Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viviii

Topik dla zaczynajacych wlasnie starania o dziecko :)

Polecane posty

Gość Viviii
Witam witam :) a ja dzisiaj skończyłam brac tabletki a okresu jak nie było tak nie ma :) jutro bedzie trzy tygodnie od kiedy się gdzieś zawieruszył :) lekarz kazał jeszcze ewentualnie poczekac tydzień i się u niego zjawic. A co tam u was dziewczynki?? zimno dzisiaj cos było :)

Vivii a kiedyś już się na tak długo zawieruszał??? czy to pierwszy raz? u nas też mroźno i śniegu troszkę leży:)

Gość Viviii
No własnie nie dosc ze pierwszy raz to jeszcze na tak długo ;)

Gość Viviii
anik robiłam test byłam nawet tydzien temu i dwa tygodnie temu na usg i ponoc w ciazy nie jestem :)

Dzień dobry bardzo !!!!! Vivii z tego co mi się obiło o uszy to te tabletki trzeba brać kilka dni i odstawić i po odstawieniu ma być @ :) Wszędzie zimno i mroźno.. u mnie wczoraj było -14 brrr a dziś -17 Byłam wczoraj na basenie ze 2 godziny i było super. Wymęczyłam się ale tak pozytywnie i spałam dziś jak dziecko. Ale do pracy mi się strasznie nie chce iść więc mój szef dał mi rano dziubka na dzień dobry i powiedział że nie muszę iść :) w zamian obiecałam mu dobry obiad i pyszne ciastko :) więc miłego dnia!!!

Kania, takiego szefa to ze swieca szukac ;) Hihihi. A ja czekam na efekty naszej pracy :) Poki co mamy piekny sloneczny dzien, zakupy juz zrobnione, teraz sie wyszykowac i czekac na gosci :) Milego dnia Dziewczyny :)

Gość Viviii
Czesc dziewczyny :) jak tam dzien minał?? :) Kania wiem lekarz mi kazał brac tydzień 3x1, a jak dostane @ w trakcie to odstawic a jak nie to poczekac do tygodnia i jak nic nie bedzie to do niego :) ale juz mam dosc tego czekania ;/

Dzień minał powoli i dośc miło :) A ten mój szef dzisiaj mnie zdenerwował. Jutro jedzie do Szczecina i wraca w nocy z poniedziałku na wtorek a mnie zabrać nie chce! :(((

Czesc dziewczynki. Ja włąśnie zostałam bezrobotna :( Ale co tam pocieszam sie ze to nie koniec ale nowy początek. Nie zmieniamy swoich planów odnośnie staran. Mam niedoczynnosc tarczycy i policystyczne jajniki, nie chce za pare lat dowiedziec sie ze jest za późno na dziecko w moim przypadku. Jakos damy rade. Zresztą jakby sie tak zastanowic to nigdy nie jest właściwy moment na dziecko. Najważniejsze ze psychicznie jestesmy gotowi i bardzo tego pragniemy a finansowo mysle ze damy rade

Ot i dobre nastawienie anik :) masz rację. Ja ostatnio stwierdziłam że nie wiem jak to będzie kiedy będę miała dziecko lub dzieci więcej. Trzeba będzie zrezygnowac z wielu przyjemności i waiactw tylko we dwoje... Koniec spontanicznych wyjazdów z chwili na chwilę, ograniczenie na pewien czas z nartami, zabawami, imprezami do białego rana, i co najgorsze koniec ze spontanicznym i namiętnym seksem w każdym miejscu mieszkania.... :)

Gość Viviii
Ja tam juz wiem jak to jest bo mam synka juz :) Mowie wam sama przyjemnosc :) a i na wariactwa jest czas tylko we troje ;)

Hej dziewczyny juz wrocilam weekend super idealna pogoda na narty. Zero myslenia o ciazy. Kania bylam w zielencu. I tez wlasnie tak jak ty pomyslalam ze jak zaciaze to skoncza sie te wszystkie szalenstwa I troche mi tego szkoda.teraz mozemy robic co chemy kiedy chcemy a tak z dzieckiem juz sie nie da.ale I tak chce je miec:) Anik dobrze ze jestes pozytywnie nastawiona. Moze znajdziesz teraz lepsza prace

