Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia11111111

Czy facet 40lat może kochać 17latke?

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre
Za wszystko w zyciu sie placi. Za glupote , za naiwnosc, za egoizm i za upor.

Gość Prinzesska
Adalis hey Pozdrawiam. Spotykamy sie na kolejnym durnym topiku.

Gość hehehahahihihi
"" Potem okazuje się, że jedna czy druga puka się na boku ze starszym, lepiej sytuowanym facetem," I tym potwierdziles, ze tu nie chodzi o milosc, a hande.Ty mi mlode cialo, ja tobie szmal." Życie, ale wbrew pozorom to prawdziwie zakochane młodsze nie lecą tylko na szmal. Dopóki kobieta nie ma w głowie prostytucji to imponowanie jej pieniędzmi raczej daje odwrotny skutek od zamierzonego. Nie jedna kobieta może to potwierdzić.

Ja bylam w zwiazku z 40 letnim mezczyzna , ja mialam wtedy 22 wiec tez duza roznica wieku, ale on byl zonaty i mial dzieci. Bylo nam fajnie jak to bylo w ukryciu ale gdy ujrzalo swiatlo dzienne juz nie byo tak fajnie. Dowiedziala sie jego zona, moi rodzice...Nie zalezalo mi na zwiazku, dla mnie byl to tylko romans ale on chcial sie ze mna zwiazac i pomimo protestow odszedl od zony i zamieszkalismy my razem...Wytrzymalam miesiac...Poczulam sie stara juz nie moglam miec takiego samego zycia, czulam ze on zabiera mi mlodosc.. odeszlam..Teraz po kilku latach zaluje ze zranilam jego zone, moich rodzicow, juz nic w moim zyciu nie jest takie samo, wiem ze mezczyzna moze zostawic swoja zone dla mlodej dziewczyny bo ta da mu powiew swiezosci, mlodosci...dzis to ja jestem zona i nie jest latwo nia byc wiedzac ze ja kiedys rozbilam rodzine wiec moze i moja ktos rozbije... Zaluje zwiazku z 40 latkiem jako czlowiek ale jako kobieta mam wspaniale wpomnienia upojnych nocy:) pozdrawiam

Gość Oma Ilse
Misiu, a czy ktoś wie o twoim związku z tym panem? Czy masz kochających rodziców? Naprawdę, to jest straszne, żeby starzejący się facet wykorzystywał taką młodą dziewczynę. Przecież Ty powinnaś teraz przeżywać romantyczne miłości z równolatkami, a nie być nałożnicą mężczyzny w wieku swojego ojca. Ten palant Ciebie okalecza, całkiem jak bohaterka "Lolity" Nabobkova. Powiem Ci drogie dziecko, że gdyby taki stary cwaniak używałby sobie na mojej córce, a jest od Ciebie starsza i pełnoletnia, to miałby już z doopska jesień średniowiecza. Boże! Jakie to odrażające, stary dziadyga z 17-letnim dziadygą! Napisz ile lat maja twoi rodzice?

"czulam ze on zabiera mi mlodosc" Kosztem Twojej młodości niweluje własny wiek. Przynajmniej tak mu się wydaje. Tak czy inaczej młoda kobieta zyskuje doświadczenie, kasę i opiekę "prawdziwego" mężczyzny, a traci... własne, cudowne lata. Na własne życzenie. Ale który starszy facet by tam Was chciał rozumieć, po co to robicie. Korzystają. I wszystko gra :)

Gość Oma Ilse
Z 17-letnią dziewczyną. Co za lapsus mi wyszedł, ale naprawdę się zapieniłam. Odpowiedz dziewczyno. Naprawdę mi Ciebie żal. A Ty Zenek to masz poważny problem z sobą, jeśli potrafisz zaimponować tylko nastolatkom. Widać, że kobiecie to nie masz nic do zaoferowania, więc szukasz wśród dzieci dowartościowania. Bidny jesteś i strasznie smutny z tą swoją filozofią nastolatka, a już piernik.

Gość Rozjemca
Pogodzę Was Panie... Może ktoś to kiedyś przeczyta. 40 latki są gorące zwłaszcza jak pierwsze objawy menopauzy się pojawiają. A po 50 to 100% z Was to żywe trupy co już nie czują podniecenia związanego z popędem i owulacjami, których już nie mają. A 70 procent 70 latków dalej jest w pełni sprawnych seksualnie i zdolnych do orgazmu. Tylko trzeba ni palić i nie pić w nadmiarze alkoholu i nie dać sobie wmówić że z miłości to trzeba żyć w celibacie albo dać się wykastrować. Ale bajki opowiadajcie dalej jak to z płynami kremami jesteście sprawne. Jak stare diesel co długo zaskakuje. Trzeba potem szukać po 50 jakiejś studentki jak żona wyschła. Albo od razu o 20 lat młodszą kobietę. Polecam rozwiązanie...

Gość Heniu
1. Pedofilia to nie duża różnica wieku między partnerami, nauczcie się w końcu, w dobie permanentnej pedofobii wypadałoby znać chociaż definicję 2. Jeśli on wygląda jak ja (5-10 lat młodziej) a ty jak laska, której kiedyś powiedziałem, że jest za stara dla mnie (była ode mnie młodsza o 12 lat) to nikt na ulicy się nawet nie obejrzy. Spotykałem się z dziewczynami młodszymi o około 15 lat i nikogo to nie ruszało, nawet jak dowiadywali się, ile nas dzieli to każdy "pfff... też mi coś" (chyba, że na wiosce mieszkasz ale i tu związek z traktorzystą przejdzie jeśli koleś jest spoko) 3. Kochać można każdego jeśli na to zasługuje i samemu potrafi się kochać

Gość vdfjkkhg
To nie jest tak że on chce mnie tylko do łużka. Wiele razy zdążyło się tak że przez całą noc leżelismy obok siebie przytuleni i rozmawialiśmy. X X X Hahaha, a czym tak "rozmawialiscie"? :-D :-D Tłumaczyl ci do czego służy siusiaczek?

Gość mmm?:;
Spokojnie ,spokojnie -niech sie panienka i on 38 odezwie za 10 lat heheheheh i wtedy pogadamy jemu juz nie staj no w porywach rza w mc z tabsami max 2 bo serce i lumbago ale to nic ..bedzie szukała czegos innego za gruba kase a misia bedzie płakac na kafe ze kochnek nie chce odejsc od zony a ona go kocha bo jej stary pierdziel na geriatri lezy --powodzenia

Gość mvgdty
co za patologia:o

Gość każdy wie, że dziewczyny już
w bardzo młodym wieku uprawiają seks ze starszymi od siebie. dziewczyny szybciej mają inicjacje seksualną i dużo większą liczbę partnerów niż chłopaki. Jedne dla kasy inne bo maja kurewską nature.