Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie boje o wlasne dziecko

Porywanie dzieci i mlodych ludzi na narzady!!!!!

Polecane posty

Retoryka tego pytania jest oczywista - ma kontekst sensacji, straszenia i siania paniki. Osoba która to pisze może być np. nekrofilem. I odpowiednie służby sprawdzą co trzeba.

maniaku, nie pij juz dzisiaj wiecej...:P

Retoryka tego pytania jest oczywista - ma kontekst sensacji, straszenia i siania paniki. Osoba która to pisze może być np. nekrofilem. I odpowiednie służby sprawdzą co trzeba. oczywista?? dla kogo?? sprawa osobistych odczuć jest bardzo subiektywna, a nikt poza tobą nie zauważył tutaj niewłaściwych intencji, wiec straszenie służbami wsadź sobie w .. wiesz gdzie ;) za to Tobie polecił bym odpowiedniego specjaliste, gdybym wiedział dokładnie na czym polega twój problem

Gość kotek00701
nic takiego nie slyszlam, ale to prawda ze ludzie gina na narzady, a ich ciala juz nie znajdujemy, ile ludzi co roku znika i nikt ich nie moze odnalezc, ile dziewczyn wyjezdza za garnice a potem parcuja w burdelach albo...

Gość hello_kitty0
też o tym słyszałam . U nas w okolicach płońska na tych wsiach znaleziono 18 chłopaka czy tam dziewczynę i też jakieś dzieci. Słyszałam też że ruski wycinaja te organy i że to zolta karetka jeżdżą. Nie wiem czy to prawda

oj maniakyu, maniaku....nie na darmo nikt tu cie nie lubi, marny w szukani sensacji czlowieczku, jestes widac bardzo sfrustrowany i znudzony, skoro caly dzien dopierdzielasz ludziom na forum....straszysz bo tylko tak potrafisz podniesc swoje poczucie wartosci....zalosne:O

a ja sobie myślę ze może siedzieć na showup.tv i trzepać gruchę przy zerowej widowni, dlatego się tak miota, ale oczywiście to tylko niepotwierdzone przypuszczenia :p

znawco>>>{czesc]:D:D:D

Gość Kalina555
u mnie tez 2 lata temu takie plotki chodzily, ludzie nie wierzcie w te bzdury.

Gość gość
ja tez sie dowiedzialam i to wczoraj a mieszkam w kuj-pomorskim. jedna osoba mi powiedziala ze w telewizji mowili to kobieta ktrora ma 3 dzieci.w zninie znaleziono ponoc dwoje nieżywych i w gniewkowie...no fakt policja i telewizja milczy a ludzie gadaj a dlaczego gadaja bo co bo to tylko plotki z kąś to musza wiedziec ,sami se tak powiedzieli.ludzie obudzcie sie

Gość madline
to nie są żadne plotki to jest prawda , z mojej sąsiedniej wsi gonili jedną dziewczynę faceci nie na Polskich rejestracjach . Policja tylko chowa wszystko pod dywan jakby nigdy nic

Gość gość
Ludzie!!! Porwania dzieci na narzady to jest fakt a nie legenda !!! Te dzieci sa zabijane a nie oddawana!! Zadalem sobie trud i sprawdzilem so na to dzisiejsza prasa i sie przerazilem? ( nie zdzwiwilem ale przerazilem ) W kazdej popularnej prasie / portalu mozna znalesc artykul na ten temat i jak kropla w krople potwarzana jest ta sama spiewka : porwania na narzady to legenda!!! to nie prawda i ze to niew wiarygodne!!! przyklady : {nie moge podac bo moja tresc jest uznawana za spam jak linki w klejam!!!}. wygogujcie sobie poprostu 'porwania dzieci na organy' Wszystko jakby jedna reka pisane. Wnioski wyciagnijcie sami!! Nie jestem fanem pisania swoich opini w necie ale jesli moj post uczuli chociaz jednego rodzica i uratuje jedno dziecko to bylo warto.

Gość gość
wpiszcie sobie w google zydzi porywaja dzieci,chcialam link wyslac ale uznano za spam

Gość gość
Urban legends wiecznie żywe :-) Czarnej Wołgi w okolicy nie było?

Gość gość
gość 2017.07.30 [07:37 Czarna wołga to czarna wołga a nerka ma cenę, jak siądą ci obie to też będziesz chcial żyć. Ot biznes taki

Gość gość
Tysiące ludzi ginie bez śladu w Polsce co roku, a wiecie jak reaguje policja? Jak ktoś zaginie, to nie zginie, i nie jest to traktowane jak morderstwo, a więc porywa się dzieci i starszych, wykorzystuje na różne sposoby i potem zabija i chowa ciało, dlatego rzecz nie wychodzi na jaw!