Nadia to super że weekend sie udał :) Vivii wiem że można szlaeć z dzieckiem ale juz tym większym troszeczkę :) A na początku wiele ograniczeń. Ale na rzecz przesłodkiego maleństwa :)

ehhh... staram sie myslec pozytywnie i nie nakrecac za bardzo, ale jak tylko pomysle o staraniach i mozliwosci zajscia w ciąze to mnie bierze taka ekscytacja... Mąż od nastepnego poniedziałku bedzie miał tydzien urlopu i mamy zamiar zacząc intesywne starania :) Ja tez mam dziewczyny w sobie mnóstwo obaw i niepewnosci. Boje sie czy dam rade, czy bede dobrą mamą, boje sie o przebieg ciąży, o zdrowie swoje i dziecka, boje sie cholernie porodu( ale skoro sa tu takie dzieczyny które poród maja za soba i starają sie o drugie to chyba da sie to przezyc). Oczywiscie staram sie nie myslec o tych wszystkich lękach ale wiadomo ze gdzies podswiadomie człowiek sie obawia pewnych rzeczy

cześć dziewczyny:) Co do szaleństw jak już się ma takiego maluszek to pamiętajcie, że ktoś wymyślił najlepszą instytucje na świecie "babcie", które kochanego wnuka zawsze na nockę lub wie przyjmą z wielką ochotą i można szaleć do woli:)))

Ja zamierzam od nastepnego cyklu popijac ziolka na prace jajnikow. Troche sie wspomoge.a mojemu salfazin zaserwuje troche witaminek nie zaszkodzi.

Co tutuaj tak cicho??? Gdzie wszystkie jesteście? Czyżbyście nie wychodziły z łóżka? Ja szczerze mówiąc mam taką ochotę :) nie myślcie zaraz tak niegrzecznie :P poprostu u mnie na zewnatrz jest -22 stopnie brrrr Dzisiaj mam wolne cały dzień i czekam na powrót mojego lubego. A wieczorem.... mmmm jak to dobrze że @ już się skończyła i zaczynam nowy cykl :P A Wy dziewczyny w jakiej fazie jesteście?

Gość Viviii
U mnie dalej nic :( w paitek skonczyłam tabletki i nic sie nie dzieje... pozatym ze piersi mnie bolą i czasem podbrzusze,

Ja mam 18dc wiec juz po owu. Teraz tylko czekac na @.ale poki co za bardzo nie mysle czy przyjdzie czy nie. Na razie mam zaplanowane wakacje na czerwiec I juz nie mysle o ciazy cokolwiek planujac bo nie ma to sensu.

hej dziewczynki, co tu takie pustki, czyżby wszyskie ostro działały? :) Nadia super że weekend sie udał :) ja wyleczyłam grzybka ale co z tego jak od 2 dni boli mnie prawy jajnik :( Owulacja była z lewego więc nie wiem co się dzieje :( Jestem już na jutro umówiona u gina....mam nadzieję, że to nic poważnego. Wsumie tydzień temu miałam usg i nic tam nie miała, czy to możliwe, że nagle cos urosło? hmmm.....oby nie :(

agus myślę, że nic tam nie urosło nie przejmuj się mnie w tym cylku też bolał jajnik strasznie i nic się nie stało, no poza tym, że dziś przysza@

Gość Viviii
Dziewczyny wiedzie co ?? zrobiłam niedawno test ... pozytywny ... :) Niesamowite poprostu

Gość Viviii
Wiktoryjka gratuluje :) ja tez nie powinnam az nie pojde do lekarza ale nie wytzrymałam :)

Gość Martusss20
Wielkie gratulacje dziewczyny!!:):)

agus---- a były u ciebie przytulanki?to teraz znów czekamy. ja idę do gina w piątek.nie przejmuj się że cię coś pobolewa, nie ma co się na tym skupiać. jeśli ostatnio było wszystko w porządku to nic się na pewno nie zrobiło no proszę proszę dziewczyny ale szalejecie. gratulacje.... vivii ale u ciebie to strasznie dziwne...tyle czasu test nie wychodził a naraz pozytywny:) super...

Vivi - gratulacje, przesylaj nam tą pozytywna energię :) Nadia - przytulanki owszem były, teraz czekamy. Jutro sie dowie co mnie boli w tym boku...troszke sie boję :(