Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość polana dzika
o macarena--- a to czasy podstawowki :D

Gość Ten Piotrek co miał sobote
w nicku. Cześć :)

Gość polana dzika
hehe jestem jestem, ale w sumie czasem sie zastanawiam; no ja dostalam taki fikusny rozowy gorsecik niedawno i biale ponczochy :D

Gość polana dzika
czesc Piotrek a wiesz Q ze An angel mi sie podobalo :P

przypomnialam sobie jak mnie mama na rozpoczecie roku ubierala :D biala bluzka, czarna spodniczka, biale rajstopy, buty lakierki :D rozpuszczone wlosy i wielka kokarda na pol głowy :D :classic_cool:

Co u was słychać ciekawego :) ? Ja w sumie na niedługi czas wpadłem, bo jestem bardzo zmęczony po pracy, a jutro rano znowu trzeba.

Gość polana dzika
potrek nie uciekaj, mamy to kacik wspomnien i retro party hehe o tak, te kokardy,

Gość polana dzika
wrrr jak mi sie hetfield podobal, ja mam tylk mame, .... no wzruszajace , mialam swiadectwa z paskiem :D

Gość polana dzika
nie chce pamietac jak wtedy wygladalam, tzn w czasach buntu, ale wyszlam na ludzi :D:P ale Q powiedz, dobralam sie z moim pod wzgl muzycznym strach z nim isc na wesele, bo chodzi i zamawia cos ala "jestes szalona" a jak tanczy , tu wiesz niby grozny typ a skacze jak pilka to tej muzy haha

Mnie też gardło boli :). Do pracy, żeby dojechać, to muszę na 5 rano wstawać to jest Julio wyjątkowo niemiłe, tym bardziej, że najbardziej lubię się lenić i spać sobie do godziny 12, kiedy mam wolne. Już tylko czwartek i piątek, jakoś się tam przeżyje to :). Nie lubię wspominać starych czasów, w moim przypadku, nie były wcale miłe, źle wspominam lata szkolne. Przeszłości już nie ma, żyje chwilą ;)

Gość polana dzika
unforgiven piekne bylo:)

Gość polana dzika
piotrek no byle do weekendu, oj zaraziles sie od Q chyba, zreszta taki okres, wszyscy zasmarkani

Ja generalnie w szkole nie miałem wielu znajomych, ale nie chcę o tym gadać dokładnie, bo nie jest to dla mnie miłe co było to było. Teraz jest OK :). Tylko, że niezadowolony jestem z tego, że z tą dziewczyną, którą sobie poznałem w pociągu jakiś czas temu to nic nie będzie.

Piotrek--- współczuję :O u mnie 9 godz. snu to min. jeśli tego nie zaliczę jestem bardzo niemiła :O I-- moj facet tez budzi respekt. kawal chlopa. ogolony na lyso, kolczyki w uszach tylko dziary brakuje :P a jak moj Juleczko --to'' zly czar ''pryska :P:D

A do weekendu jakoś się dotrwa ;)

Gość polana dzika
hehe mamy podobny gust ok musze isc sie kąpać ech a tak mi sie blogo zrobilo

Mam podobnie Julka, może dlatego rzadko w sumie bywam szczególnie miły, tak na co dzień :). Do Twojego faceta pewnie zatem nie jestem podobny, bo mam dość długie włosy, ale mały nie jestem bo mam 186 cm wzrostu i dość dobrze zbudowany, nie wiem czy wzbudzam respekt, pewnie nie, ale nie zależy mi na tym szczególnie :P

Nie będzie bo mnie olała, trudno. Może kiedyś tam sobie kogoś znajdę, ale zamiast żyć marzeniami, żyje chwilą. Nie chciałbym tylko całe życie, żyć pracą, bo wiem, że wtedy na bank stałbym się pracoholikiem, znam samego siebie. Zależałoby mi tylko na pracy. Co do tamtej dziewczyny, nie obrażam się, generalnie nigdy nie miałem szczęścia do dziewczyn.