Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta z małopolski

Czy warto kupować taki wózek?

Polecane posty

szwagierka ma ten wozek ,po roku mowi ze to wielkie gowno. prowadzi sie ok , ALE jest wywrotny no i strasznie krotki . rocznego dziecka juz tam nie upchasz... a w chwilach kryzysu nawet dziecka nie pobujasz bo w tym wozku sie nie da...

Gość quinny speedi
jest superowy, używamy go do 11 miesięcy, doskonale się prowadzi, wcale nie jest wywrotny

Gość kompak evo mój laptop
Ja myslę że największe psy na tych wózkach wieszają ludzie , którzy go nigdy w zyciu nie mieli, bo uważają, że szkoda tyle kasy dac za nowy wózek, co ja rozumiem, bo nie każdy ma pieniądze na wszystko co sobie wymyśli, ale to nie powód do oczerniania dobrego wózka. Nie dzieje się tak tylko z wózkami, ale ze wszystkim.

Gość mądra polka
Każda z Was ma swoje racje, ale nie ma co pitolić, że quinny są do bani, skoro to są bardzo dopracowane wózki.

Taniej niż za tysiąc raczej nie dostaniesz. Nówka: gondola+ fotelik+ gratisy, to na allegro około 2 tys. Taka sama wersja ale z fotelikiem Maxi Cosi, to od 2.200 w górę. Ludzie z reguły chcą sprzedawać wózki za połowę ich rzeczywistej ceny, więc dlatego koszt używki wynosi około 1.000 zł. Niby wózek fajny, ale ja za to wolałabym np. Tako Jumper, coneco, ale nowy, który mogłabym potem niezniszczony sprzedać za połowę ceny.

Gość chyba zartujesz moze i chcesz
sprzedac za polowe ceny, ale realia sa inne - popatrz na allegro jak sie sprzedaja, a raczej jak sie nie sprzedaja...

Gość chyba zartujesz moze i chcesz
Spojrz na ten z drugiego linku autorki watku - nie sprzedal sie za te cene...

Gość ojej...co o za paskudztwo:(
nie kupiłabym tego dla swojego dziecka:( wyglądają ochydnie.

Gość sammara..
Ojej..Autorko-en wózek wygląda jak dla małych niepełnosprawnych dzieci:( kup coś innego-ten źle się kojarzy:(

Gość aneta z małopolski
Jak źle się kojarzy, jest ładny, i wygląda na całkiem wygodny

Gość czy wy widzialyscie kiedys
wozki inwalidzkie? Bo ja tak i zdecydowanie zaden nie byl trojkolowy!

Gość aneta z malopolski
Chyba uparłam się na tez z linku, cena póki co jest akceptowalna, nawet jeśli trochę podejdzie w górę :-)

Gość ok macie racje sa TEZ inwalidz
kie trojkolowe. Co nie zmienia faktu, ze wiekszosc przypomina juz raczej "trafdycyjne" spacerowki czterokolowe. Mnie tam Quinny sie caly czas podoba.

Gość ekspertka od forum
Drogie moje, to wszystko z zawiści, ganicie drogie wózki, bo wmawiacie sobie i innym, że skoro mnie na taki nie stać to i inni nie mogą go mieć. A quinny jest bardzo dobrym wózkiem,

Gość mnie stac
ale nie kupilam tak drogiego wozka,odkupilam uzywany.Spacerowke kupie nowa ,musi byc bardzo lekka.Ale wozek gleboki posluzy tylko pol roku i szkoda kasy.A te 3 w jednym sa ciezkie nawet jak sa spacerowe.Moje zdanie jest takie,ze te 3 kolowe nie sa takie straszne jak te z malymi przednimi koleczkami to dopiero tragedia,ale to moj gust a o gustach sie nie dyskutuje hihi.

Gość Ja też mogłabym
kupić taki wózek nowy, jakbym się uparła, ale wolałam kupić używany, dałam 800 złotych w bardzo dobrym stanie, służy mi już 1,5 roku i jesteśmy zadowoleni, a resztę pieniędzy przeznaczyliśmy na łikendowy wypad nad morze. Przy pierwszym dziecku nie stać mnie było nawet na taki używany, zachwycałam się nimi i nikomu nie ganiłam, sama kupiłam tani wózek w markecie, ale po pierwszym dziecku jest mocno zużyty i na drugie się nadawał, pozatym chcieliśmy mieć fajny i wygodny Quinny.

Gość Dobry wózek nie jest zły
Zastanówmy się tak przez chwilę, ganicie wózki czołowych firm wózkarskich, teraz zastanówmy się: - czy dla nich pracują oszołomy projektanci, nie znający się na funkcjonalności? - czy czołowe firmy skoro produkują trójkołowce robią wszystkim na złość? - czy czołowe firmy robią wózki, których nikt nie kupuje bo są do bani? Odpowiedzcie sobie sami, zwłaszcza Ci atakujący 3 koła, może oprzytomniejecie :-) dobrej nocy Kochane

Gość mam zwykły wózek
Autorko, jeśli pytasz czy warto odpowiedz sobie sama: idź do sklepu gdzie mają takie wózki , pooglądaj, złóż rozłóź i będziesz wiedziała. będzie chłopiec czy dziewczynka?

Gość ja sadze tak
ja miałam dla mojego synka Concord Neo http://www.eurekakids.net/en/babycare/concord/3-in-1-neo-travel-system-xenon-blue-celeste/304084023 kupiliśmy uzywany, za super cene 80funtów czyli ok 400zł, mały jezdzil w nim 7 miesięcy i zachciało mi się zwykłej lekkiej spacerówki, Concord 11 kg, a teraz mam Petite Star, ale uwazam że dobrze jest kupic wózek, który później mozna nadal sprzedac za dobra cene, my nasz wystawilismy na ebayu i poszedł za 130funtów, czyli zarobilismy na nim jeszcze 50 :D a takie wózki z marketu naprawde nie sa dobre...

Gość dobrze prawicie
w marketach to badziewie króluje!!!!!!!!!!!

Gość przyglądająca się
Ciekawe czy autorka kupi ten wózek, jeśli tak to może opowie nam wrażenia z użytkowania, ciekawe na kiedy ma termin :-) ps. mnie to bedzie czekac koło maja :-)

Gość aneta z malopolski
Jestem sklonna kupic ten wózek, zobaczymy do ilu dojdzie :-) termin mam na luty

Gość matka polska
kupiłabyś nowy wózek, np w biedronce ostatnio były po 599 bardzo fajne wózeczki, daj prace Polakom.

Gość Kiwunia
Kuzynka miała ten wózek i stwierdziła ze nie potrzebnie tylko wywaliła kase. ogólnie bardzo na niego narzekała- ponoć jest bardzo niepraktyczny, po nierównościach źle się go prowadzi i w szybkim czasie coś jej się stało z kołami ( latają tak jak by miały jej odpaść). Moim zdaniem lepiej jest kupić tańszy wózek, bo później i to pewnie będziesz chciała kupić sobie lekką spacerówkę. My poszliśmy w polską firmę Adbor 2 w 1.A teraz mamy spacerówkę Quatro Imola- mały jest nim zachwycony

Gość Jeśteście
ŻAŁOŚNIE ZAZDROSNE, NIE MIAŁYŚCIE A GANICIE. WSTYD BABY PLOCIUCHY!!! A NAJTAŃSZE WÓZKI PROJEKTUJĄ NAJZDOLNIEJSI PROJEKTANCI, KOŃ BY SIĘ USMIAŁ!!

Gość masz rację jolka
jesteście żałosne