Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam się omamić idiotkom

Oto jakie są dzisiejsze młode kobiety - moje przemyślenia i spostrzeżenia

Polecane posty

no dobra, fakt niby kobiety chcą facetów ustawionych ale sam pomyśl, co ma myśleć kobieta o kolesiu mieszkającym z rodzicami i bez auta? kiedyś trzeba się usamodzielnić a wyznaje zasadę że im wcześniej tym lepiej. Koleś ma np. 28 lat i mieszka z rodzicami, poznaje laskę i co dalej? gdzie się będą spotykać? gdzie sie będą bzykać? ja nie chciałabym uprawiać seksu z myślą, ze za ścianą są rodzice. i przestańcie juz tak trąbić o tych kredytach i kupowaniu mieszkań, często jest tak, że rodzice zostawiaja swojemu dziecku swój dom czy mieszkanie po śmierci. Przecież jak ktoś się boi wziąć kredyt to moze wynając jakieś tanie mieszkanko i wtedy jest na swoim. Auto jak dla mnie nie musi być z salonu ani luks malina, ale przecież kupisz auto za 5-10tyś. Ja sobie nie wyobrażam, że koleś zabiera mnie na randkę i zimą stoimy na przystanku i czekamy na autobus. a co jak będziemy mieli dziecko? jak w nocy trzeba bedzie jechac do apteki? Nikt nie mówi o luksusie ale żeby facet był zaradny - o to chodzi.

A ja wynajem mieszkania czy mieszkanie z rodzicami jestem w stanie do pewnego wieku zrozumieć. Jeżeli ktoś ma autentycznie plan i np. bardzo na coś oszczędza, ale jak wyskoczy taka księżniczka z penisem która NIC nie robi (nie studiuje, nie pracuje, nie ma żadnych ambicji czy chociażby roweru), a na spotkanie z kobietą prosi mamę o "pieniążka" to mam ochotę poćwiczyć strzelanie do ruchomego celu....

Dziewczyny, ja poznalam mentalnośc facetow, a w PL to Boze zachowaj:D Oni jak są niezaradni życiowo, to chrzania ,że my lecimy na ich "kasę".:D

A już najlepsze, jak o leceniu na kasę mówią o kobietach które mają pracę, własne mieszkanie i samochód...;)

Gość moni4556
mam tak samo.. mamo daj na papierosy. kurwa miałam takich kolegów!!

Gość moni4556
i dodam ze gdy on prosi o pieniazki na papierosy ja jezdze własnym autem za 15tys na które sama zarobiłam,.da sie?? da!!

Gość szukam żony na kafeterii
A co druga leci na włochów :classic_cool:

przeczytajcie jeszcze raz pierwszy post. Nie chodzi o bezrobotnego, a o młodego człowieka na starcie. Ile jest ludzi studiujących i mających własne m, dobre auto itp.?

Zgadzam się z tym, że 25 letni facet z mamą to jakaś masakra. Nie wiem jakich masz znajomych, ale wśród moich Ci co nie mają mieszkania i mieszkają z mamą są w mniejszości. Praktycznie wszystkim moim znajomym rodzice nie pomogli tylko na studiach zaczynali myśleć o przyszłości i mniej więcej w wieku 23/24 lat założyli pierwsze firmy z kasy zarobionej na kontraktach. Jeżeli się kończy dobre studia i nie umie zarabiać pieniędzy to zmarnowało się czas i miejsce dla kogoś kto by na tym skorzystał.

Mamy my nawet na co "lecieć",że hoho:D Moje podsumowanie: kobiety posiadają więcej, jesli już mówimy o dorobku. Znam i widzę.

Pendzior - dlatego napisałam, że jestem w stanie zrozumieć ludzi na starcie. I nie mam nic przeciwko jeżeli rodzice im pomagają - bo to jest "inwestycja na przyszłość". Nie ma sensu śpieszyć się z dorosłością, ale są egzemplarze młodych ludzi którzy wołają o pomstę do nieba zaliczając studia zaoczne na pół gwizdka albo nie robiąc nic kompletnie.

Gość magdalena po tatusou
DLA AUTORA JEST DZIWNE POJĘCIE ZE PANNA SKRESLA DOROSŁYCH MĘŻCZYZN BEZ AUT I MIESZKANIA. Jestem pracujaco panna i tez skreslam takich lamusów.

