Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka23

Mam 25 lat myślałam, że w tym wieku będę już miała swoją rodzinę...

Polecane posty

Na seks. Poniżyłam się już nawet do tego stopnia. ten, który przyszedł zwątpił jak powiedziałam, że jestem dziewicą i nigdy się nie całowałam. Czułam się fantastycznie po fakcie. Siedziałam w jakiejś bramie i wyłam.

Aggie ze wzgledu na male dziecko , ktore spi w lozku z Szajba, psina dostaje tabletki na robale co 3 miesiace, wiec tasiemca chyba tez by wyzarly? Lodowki nie otwiera, JESZCZE;) moge sprobowac z ta pelna miska, obawiam sie ze zje wszystko a potem nie powiem co z tym zrobi..))

Gość fotka rohavion
a potem porwało ją ufo , ale kosmici tez stwierdzili ze jest zbyt gruba i brzydka by miec z nią spotkanie czwartego stopnia po czym wyrzucili R za burte swojego pokladu kosmicznego , R podczas ladowania przyjebala w głowe i tak juz jej niestety zostało :D the end szczesliwego zakonczenia w przypadku tej idiotki nie bedzie :D

Gość lazur nieba
studiował ktos zarzadzanie albo marketing?? pytanie mam :)

to ten ostatni się pewnie przestraszył, że będziesz za nim po fakcie łaziła krok w krok bo się zakochasz. Daję głowę że to go odstraszyło. A tak poza tym podejrzewam, że z przypadkowego seksu z jakimś pierwszym lepszym jest taka sama przyjemność jak z walenia głową o ścianę.

Rhovan a po co mowisz o tym facetom z ktorymi sie spotykasz? to Twoja sprawa i to nie jest temat na pierwsza randke. Skoro widza laske, ktora w srodku, nie na zewnatrz, jest szara i gorzka, nic dziwnego ze nie ucieka. Kurcze, gdybys zobaczyla mnie i moje gabaryty i porownala je ze soba, zdziwilabys sie , ze ja NIGDY nie narzekalam na powodzenie u facetow. Ale nie ma we mnie tej goryczy, ktora od Ciebie bije na odleglosc.

Gość Rhovannion kpiny sobie robisz?
"a potem porwało ją ufo , ale kosmici tez stwierdzili ze jest zbyt gruba i brzydka by miec z nią spotkanie czwartego stopnia po czym wyrzucili R za burte swojego pokladu kosmicznego , R podczas ladowania przyj**ala w głowe i tak juz jej niestety zostało the end szczesliwego zakonczenia w przypadku tej idiotki nie bedzie" :D :D :D Wypisuję się z tego, to jakiś matrix właśnie :) Albo laska ma wielkiego naczyniaka na twarzy, który zakrywa włosami na fotce i to jest powód albo zmyśla te wszystkie bzdury (może to Noxi pod innym nickiem ;) ). Innego wyjścia nie ma :)

Też doszłam do tego, że może lepiej się stało. I tak się wyleczyłam całkowicie z internetowych znajomości w jakichkolwiek celach. Chociaż jeśli o zakochanie idzie, to ja jestem stała w uczuciach. Od 3 lat ten sam facet i jedno marzenie, ech... a szczęśliwego zakończenia nie będzie.

Gość Nie Pytaj Mnie Juz oNic
Tez jak patrze na te wasze zdjecia i czytam te opisy, to widze ze to tylko durne prowo.Wmawiacie nam jakie to biedne, pasztety normalnie, a prawda taka ze naprawde zakompleksione osoby nie dodaja fotek na zadnych profilach.To jest tak falszywe ze az mdli. Co do R. to w ogole szopka.Laska ma aranzowane fotki, a pierdoli ze sie nie lubi... no to jakby zaprzeczac ze lipiec to lato.

Lenasl a była wysterylizowana? Może to przez to... Po prostu nie ma innego wyjścia. Ogranicz jedzonko i niech biega moze jeszcze częściej:)

Lenasl - a co miałam powiedzieć facetowi z którym się umówiłam na jednorazowy seks? Kiedy mnie spytał jakie mam doświadczenie w tych sprawach? Skłamać? Przecież to widać zapewne, czy ktoś wie co robić, czy nie ma pojęcia, bo w życiu nagiego faceta nie widział.

