Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kafeterianskak

Tusk ma zabrac ulgi na dziecko ! kto glosowal na niego

Polecane posty

normalny człowiek trafił w sedno.

juz ok 7 lat temu jak chodzilem na studia profesorek u nas powtarzal ze wladza darzy do tego zeby bylo nas okolo 20 milionow kazdy to wysmiewal a teraz kto mial racje???

Gość normalny człowiek w dzikim kra
I na PiS i na PO głosowali idioci. W tym całym syfie wyborczym o to chodziło. Na szczęście aż połowa uprawnionych nie dała się zmanipulować i zbojkotowała wybory - to dobry znak. Niestety jest i minus bo w ten sposób rządzi ryży, choć tylko głosami 15% uprawnionych - sami oceńcie czy to dużo.

dojdzie jeszcze do tego ze nie bdzie mozna organizowac zadnych demokracji bo beda cie brac za terroryste i wtedy bedzie cudowny obraz polski wszedzie niczym w koreii polnocnej

Nie 20 tylko 15 mln i jest to prawda. Demoralizacja młodzieży to też element tego planu.

Gość jaPO
wiecie, co mądrzejsi z Was mogliby poszperać w necie i dowiedzieć się dlaczego sytuacja z pracą w Polsce wygląda jak wygląda i ile to ma wspólnego z rządem. czy naprawdę jesteście tak ograniczeni żeby myśleć że Kaczor to by Wam setki miejsc pracy spod ziemi wykopał? jak się ma wykształcenie to można znaleźć dobrą pracę także w Polsce, tylko trzeba chcieć...

w zasadzie to nie mam dużo pieniędzy, ale świat jest cudowny, jaram się tym i cieszę się że żyję. Czy to nie cudowne, że na jednej z planet w układzie słonecznym, w jednej z nieskończonej ilosci galaktyk powstała rasa ludzka, człowiek - posiadający umysł, uczucia, intelekt ? Gdzies w ogromnym, niewiadomym i nieskończonym kosmosie, żyjemy, oddychamy...uważam, że to cudowne mam dwie pary spodni i jestem szczęściarą. Bo jestem zdrowa i mogę oddychać. Jestem szczęściarą że dziś się obudziłam i przezyłam kolejny dzień. Jak ktoś lubi narzekać, będzie narzekał i był nieszczęsliwy zarabiając miliony

Gość asolotyk
ja ani za Pis ani Po nie jestem i nie o walke między partiami mi chodzi ta walka to jest odwrócenie oczu od tego co się dziej e ludzie wyzywacie się która partia lepsza zamiast wswpolnie zastanowić się jak zapobiec planą rządu o cięciach !!!!

Słuchajcie, Polska jest w tej chwili stabilizatorem całego regionu. Mamy kryzys polityczny w Czechach, na Słowacji, na Ukrainie, a do tego kryzys gospodarczy na Ukrainie i Białorusi. Nawet w superbogatych Niemczech pojawiło się zagrożeniem ultra-prawicowym terroryzmem. Nie możemy sobie pozwolić na błąd, jakim byłby spadek społecznego zaufania dla Platformy Obywatelskiej. To by naraziło bezpieczeństwo narodu i narodów ościennych też.

Poszperałem i poczytałem i wynika z tego, że w Polsce pracy nie ma albo w 90% jest to praca za minimalne pieniądze za które człowiek nie może się rozwijać i taki jest cel bandy okrągłostołowej. Posłuchajcie JKM czasem to może coś zrozumiecie.

asolotyk ja ani słowem nie mówię która partia jest lepsza bo każda to syf. To demagodzy typu master takie bzdury propagandowe wygadują. Ja wskazuję na jedynego przytomnego i nieskorumpowanego człowieka jakim jest JKM. Jak uzdrowić kraj? Wystąpić z Unii i to szybko. W Holandii i w UK też mają dość, a holendrzy w 80% chcą powrotu guldena. Niemcy chcą swoją markę i też mają w dupie UE. Co jeszcze można dodać? Unia to komuna bis, taki europejski ZSRR dosłownie i przyczyna kryzysu.

