Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kafeterianskak

Tusk ma zabrac ulgi na dziecko ! kto glosowal na niego

Polecane posty

Gość do kafeterianskak

ten hu..... nie ma bez mnie

Gość Camilla Mackintosh
jakie ulgi na dziecko?

Gość preczzzapomogami
jakie ulgi na dziecko?? z moich podatków niby z jakiej paki??

Cha!!!Głosowaliscie debile na PO???? Niech dają w dupę!!!!!!!!!!!!!!! Rostowski wczoraj u Lisa powiedział że musi się standard polaków pogorszyć o 5-10 procent bo kryzys! Przed wyborami nie wiedzieli,biedni..... Nienawidzę PO i tych co za nimi głosowali!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kosmimi
chodzi o ten podatek katastralny?

Gość zuzizak
cyganka ty tępa pało, wcale tak nie powiedział, ze ma sie pogorszyć o 5-10%, jak nie kumasz o czym mowią to sie nie odzywaj, bo robisz z siebie debila. Zaprzeczał a nawet śmiał się z takiej wersji, tylko pisowcy lubią tak obracac kota ogonem, jak to prezes ze swoim alikien na dymanko!!!!!!!!hahahah

Gość do kafeterianskak
1112 zl mozesz odliczyc sobie rocznie na kazde dziecko w przyszlym roku Ryzy chce zabrac ta ule dla rodzicow ktorzy maja 1 lub 2 dzieci tylko ci co maja 3 i wiecej beda mogli z niej skorzystac mam 2 dzieci 2300 zl mialem co roku zwrotu teraz nic nie bedzie Ryzy okradl mnie na 2300 zl

I dobrze, że zabiera ulgi. Nie powinno być żadnych dla nikogo. Nie głosowałem na niego bo był zbyt socjalny, jednak chyba się pomyliłem.

Gość Lord Wiadro
i bardzo dobrze, po co nam nowa fala gówniarzy palących fajki pod blokami ???

Gość .....2888
Jak zabiora te ulgi to i tak glupi polak nic z tym nie zrobi. Bedzie siedzial na dupie i narzekal pod nosem, bo na ulice to juz za ciezko wyjsc. Dlatego ci wszyscy w sejmie moga sobie tak spokojnie zabierac co chca od nas i jeszcze dowalac wysokie ceny i podatki.

zuzizak-oglądałam i jesli to było zaprzeczenie to Ty sie mylisz. Jąkał sie jakby miał sie zesrać bo nie wiedzial jak z tego wybrnąć!!! Powiedzial że to bedzie ostateczne rozwiązanie ,a Ty mądra Pało myślisz ze po to nie sięgną? 4 lata Cie w buca robią i dalej Im wierzysz? Jak myślisz do czyich Kuźwa kieszeni siegną? na pewno nie do swoich!

Jeszcze nawet mówić nie umie - Postaramy sie żeby nie ucierpieli NORMALNI Polacy!!! Tylko kto? Debile?

Gość do kafeterianskak
to nie sa swiadczenia socjalne tylko podwyzka podatku glupia pizdo czy ty jestes polglowkiem? placilem mniejszy podatek a teraz bede placil wieksze podatki czy ty depilko rozumiesz?

Nie rozumieją,żeby myśleć trzeba mieć czym!!!! Cyganka masz rację oglądałem i też tylko to zrozumiałem z bełkotu Pana Ministra.... Podwyżki,podwyzki ... Zero pomysłów!!!!!!!!! Do katastralnego też dojdzie! A reform innych nie wprowadzą teraz tylko zapisza że mają wejść w życie za 4 lata,jak ich już nie będzie-żeby nie było na Nich. Ale mamy szansę wyzdychac do tego czasu!

Gość kunta kinte2
W planach jest podniesienie składki rentowej, podwyżka VAT, wzrost akcyzy, drastyczne cięcia w polityce prorodzinnej - ograniczenia becikowego i ulgi na dzieci. Z ulgą na dzieci musieliby się pożegnać rodzice posiadający jedno bądź dwójkę dzieci, a ulga i becikowe byłyby przyznawane tylko w określonych warunkach. Rząd zamierza bardziej wesprzeć finansowo rodziny wielodzietne. http://serwisy.gazetaprawna.pl/pit/artykuly/565808,premier_zapowie_ciecie_ulg_podatkowych_na_dzieci.html Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/expose-tuska-jakie-zmiany-zapowie-premier-ograniczenie-becikowego-ulgi-na-dzieci-podwyzka-vat-wzrost_214081.html

Gość zuzizak
z fanatykami nie ma o czym gadać, współczuję, ten jad was zatruwa, katolicy zapewne? Do tego wykształciuchy, jak to mawia prezes

Gość AlieNnka
I to ma być ta słynna polityka prorodzinna państwa? wstyd!

