Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 . King

Co lubicie robi膰 w soboty wieczorem?

Polecane posty

Go艣膰 wr贸g publiczny
king marne pocieszenie ale.. ka偶dy czego艣 偶a艂uje przynajmniej wie偶 偶e to nie jest dobre i nie pope艂艅 tego b艂臋du jeszcze raz

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 polana dzika
postaram sie byc :) moja historia, to gotowy scenariusz filmowy, polaczyl nas wypadek samochodowy mojego faceta, powazny wypadek ...ale to innym razem tez bedziemy mieli co opowiadac dzieciom quis-jestes mega, :D haha no a ja tez musze zmykac, bo malego musze polozyc spac, jeszcze male zabiegi kosmetyczne i tez pojde spac, oby maly juz nie mial goraczki, i nie kaszlal bo noc z glowy

Udost臋pnij ten post

king ---dragi ??? wrog-- chyba wiem o czym myslisz. sa momenty kiedy kolezanki ida ze swoimi do kina, na spacer , 14 luty, samotne wieczory itd. w takich chwilach chcia艂oby sie kogos miec. ja tak mialam. czy dobrze mysle ?? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Wr贸g nie zamartwiaj si臋 tak bo napewno znajdziesz tylko tak bardzo nie szukaj bo jak nie trzeba to jest ;) to mo偶e drogie panie jutro te偶 sobie popiszemy hehe ;) tylko ciekawe kto na jakim temacie b臋dzie :-P :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
polanka spokojnej nocy do jutra ;* Quis w艂a艣nie o to 艣wietnie mnie zrozumia艂a艣 .. a czemu mia艂a艣 teraz tak nie ma偶 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
wrog publiczny- nic na sile, sluchaj starszej kolezanki, ja nie szukalam milosci, ba, nawet nie myslalam,zeby w wieku 18 lat sie wiazac na powaznie, a tu ? milosc sama przyszla nei wiedziec kiedy, mialam wielu facetow najdluzej ok 2 tyg wytrzymywalam w zwiazku, smiech, zawsze sie zakochiwalam od razu i na zaboj, a za chwile juz mialam dosc, a tu sie nie zakochalam, ....chcialam z kims chwile byc..i jestem 10 lat haha no i samotne wieczory...da sie przezyc, bo warto czekac na tego kogos jedynego:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
ok zmykam, bo MAZ wszedl do pokoju w samych majtach:D zgorszy dziecko, ide zmykam oby do jutra :) milo bylo naprawde:) fajnie sie z wami klika, ciumki mykam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Cze艣膰 polana naprawd臋 bardzo mi艂o by艂o Ci臋 pozna膰 :* quis co do twojego pytania to marichua . . Chyba wiesz o co chodzi no i jeszcze co艣 innego oj g艂upyty w g艂owie s膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
ja po tematach taka nie skacze w sumie nie wiem czemu tu pisze raczej lubi臋 tylko kafe czyta膰 , dzisiaj takie wariactwo ;-) polanka wykorzystaj faceta w majtach w 1000 % ;-) ja jeszcze troch臋 bed臋 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
w zwi膮zku to fajnie Ci ;-) a ty king takich rzeczy si臋 nie czepiaj bo szybko mo偶na si臋 w ci膮gn膮c i b臋dzie 藕le ..a szkoda Ci臋 warto艣ciowy ludz jeste艣 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Ja jeszcze mog臋 troch臋 popisa膰 :-) w razie czego jutro wejd藕cie na ten temat i dalej tu b臋dziemy pisa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
a o kt贸rej b臋dziecie ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
powiem wam 偶e najbardzej jestem z艂膮 jak widze 偶e kto艣 kogo艣 ma i nie docenia tego kogo艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
tak .. szacunek jest bardzo wa偶ny i dla innych i dla siebie samej/ego

Udost臋pnij ten post

nie tak dawno udzielalm sie w podobnym topiku , ale co dobre szybko sie konczy :O :P szkoda ze mieszkam tak daleko poszliby艣my na piwo :P dla Kinga trzeba by bylo kupic :P:P buhaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
no niestety ;-) ale my艣le 偶e by艂o by bardzo ;-) wyci膮gneliby艣my jeszcze polank臋 z maluchem ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Quis nie prawda ze trzeba by艂oby mi kupi膰 bo je偶eli by艂a by za lad膮 pani sprzedawczyni to sam bym sobie poradzi艂 :-P no i si臋 wybroni艂em ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
King a ty,ty wybroni艂e艣 si臋 z gracj膮 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Chcia艂bym jeszcze mie膰 ten wdzi臋k ;-D zgadzam si臋 z wami ze szacunek jest potrzebny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
King zsk膮d jeste艣 ? albo podaj wojew贸dztwo jak wolisz ;-)

Udost臋pnij ten post