Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghbgfhhhhhhhhhhhhhhh

śmieja sie ze mnie w skzole;(

Polecane posty

dzis na lekcji dziewczyna któa siedzi zawsze za mna przesiadla się 2 ławki w tył i oznajmila na caly glos ze smierdzi nawet chciala zeby inne dziewczyny okno otworzyly...moze troche śmierdzialo od emnie bo sie spocilam ale to chyba ludzka rzecz(a ona dodala pod nosem coś w stylu-ludzie myjcie się) potem ludzie z klasy patrzyli na mnie jak na brudasa;(

Gość mErci.
Przykre.. :o

Gość homikk
ta dziewczyna jest chora ..

Gość co to znaczy ciastko zwykłe
moze troche śmierdzialo od emnie bo sie spocilam ale to chyba ludzka rzecz w dobie antyperspirantów, perfum, sztyftów, mydeł w żelu? :o 🖐️

na poprzedniej lekcji referat mialam i spocilam ze stresu ale chyba odrazu nie trzeba takich scen robić

18

Gość MMKKIILLOOPPP
POLECAM ANTIDRAL POD PACHY DO KUPIENIA W APTECE...A JAK SIE SPOCILAS I TO TAKI CUCHNACY POT TO SIE KOLEZANCE NIE DZIWIE

ja nie mam jej za zle tego ze sie pzresiadla tylko ze oznajmila dlaczego

kochana. nie pierdziel że się spociłaś na poprzedniej lekcji i dlatego od ciebie śmierdziało. pot nie ma zapachu, dopiero po dłuższym czasie zaczynają mnożyć się bakterie i stąd ten przykry zapach. więc nie opowiadaj głupot. masz nauczkę, może zaczniesz dbać o higienę.

Gość oksaaaankaaa
ale pierdolicie ja tez nei lubie jak ludzie cuchną przecież tyle teraz kosmetyków nie ma bata ja się bardzo pocę , ale jak po umycie użyję antyp. to nie ma bata żeby się spocić może mają jej dosyć i w końcu dały znać

Gość QsmataPace
fakt . Ludzie i szkoła są okropni ... mam kolege w klasie , który akurat z tego samego powodu jest pośmiewiskiem . Nie martw się ! jak dorośniesz , będziesz się z tego śmiała wraz z swoimi dziećmi pozdrawiam

Gość MMKKIILLOOPPP
no wiem wiem ..mogla to przemilczec...tak by wiekszosc zrobila i ewentualnie cos po cichu powiedzialy miedzy soba ...ale to nie zmienia faktu ze trzeba twoj problem rozwiazac ..bo nie chcesz zeby cie to znowu spotkalo ..prawda?

Gość papla666
Niestety, w młodzieży jest teraz jeszcze mniej wrażliwości ludzkiej co w dorosłych. Ta dziewucha nie dość, że jest głupia, to jeszcze źle wychowana i tyle. Współczuję Ci sytuacji. Grunt, to zadbać o siebie teraz, by to się nie powtórzyło. Jak wiesz, że masz jakieś egzaminy lub inne stresujące sytuacje, stosuj odpowiednie kosmetyki. Jeśli to był tylko raz, tragedii być nie powinno.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii
12skizto zaloguj się :D

Gość cscsdcsds
trzeba nosic dezodorant do szkoly

ale pie**olicie ja tez nei lubie jak ludzie cuchną przecież tyle teraz kosmetyków nie ma bata ja się bardzo pocę , ale jak po umycie użyję antyp. to nie ma bata żeby się spocić może mają jej dosyć i w końcu dały znać o co ci chodzi?

Gość niezależna księżna
E no, nawet jak się spocić z powodu trudnej sytuacji, to od tego jest przerwa, żeby iść do kibla i się odświeżyć. Woda + chusteczki higieniczne załatwiłyby problem.

Okej przyznaje, przed tym referatem miałam stresa i nie zapociłam sie tylko mi sie troche usrało ale ona nie musiała tego muwić że zwaliłam klocka w gacie;-(

Gość Gendriiefendi
Hahaha