Gość zuzizak
wiem, to wy siedzicie ciągle na zasiłkach!!!!! No, to sie nie dziwię, że was to boli, hahah, dobrze wam tak!! Do roboty!

Gość kunta kinte2
Podwyżka akcyzy na paliwa i papierosy wejdzie w życie według projektu ustawy okołobudżetowej od 2012 roku. Da budżetowi państwa dodatkowe wpływy w wysokości około 2,5 miliardów złotych. W ślad za paliwem pójdą w górę ceny innych towarów. W Polsce mamy 473 ulgi podatkowe. Kosztują nas 65,9 mld zł. a Od jutra cena Ketonalu skoczy z 1,7 zł do ponad 4 zł. Przeciwbólowy Ibufen z 3.30 zł podrożeje do 7,55 zł.

Gość errerwwwwwwwwwwwwwwww
jak dla mnie to ta ulga dorbze ze ejst zniesiona bo kurwa ta ulga byla tylko i wylacznie dla tych ktore maja spore zarobki!!

Gość anty brudas
@cyganka (jebac ciapatych) juz kiedys o tym pisalem przed wyborami, ze chwala rudego tuska a on ich wydymya. a teraz sie zacznie. po pierwsze na expoze gowno sie dowiecie bo ma tylko wypunktowac co zamierza zrobic i tyle. ja tma sie nie boje, mam firme, jak bedzie ciezko to wyjebie 10 osob a reszta drzac o posady bedzie zapierdalała za nich. ale przeciez ni o to chodzi zeby ograniczac rozwoj firmy ale coz poradzimy. podobno jazda zacznie sie za rok półtora.

Gość zuzizak
akurat akcyza ZAWSZE ustawowo rośnie w styczniu każdego roku już od lat (i będzie co roku rosla) i z tego nie ma co nadmuchiwać fałszywej afery.

zuzizak-Nie pie..ol mi Bo jesteś pewno z tych nowobogackkich co Gówna nogą nigdy nie strącili! Mam dzieci i nigdy nie byłam na zasiłku i pracuje ciężko za gówniane pieniądze. Takich ludzi w polsce jest mnóstwo wyobraź sobie. Ja nie potrzebuję jałmużny i zasiłków . Potrzebuję i wiekszość Polaków tez,- godnie zarabiać żeby przeżyć bez stresu i mieć na podstawowe opłaty i jedzenie! Mówi Ci to coś??? Po prostu godne pensję,adekwatne do cen i ...tyle!!!!!!!!!!

Gość do kafeterianskak
najpierw Ryzy podniosl cene za przedszkola teraz Ryzy podnosi podatki co za debile go popieraja? ja nie wiem skad sie biora takie polglowki? okrada w bialy dzie Rudy wnuczek Wermachtu i nikt sie nie oburza czy was dymaja tez na codzien znajmomi ,szefowie,?

Gość anty brudas
u nas nie bedzie godnie , trzeba zrobic porzadek. 1. zmniejszyc liczbe posłów do 150 2. ojebac im wyplaty o polowe. 3. zniesc finansowanie biur poselskich 4. zniesc auta słuzbowe (zostawic tylko 10) 5. .... mozna tak do rana. oszczednosci powinni zaczac od siebie,

Gość anty brudas
najlepsze jest to ze jak dojdzie moze do jakiejs rewolty to 100proc. ludzi bedzie mowilo ze na niego nie głosowało.

65 lat po wojnie-my się cofamy a większość mówi że to normalne! Może przejdźmy do lepianek! Rząd mowi- kryzyz ,sam sobie nic nie odejmie tylko społeczeństwu a te tępaki sie godzą...... W Niemczech wyższe zarobki ,niższe ceny niż u Nas..

Gość bambiska
Taaa, najlepiej niech dadza wieksze ulgi, wogole moze zniosa podatki - i bedziemy miec Grecje!!!! Wow....kazdy tylko mysli o wlasnej doopie, "bo mi zabiora ulge na dziecko"....pewnie najlepiej niech nas dopadnie kryzys , na bezrobocie pojdzie 50% pracujacych i bedzie dobrze...

Gość tak musi być
chcesz mieć ulgę???????? Zrób trzeciego bachora :-P