Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gremzol

Wynajecie mieszkania 2 pokojowego w austrii to okolo800 euro

Polecane posty

Gość Gremzol

Dlaczego w Polsce ceny sa takie niskie? Mam dwa mieszkania i wynajmuje je za grosze. Jedno za 900 zl, drugie za 1500. I pomyslec, ze to w Warszawie

Gość dagmar 26
My wynajmujemy w sumie w 4 osoby dość duże mieszkanie w centrum Wienia, zabytkowa kamienica, na osobę wychodzi 400euro ze wszystkim

Gość buahahahahahahahahahahahaha
Gremzol to ty nie wiesz, ze Polska to nie Austria? Jak w ogole mozna porownywac te dwa kraje? Kup mieszkanie w Austrii i wynajmnij. Dostaniesz wiecej niz w Warszawie.

Gość bo |Austria
to nie Warszawka.

Gość dagmar 26
Włąściciele mieszkania mieszkają na stałe w Kanadzie i mowia ze dlatego tak tanio by je na bierzaco oplacac - ja nie wiem jakie ceny wynajmu w wiedniu bo mieszkam tu od 2 lat i to pierwsze wynajmowane mieszkanie na spole z czechami

Pewnie dlatego, że ludzie mają tam większe wypłaty i mogą zapłacić więcej za mieszkanie :) A Ty w Polsce możesz też tyle chcieć :) moze akurat znajdziesz głupiego, który tyle zapłaci :p

Gość dagmar 26
jaki metraz masz za 800 euro, my z tarasen mamy 130m2 z czego taras to jakies 25m2 za 1600 euro - ale powtarzam wlasciciel ponoc bierze polowe czynszu