Gość TO NIE TEMAT O ODCHUDZANIU PSA
Ogarnijcie się! Nikogo nie obchodzi, czy jakiś kundel jest gruby, czy nie. Nosz ludzie... :O

Nikogo nie obchodzi, czy jakiś kundel jest gruby, czy nie to niech Nikogo nie czyta

Gość Nie Pytaj Mnie Juz oNic
Waszego kłamliwego bełkotu słuchac sie nie da. Kazda z was ma wielkie kompleksy, po czym fotki w stopkach. Na forum "brzydcy ludzie" byla jakis czas temu laska ktora pisala pos pseud PASZTET MAZOWIECKI. Tez miala fotki podobne do R. moze nawet to ona.Tez takie aranzowane, normalna zgrabna. a wszystkim obwieszczala jakim to potworem jest. Taka autopromocja... :O

oloboga, idę już stąd. Nie martwić się laski będzie dobrze, ale nikt nie chce mieć dziewczyny wiecznie narzekającej i marudzącej. Na mankamenty urody można przymnkąć oko. dobranoc

Gość TO NIE TEMAT O ODCHUDZANIU PSA
Aggie, podstawowe zasady kultury każą nie robić off topów, ale widzę, że netykieta jest Ci obca 🖐️

Gość prawiczuś 66 lat
zlitujcie sie nad starym prawiczkiem i pokażcie tzytzki laseczki

Nie podoba to nie czytaj. PS sam jestes kundel;) Nie byla wystelizowana;) Rhovan nie wiem co Ci doradzic. Uwazam, ze przez internet mozna jednak poznac fajnych facetow . Ja poznalam nie jednego w ten sposob i naprawde byli wartosciowi, meza doprawdy w pracy.. Co do nagich mezczyzn, nic nie tracisz. W pracy widze takich dzien w dzien;) Taki przypadkowy seks moze faktycznie wymaga jakiegos doswiadczenia bo raczej sie emocjami i uczuciami nie pokierujesz...ale jak spotkasz fajnego faceta to cos samo Cie poprowadzi i tyle. Tak samo jest z calowaniem sie , tego sie nie uczysz, staje sie i juz wiesz jak to robisz. Moze ten strach Cie jakos paralizuje przed facetami?

Niee, jestem śmiała, wygadana, uśmiecham się, żartuje. Ale i tak mnie traktują jak kumpelę i tylko kumpelę. Mniejsza z tym i tak nic nie zmienię.

Gość prawiczuś 66 lat
umre i nigdy nie zobacze trzyzków :(

Gość KSU z jabolem w ręku
Poszłaś się pożalić ? Teraz dopiero widac twoją żałosną naturę dziecino

Gość Ja mam 33 lata. Jak bylam
w wieku Rhovannion, tez mnie nikt nie chcial, nie wiedziec czemu, poniewaz mialam wielu przyjaciol, pisali do mnie tez rozni faceci ktorzy niby zakochali sie w moim zdjeciu znalezionym w necie, a instruktor mojej matki i znajomy kolezanki, ktorzy gdzies zauwazyli moje fotki, tez chcieli mnie poznac. Jakoby. Bo do niczego nie doszlo... Moi przyjaciele, teraz po latach, zonaci, pisza, ze kiedys mnie kochali. Szkoda, ze zaden z nich (podobali mi sie) nie powiedzial mi o tym w dniach gdy wylam z samotnosci w poduszke. Mialam kiedys faceta, kilka lat temu, przez kilka lat, na odleglosc. W sumie kilka miesiecy mieszkalismy razem. Do tej pory nie wiem jakie bledy popelnilam, ze okazalam sie ta niewlasciwa. 5 lat temu wywrozono mi, ze w ciagu 5 lat bede miala dziecko. Czulam, ze nie. Ze pewnie nawet nikogo nie znajde... ... i tak sie stalo. No, moze znalazlam kolejnych kolegow, wiazacych sie z kobietami, ktore chyba nawet ich nie lubia. Lubia co najwyzej, ze ktos kolo nich skacze, pomaga im, cos funduje. No i ci koledzy placza mi w mankiet "ah, gdyby byla taka jak Ty..." Tez pol zycia temu myslalam, ze w wieku 22-25 lat bede miala meza i dziecko. Nie mam nic. Sacryfical Suicide, coraz mniej we mnie nadziei, ze bede miala meza, czy partnera. Na dziecko nawet nie licze. Po 40 piszesz? Ja nawet nie wiem, czy moge je miec, a szanse, ze znajde faceta z dzieckiem, ktore bede mogla pokochac, i to faceta rownie zranionego, jak ja, a nie zdradzajacego czyjegos meza, sa naprawde znikome... ... a ja teraz na pewno nie jestem juz tak ladna i mloda jak kiedys...

Gość ddddddd28
no to moze biuro matrymonialne jest wyjsciem?

Gość martinka6787987
najwyraniej musisz musisz byxc mega brzydalem

Gość martinka6787987
o ja nie moge nawet jesli jest sie przietnym to i tak ktos n ciebie zwrac uwage, co za durne tlumaczenie po prostu szok

Gość konkret......
a ja twierdze że ludzie z neta są nudni

O dziewczyno .. gdzie Ty mieszkasz? Wspólczuję.. znam bardzo brzydkie dziewczyny(ale dbające o siebie i ubierające się dobrze) i mają kochających mężów. Nie uroda jest wyznacznikiem.. samych dupków spotykasz. A to, że nie przychodzi się na umówione spotkania internetowe to przecież norma....