo malego musze polozyc spac, jeszcze male zabiegi kosmetyczne i tez pojde spac, oby maly juz nie mial goraczki, i nie kaszlal bo noc z glowy

king ---dragi ??? wrog-- chyba wiem o czym myslisz. sa momenty kiedy kolezanki ida ze swoimi do kina, na spacer , 14 luty, samotne wieczory itd. w takich chwilach chciałoby sie kogos miec. ja tak mialam. czy dobrze mysle ?? :)

Gość . King
Wróg nie zamartwiaj się tak bo napewno znajdziesz tylko tak bardzo nie szukaj bo jak nie trzeba to jest ;) to może drogie panie jutro też sobie popiszemy hehe ;) tylko ciekawe kto na jakim temacie będzie :-P :-P

Gość wróg publiczny
polanka spokojnej nocy do jutra ;* Quis właśnie o to świetnie mnie zrozumiałaś .. a czemu miałaś teraz tak nie maż ??

Gość polana dzika
wrog publiczny- nic na sile, sluchaj starszej kolezanki, ja nie szukalam milosci, ba, nawet nie myslalam,zeby w wieku 18 lat sie wiazac na powaznie, a tu ? milosc sama przyszla nei wiedziec kiedy, mialam wielu facetow najdluzej ok 2 tyg wytrzymywalam w zwiazku, smiech, zawsze sie zakochiwalam od razu i na zaboj, a za chwile juz mialam dosc, a tu sie nie zakochalam, ....chcialam z kims chwile byc..i jestem 10 lat haha no i samotne wieczory...da sie przezyc, bo warto czekac na tego kogos jedynego:P

Gość polana dzika
ok zmykam, bo MAZ wszedl do pokoju w samych majtach:D zgorszy dziecko, ide zmykam oby do jutra :) milo bylo naprawde:) fajnie sie z wami klika, ciumki mykam

Gość . King
Cześć polana naprawdę bardzo miło było Cię poznać :* quis co do twojego pytania to marichua . . Chyba wiesz o co chodzi no i jeszcze coś innego oj głupyty w głowie są :)

Gość wróg publiczny
ja po tematach taka nie skacze w sumie nie wiem czemu tu pisze raczej lubię tylko kafe czytać , dzisiaj takie wariactwo ;-) polanka wykorzystaj faceta w majtach w 1000 % ;-) ja jeszcze trochę bedę ;-)

Gość wróg publiczny
w związku to fajnie Ci ;-) a ty king takich rzeczy się nie czepiaj bo szybko można się w ciągnąc i będzie źle ..a szkoda Cię wartościowy ludz jesteś ;-)

Gość . King
Ja jeszcze mogę trochę popisać :-) w razie czego jutro wejdźcie na ten temat i dalej tu będziemy pisać :)

Gość wróg publiczny
a o której będziecie ??

Gość wróg publiczny
powiem wam że najbardzej jestem złą jak widze że ktoś kogoś ma i nie docenia tego kogoś

Gość wróg publiczny
tak .. szacunek jest bardzo ważny i dla innych i dla siebie samej/ego

nie tak dawno udzielalm sie w podobnym topiku , ale co dobre szybko sie konczy :O :P szkoda ze mieszkam tak daleko poszlibyśmy na piwo :P dla Kinga trzeba by bylo kupic :P:P buhaha

Gość wróg publiczny
no niestety ;-) ale myśle że było by bardzo ;-) wyciągnelibyśmy jeszcze polankę z maluchem ;-)

Gość . King
Quis nie prawda ze trzeba byłoby mi kupić bo jeżeli była by za ladą pani sprzedawczyni to sam bym sobie poradził :-P no i się wybroniłem ;)

Gość wróg publiczny
King a ty,ty wybroniłeś się z gracją ;-)

Gość . King
Chciałbym jeszcze mieć ten wdzięk ;-D zgadzam się z wami ze szacunek jest potrzebny.

Gość wróg publiczny
King zskąd jesteś ? albo podaj województwo jak wolisz ;-)