Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość Ten Piotrek co miał sobote
Jakbym się na łyso ogolił to pewnie też bym wyglądał groźniej, ale zawsze chciałem mieć długie włosy więc zapuściłem, prawie do ramion mam.

Tak, w stosunku do dziewczyn, kiedyś byłem bardziej nieśmiały, w stosunku też do innych osób. Generalnie byłem przez większość życia otyły, dużo schudłem, nadal mam nadwagę, nie uważam siebie za atrakcyjną fizycznie osobę. Utrzymuje normalne stosunki z dziewczynami z pracy, nie mam z tym problemu. Generalnie zawsze było tak, że kiedy jakaś dziewczyna podobała mi się, dobrze się z nią gadało, potem się okazywało, że ma faceta. W sumie nigdy nie miałem dziewczyny, nie mam doświadczenia w związkach i tego też się wstydzę, to wszystko zbija się w te nieśmiałość w stosunku do dziewczyn, z którą staram się walczyć.

Jeszcze w 2010 roku w wakacje byłem łysy prawie ;)

znam ten typ:) moj kumpel byl do ciebie bardzo podobny :) obecnie w stalym zwiazku, zareczony czeka na przyplyw gotowki zeby zalegalizowac zwiazek. Swoja narzeczona poznal przez internet :P glowa do gory !!! ;)

Kiedyś próbowałem przez internet poznać, raz się zauroczyłem jedną, ale kłamała w tym co pisała, zraziłem się tym ile czasu straciłem. Wiesz najbardziej chyba boje się tego, że nie mam żadnego doświadczenia z dziewczynami, nie chciałbym się ośmieszyć. Nie jestem głupim człowiekiem, mam o czym rozmawiać z ludźmi, ale wiesz, jak się czegoś nie zna, to się tego boi, a ja w samotności bym nie wytrzymał, bo jestem osobą, która uwielbia towarzystwo innych osób, które lubi czy szanuje, jestem gaduła generalnie :)

Ten Piotrek co miał sobote nie bój sie mądra kobieta cie zrozumie:),a takiej zapewne szukasz

tez jestem gadułą :P człowiek to zwierze stadne :P juz zazdrosze twojej przyszlej dziewczynie :P na pewno kogos poznasz , ale nie spiesz sie.:P szkoda cie do jakiejś pierwszej-lepszej siksy :O V---- zapodaj jakąś muzę 💤

Vagnozi Cześć :), tylko takiej szukam. Nienawidzę tępych ludzi, których w życiu interesuje tylko kasa i wygląd. Z resztą nie szukam kobiety, z którą chciałbym się zabawić na parę nocy, a takiej, z którą mógłbym żyć i spędzać razem miło wolny czas :). Może kiedyś mądrą kobietę znajdę, ale mam już 22 lata i żadnego doświadczenia, to dobry znak nie jest niestety.

Gość . King
Cześć sobota :-D nie przejmuj się tym, napewno jakąś poznasz :-D quis - no co Ty? Do końca życia na ręcznym? No daj chłopowi trochę z życia :classic_cool:

Dzięki Julka za miłe słowa :), ja się nie śpieszę, nigdy się nie śpieszyłem, ale boje się, że kiedy będę miał 27 lat to będę tak samo się skarżył na samotność.

. King Heeejka :)

Ten Piotrek co miał sobote to tak jak ja podobne masz oczekiwania od kobiet:)

Vagnozi Mam nadzieję, że znajdziemy sobie kiedyś takie kobiety, z którymi będziemy szczęśliwi :)

V-- zayebista muza --postarałeś sie ;) 👄 K--- pożyć !!!! a moje potrzeby :O czas użyć zaklęcia :classic_cool: Piotr--- nie zawsze jest pieknie i kolorowo :O bywaja takie chwile kiedy mam ochote spakowac walizke i powiedziec hejda (a z kółeczkiem) czasami brakuje mi swobody itd.

ja juz mam jedna na oku i to starszą o 2 lata, taka zapewne będzie odpowiednio dojrzała do poważnych rozmów i stala w uczuciach.:)

Gość . King
Piotrek daj mi swojego maila to coś Ci napisze co do kobiet, bo widzę ze strasznie chcesz na siłę znaleźć. DZIEWCZYNY - żeby nie było ze się wymądrzam! Chcem się go tylko coś spytać :) a to już męskie sprawy :-D

Gość . King
Quis - jakiego zaklęcia? Niektórych mężczyzn to w ogóle nie rozumiem . . . . 💤

Nie chcę na siłę znaleźć :P. Gdybym chciał znaleźć na siłę to bym się bardzo tym przejmował, a ja po prostu piszę, że chciałbym jakąś fajną mieć tylko, że jestem dosyć nieśmiały :P. Kiedyś dostałem w prezencie książkę o podrywaniu dziewczyn, ale jej nie przeczytałem, nawet nie wiem gdzie ją mam :D Julka, oczywiście, ze nogdy nie jest cały czas kolorowo, ale życie przez cały czas saemu pewnie po czasie jakimś staje się szare i monotonne, wykonujesz codziennie te same czynności i stajesz się po pewnym czasie robotem :) Dzięki King za chęć pomocy, ale póki co nie skorzystam :)