Gość jaPO
"Poszperałem i poczytałem i wynika z tego, że w Polsce pracy nie ma albo w 90% jest to praca za minimalne pieniądze za które człowiek nie może się rozwijać i taki jest cel bandy okrągłostołowej. " a doczytałeś co to powoduje? i ile rząd może czy nie może w tej kwestii? że jest źle na rynku pracy wie każdy, nawet skończony idiota... ale nie każdy wie, że ani Tusk ani Kaczyński nie siądzie w UP i nie znajdzie każdemu obywatelowi roboty za 10tys/m-c

Gość asolotyk
co za głupoty piszecie ze wystrarczy mieć dobre wykształcenie zeby w PL mieć prace chyba jak tata ma dobrze prosperującą firme na układach z rządem itp JAKIE TO JEST TO WYKSZTAŁCENIE CO POZWALA NA DOBRZE PŁATNĄ PRACE PL????? chyba kobinator

z unii to trzeba jak najszybciej wyjsc to podstawa smialem sie z ludzi co pieprzyli ze ich dzieci beda sie uczyc za granica czy cos i co ucza sie?? pewnie sie ucza te najbogatsze a reszta tego gnoju zasuwa na zmywakach

Mimo dramatycznie trudnej sytuacji międzynarodowej, Polska dobrze sobie radzi. Cały świat pilnie obserwuje każdy nasz ruch, ze Stanami Zjednoczonymi i Chińską Republiką Ludową na czele.

master demagogu skończony gadasz jak politruk za komuny... a PO ma dosłownie 15% poparcia społecznego przecież i rozkrada i zadłuża kraj tak, że mamy tu murowaną grecję niedługo!

zapewne chodzi o skonczenie socjologii albo psychologii tak zwanych modnych kierunkow :D i pozniej otwierasz wlasny gabinet i leczysz ludzi z problemow buahahahahahahahaha

a9n1eszka-Wiesz jesteś albo małolatą albo nienormalną osobą. Ja bym Ci dała 1500 zł jak ma wiekszość uczciwych ,ciężko pracujących ludzi w tym kraju,rodzinę,dzieci itp i kazała wyżyc!! Więc z tego co widze w dupie byłas i gowno widzialaś to raczej sie nie wypowiadaj. pogadasz tu jak będziesz mieć rodzinę! Jak szkoła Ci bedzie co chwile wołac na książki skladki ,komitet Mikołaja i ciul wie jeszcze na co a Ty pracując uczciwie za pare dni po wyplacie zobaczysz pusty portfel!!!!!!!!!!

jaPO to po co rząd sprzedaje nawet KGHM? i to za grosze!

Gość asolotyk
tak master chinczyki napewno ale te z bazaru to patrzą kto do nich na stragan zagląda Dokładnie powinniśmy uciekać z zuni

dokładnie Cyganka! ale takich pizd ustawionych dzięki pleckom mężusia czy tatusia jest sporo i oni tyle gadają o dobrobycie bo kradną dziesiątkami tysięcy kasę, a zwykły człowiek nie ma za co rachunków zapłacić!

jaPo ,a co Ty myślisz że wszyscy muszą mieć wyższe wykształcenie,kto na nich będzie pracował.Szkolnictwo zawodowe leży.Nie ma ślusarzy spawaczy itp.Ci mądrzejsi wyjechali za granicę.Pozostają tylko ci z wyższym,chyba za jakiś czas przyjdzie im zakasać rękawy i wziąć się do roboty.Ale co z tego jak oni mocni są tylko w gębie,i to nie wszyscy...no ale przecież mają wyższe wykształcenie(robione hurtem).

obejrzyjcie sobie jeszcze film Władcy Pieniądza to zrozumiecie kto nami trzęsie i ryżymi i całą unią też

wawcia i tak samo np. kolejne banki, telekomunikację, a nawet uzdrowiska już sprzedają i to jest jakaś paranoja kurwa no który kraj tak postępuje i "prywatyzuje" swój majątek od 20 lat?