Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kafeterianskak

Tusk ma zabrac ulgi na dziecko ! kto glosowal na niego

Polecane posty

Gość KOJIJ
Właśnie chciałam o tym napisać, bo oglądam wydarzenia.... Nie będzie becikowego.... Ulgi rodzinne na dziecko mają dostać tylko rodziny wielodzietne a becikowe, tylko najubożsi, co prawda to mało, co państwo daje, ale dawało i można było kupić za to choćby wózek, czy inną ważną rzecz, a teraz radźcie sobie sami... Tak wygląda polityka prorodzinna PO...

Gość ZawszeWiedziałam
że rząd Tuska służyć będzie uni europejskiej i najbogatszym instytucjom takim jak banki. Zawsze wiedzialam że Pis będzie postępował odwrotnie. Na byciu w uni nie skorzystałam bo za granica byłam ostatni raz, nie licząc poludniowowschodnich sąsiadów w roku 1992 niemcy. Nie pracowałam dla obcych,zawsze w polsce i największa klęskę poniosłam kiedy polacy uciekli do angli. Przeklinam PO i będe odprawiać w tej intencji obrzędy Voodoo tak długo aż wszystkich co ich poparli szlag jasny trafi .

Nie podwyżka tylko usunięcie ulg. Teraz wszyscy będą płacić równe podatki jak powinno być. Dlaczego ktoś kto ma dziecko ma płacić mniej niż ja? Najgorzej z punktu widzenia odliczeń jest być zdrowym, młodym, dobrze zarabiającym. Dlaczego?

A najlepiej to wypi.....ć nasz parlament!!!!!!!!!! Po co nam??? Przecież i tak rządzi unia!! Po co poseł,europoseł ? Prezydent i koniec na tym. Nasi mają i tak gówno do gadania!!! Dziś już Najjaśniejsza unia dała zakaz polskim rybakom łowienia śledzi ,bo im się limit na ten rok wyczerpał!!! Mamy do nowego roku sprowadzać z innych krajów,i przez to śledzie mają być droższe!!!! To tylko jeden z przykładów. KURWA PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hahahhahah
No IDIOTKA, jakem czytam i widzę, IDIOOOOOTKA.. :-D

ha...ha...co chcieliście to macie drugą irlandię.

Gość kamisia)
Mentalność ludzi zaczęła mnie przerażać. WYZNAWCY PO - jesteście tacy sami jak ci za PISem. Słowa nie można powiedzieć na ryzego, bo un bez skazy jest.... A guzik. Pajac jakich mało i złodziej w dodatku- bo jak nazwać kogoś kto kradnie z mojej pensji co miesiac ponad tysiaka (nie lucząc drugiej złodziejskiej dzifki ZUSu). 19 proc podatku płacimy wszycy pracujący. I co z tego mamy? Wielkie Gów99no za przeproszeniem. bo tak: - 3 dzieci chodzi do prywatnego przedszkola i żłobka bo w państowoych brak miejsc - lecz się człowieku prytawtnie, bo na wizytę u specjalisty czekasz miesiacami. - Drogi jak dzurawe były tak są, bo gówno kładą a nie asfalt -paliwo drogie jak sku*****syn bo brak funduszy w państwie - w sklepach podwyżka za podwyzką- b trzeba do unii dorównać (ciekawe kiedy moja pensja dorówna do unijnej. I proszę mi nie pisać zebym pracę zmieniła na lepiej płatną, bo zwyczajnie wyśmieję. Dostał toś podwyżkę ponad 30 proc swojej pensji przez ostatnie 3 lata? O tyle właśnie wzrosła cena benzyny.)

Gość ZawszeWiedziałam
Tusk sługus uni i banków chce by w polsce rodziło się jak najmniej dzieci.

bambiska-Oczywiście co będziemy myśleć o własnej Dupie.. Najważniejsze żeby Naszym paniskom w rządzie żyło sie lepiej!!! My to h...j Aleś idiota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś przede mną napisał że iles lat po wojnie i my sie cofamy... No jak jest takie społeczeństwo jak Ty..... Mamy szansę wejść do jaskiń.

