Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie robi steki

Dostałam duży kawałek wołowiny, a nie mogę jej zamrozić!

Polecane posty

Gość jak sie robi steki

macie jakies pomysły? moze jakis gulasz, chetnie zrobilabym steki, ale w sumie nigdy nie robilam i boje sie, ze spieprze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość samochwała_w_kącie_stała
zrazy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli po 5 minutach nie było
dlaczego nie możesz zamrozić? Może w takim razie zrób bitki z kaszą gryczaną i buraczkami:) Proste i łatwe w przyrządzaniu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie robi steki
nie moge zamroazic bo ona jest juz odmrozona, a kawwal jet naprawde spory ...starczy i na steki i na zrazy ale szczerze marna ze mnie kucharka :O i nie chce tego miesa wyrzucac potem do kosza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli po 5 minutach nie było
eeeeeeeeeeeeeeeeeetam kto ci powiedział, że raz rozmrożonego mięsa nie można zamrażać po raz drugi? To o lody chodzi i salmonellę wtedy :) Myslisz, że biją krowę i od razu do sklepu wożą a nie mrożą w chłodniach?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony
zrób stek ze swojego dupska szmato

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli po 5 minutach nie było
a jak kiepska z ciebie kucharka, to skręć to i zrób duuuuuuuuuuuuuuuużo tatara:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mama synkaaaaaa
oczywiście ze mięsa raz odmrożonego sie nie zamraża! w mięsie tez moze byc Salmonella! Zrob zrazy i gulasz :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie robi steki
niestety nie mam maszynki do mielenia mięsa :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie robi steki
i od razu mowie, ja to rozmrozila,m, bo dostalam zamrozone tyle ze w wielkim kawalku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jelito
To wywal i nie zawracaj nam pupci !!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdfg
14:57 [zgłoś do usunięcia] ptasiek nastroszony zrób stek ze swojego dupska szmato CZEMU ZARAZ SZMATO? NIE INTERESUJE CIE NIE PISZ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli po 5 minutach nie było
zresztą to też zależy która to część krowy. Bo na przykład ligawa, to jest tak twarda, że tylko na tatar się nadaje. Rosołowe z tłuszczem też tylko do zupy i potem ewentualnie na pierogi. A bitki czy steki robi się z szynki wołowej :) Więc co to za część?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość .offerma..,
jestes kurwą i szmatą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie robi steki
no chude mieso, wiec to ta szynka pewnie ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na steki musi
być młode wołu ,nie ryzykuj ,zrób bitki ! najpierw obtocz w mące i na gorący tłuszcz ,obsmaż z jednej i drugiej strony ,póżniej na tym samym tłuszczu cebulke i podlej bulionem, i zrób sosik ,mąka + zimna woda ,smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×