Gość dlatego kobiety trzeba traktow
jak dziwki , placic za nie dawac prezenty a wzamian seks duzo i czesto a nie daj boze nie bedzie to wspazac drzwi i nastepna dziwke szukac 🖐️

Gość Ooooooooddddddddaaa
Wystarczy spytać po rodzinie na jakiej podstawie oni oceniają szczęście Twojego kuzyna/kuzynki/znajomego.Tak jak znaczna większość kobiet ocenia faceta głównie po zarobkach, mieszkaniu, samochodzie itp. Tak znaczna większość mężczyzn ocenia kobiety głównie pod względem wyglądu. Przynajmniej tak się już przyjęło w tym szarym społeczeństwie. Wystarczy spytać po rodzinie czy wg kogoś ktoś dobre się ożenił lub wyszedł za mąż.. i będzie na pewno: "Asia wyszła za fajnego ustabilizowanego faceta z super pracą, jest właścicielem jakiejś firmy, bla bla bla" - a, że fajnego, to oceniają głównie przez pryzmat jego majątku i czasem, tyle go znają. Albo inaczej. "Paweł jest szczęściarzem, wyszedł za taką laskę, wszyscy mu zazdroszczą i gratulują, bla bla bla".

Gość ddaddeddy
"DLA AUTORA JEST DZIWNE POJĘCIE ZE PANNA SKRESLA DOROSŁYCH MĘŻCZYZN BEZ AUT I MIESZKANIA. Jestem pracujaco panna i tez skreslam takich lamusów." Miło. Ja skreślam dziewczyny, które skreślają na podstawie takich kryteriów. :D

Gość OOOOOOOOOOOOOOO777
Miło. Ja skreślam dziewczyny, które skreślają na podstawie takich kryteriów. JESTES BEZ AUTA I MISZKANIA ŻE TAK PISZESZ..NIE MASZ OKAZJI SKRESLIC KOGO KOLWIEK BO O WIELE WCZESNIEJ ZOSTAJESZ SKRESLANY GDY OZNAJMISZ ZE MIESZKASZ Z RODZICAMI.

no i równowaga zostanie zachowana. Dziw.ki wyjdą bogato za mąż, a biedaczki znajdą porządne kobiety. Idąc tokiem rozumowania męskiej części kur.weteri.

Gość OOOOOOOOOOOOOOO777
no i równowaga zostanie zachowana. Dziw.ki wyjdą bogato za mąż, a biedaczki znajdą porządne kobiety. Idąc tokiem rozumowania męskiej części kur.weteri a ja mam inne spostrzeżenie...swoje swojego znajdzie:) i taki nie udacznik spotka tak samo marna partnerkę która mieszka z rodzicami i bedą tworzyc zakochaną parę..ale to nie zmienia faktu ze będą zyc w biedzie i pozyczac od rodziców. zaradne kobietki poznaja zaradnych mężczyzn i oprócz miłosci będą zyli w dostatku bo wyżej sie cenią i maja jakies ambicje. uwierzcie ze taki mamisynek mieszkajacy z zaradną kobietą która wie czego chce ,długo nie pociągną w małżenstwie. chyba ze to jakas desperatka,i zadowala sie marnymi ochłapami

Gość i wlasnie tak powinno wygladac
dobieranie sie w pary 🖐️

Gość gggsxz
Najpierw to trzeba uważnie czytać temat, aby się do niego wypowiadać. To do tych, którzy nie biorą pod uwagę, że cały czas mowa jest o osobie mającej prace. Więc nie rozumiem po jaką cholerę są przytaczane przypadki o bezrobotnych utrzymankach rodziców.

Gość i bieda z biedą zrobią
dziecko , które mentalna biedę będzie miało od urodzenia.A po 2 latach sie rozwiodą zadziwieni faktem ,że za mieszkanie trzeba płacić, za rachunki i że jedzenia nie rozdaja za darmo w sklepie

Gość prawiczek z łodzi
wynajem, ale ile mozna tak żyć? lepiej na swoim mieszkać.

Gość OOOOOOOOOOOOOOO777
autor mieszka z rodzicami i nie ma samochodu///to na co wydaje zarobki ,,chodzi na prostytutki??/to prawie tak jak by w ogóle nie pracował.

Gość gggsxz
Właściwie to już na pierwszej podstronie gadacie nie na temat. Respect za rozwalenie komuś tematu. Wiadomo, kto z kim miał do czynienia i dlaczego tak gada i narzeka. A to nie przypadek, że te osoby trafiały na takie właśnie osoby, ale to już osobna kwestia :):)

Gość nieudaczkimBLeee45
Najpierw to trzeba uważnie czytać temat, aby się do niego wypowiadać. To do tych, którzy nie biorą pod uwagę, że cały czas mowa jest o osobie mającej prace. Więc nie rozumiem po jaką cholerę są przytaczane przypadki o bezrobotnych utrzymankach rodziców ale facet nie ma nawet na auto i dziwi się dziwnymi pogladami dziewczyn, one nie sa dziwne:)tylko normalne dla zaradnych kobiet które maja auta i mają mieszkania.i które osiagneły to same..więc jak taki chłopczyk wyglada w ich oczach?? JAk nie udacznik! więc o czym tu mowa. sprawa jest jasna!

Gość lekcje odrobione
"NIE UCZANICZKO" ?