Gość ZawszeWiedziałam
że se noge obesrałam :-P

Gość KOJIJ
nie emigrant - też nie mam dzieci i uważam, że powinny być równe podatki, jeśli jednak PO opowiada się za polityką prorodzinną, bo uważa, że mało dzieci się rodzi, to powiedz mi, dlaczego nie zrobią lepiej dla rodziców? Przecież dzisiaj nikt przy zdrowych zmysłach nie zdecyduję się na dziecko, bo nie otrzyma żadnej pomocy od państwa... To jest śmieszne! Boją się, że dzieci mało i wszyscy poumieramy, ale nie są w stanie zachęcić nas do wydania choćby jednego potomka!

wiecie co mi szkoda słow , nie głosowałam absolutnie na PO, ale z jedenj strony zycze polakom zeby teraz cierpieli, tylko nie w tym rzecz niestyty. Bo szlachta głosowała n PO , nie ukrywajac jest to dla nich korzyste, a Ci biedniejsi jak zwykle bieduja i w ich pustych kieszeniach p. minister szuka kasy. Przykre to jest. Ale prawda jaet taka ze rolnicy głosowali na PO. Ciekawe jak im sie bedzie zyło, chyba dobrze bo przeciez dopłaty maja , jedzenie z gospodarstwa, a to ze nasze drogi sa praktycznie jak ''sciezki'' to im akurat pasuje . i jeszcze wielcy patrioci. Chyba nie znaja tego słowa.;/

Jak zwykle przed nowym rokiem zaczyna się sianie paniki. Że wszystko pójdzie w górę, że wszystko zabiorą... Nie będzie żadnych drastycznych podwyżek.

Gość asolotyk
rząd nie dba o naród trzeba strajokwać jak kiedyś inaczej calą marną pensje nam zabiorą

Gość Bessondo
Oj, to bardzo fajnie robią. Nie mam dzieci, więc cieszę się, że nie będzie na nie ulgi podatkowej, bo tym sposobem będzie wiecej wpływów z podatków i nie podniosą mi mojego, bo może im wystarczy. Jeszcze fundusz alimentacyjny powinni zlikwidować. :)

Gość kunta kinte2
45,5 mld tyle dopłacimy uni w 2011

Gość ZawszeWiedziałam
Po nie chce więcej dzieci. Po chce żeby polska i polskość umarła bo jest beznadziejna i nadaje się tylko na sprzedaż.

Gość sławek 1metr
W najbliższym czasie tj. ok.2 lat w Polsce będą poważne rozruchy społeczne o charakterze wręcz rewolucyjnym. Wiecie dlaczego połowa społeczeństwa nie głosuje? Bo ledwo wiąże koniec z końcem a władza żyjąca w dobrobycie zupełnie nie wie jak jest naprawdę. Ludzie w Polsce żyją w biedzie, nie mają gdzie mieszkać, nie rodzą się dzieci a będzie dużo gorzej. Armia Polaków grzebie w śmietnikach, zbiera surowce wtórne. To się musi skończyć na ulicy, tylko nie wiadomo kiedy ten wrzód pęknie.

Polaka chcesz pognębić...daj mu władzę.Dopiero zaczniecie cieńko piszczeć.

Gość kamisia)
nie napiszę do premiera, bo ze złodziejami nie gadam;-) Jeżeli rząd szuka oszczędności to niech połowa tych pseudo rolników, którzy prowadzą zyczajne przedsiebiorstwa produkcyjne zacznie płacić zus i normalny podatek a nie 3 stówki krusu raz na jakiś czas i śmiesznie mały podatek rolny...

Gość sławek 1metr
W 2005 BARYŁKA ROPY 150 DOLCÓW LITR PALIWA 3,60 W 2011 BARYŁKA 100 DOLCÓW LITR PALIWA 5,40 JAK TO MOŻLIWE???

Gość KOJIJ
Nie głosowałam na PO, ale teraz w sumie z jednej strony się cieszę, że te barany, co na nich głosowali będą mieli gorzej, z drugiej strony nie cieszę się, bo to dotknie też mnie...

Gość ZawszeWiedziałam
Biedota rewolucji nie zrobi będziemy mieli drugą Brazylię. Korupcja,handel bronią,zywym towarem,narkotyki,prostytucja. Bieda zawsze się przyda żeby bogatym tyłki podcierać.

Gość asolotyk
co za tępe społeczeństwo myslą ze jak nie mają dzieci to już jest dla nich super ich to nie dotknie LUDZIE do was tez się dobiorą to tylko kwestja czasu wszystkich nas to czeka tak jak podwyzka VAT zaraz dochodówka wzrośnie na 20% lub więcej a wy się będziecie dalej przegadywać kto jest cacy a kto be

ja od dziecka słyszę że drogie wszystko i rząd nie ten zamknijcie japy i zróbcie coś konstruktywnego

Gość ZawszeWiedziałam
Na Po łosowali ludzie upośledzenie umysłowo,paranoicy,debile,których uszy trzymają się na dwóch połączonych ze sobą drucikach przechodzących przez pusty pozbawiony mózgu środek głowy.

W Brazyli PKB/mieszkańca wynosi 12 tysięcy USD. W Polsce - 20 tysięcy USD. Jest różnica.