Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhgftdcfrrff

17 tydzien ciazy a brzuszek maly....

Polecane posty

Gość njhgftdcfrrff

czy to normalne?

A szczuplutka jesteś? :) Jestem na innym forum ( zamknietym, normalnym z logowaiem ;) ) i tam mamy galerie brzuszków..to powiem Ci,że w tym okresie - 21-25 tydzien- to brzuszki są skrajnych wielkości :) Od ogromniastych po takie ledwo widoczne.. To sprawa SKRAJNIE indywidualna! Czasem szczupła dziewczyna dlugo nic nie ma, a czasem od 12 tygodnia balonik rosnie, dziewczyna przy kosci natomiast tez albo odrazu sie powieksza albo wszystko jej sie "chowa" ;) Ale wiesz co powiem Ci, ze to ostatnia chwila - gwarantuje Ci,że w przeciagu 3 tygodni wystrzelisz jak rakieta :) I tylko sie cieszyc, bo ja juz mam ogromny brzuchol i plecki bola, nozki doskwieraja po lazeniu, spac ciezko nie mowiac o malowaniu paznokci i zakladaniu butów :D Pozdrawiam

Gość Ja podobnie
Jest ze mną na szkole rodzenia dziewczyna. końcówka siódmego miesiąca a w ogóle nie ma jeszcze brzuszka, jest bardzo szczuplutka.

Gość przeciez to dopiero 17 tydzien
wiec czego sie spodziewalas??:) To nawet nie polowa ciazy, wiec wszystko jeszcze przed toba!

oczywiście że to normalne! jedne będą miały szybciej brzuch widoczny inne później. to dopiero 17 tydzień, więc i macica jeszcze mała i dziecko malutkie. poczekaj jeszcze się doczekasz dużego brzuszka i zatęsknisz za tym małym :P wiem co mówię! z 1 synem miałam duży brzuch, a teraz mam ogromny! mimo że to 7 miesiąc mam obwód taki jak z 1 w 9 miesiącu i jest na prawdę ciężko.