Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolaaaW...

Jakbyscie zareagowaly na "bunt"nastolatki takim stytu:

Polecane posty

miałaś patologię, bo Cię tłukli. Ja też miałam i mam swoje obowiązki. Sprzątałam, prałam, kosiłam trawę. I nie trzeba mnie było lać żebym to robiła. Mama tylko gotowała.Czasem dostawałam kary na komputer, ale to tak do 14 rż.(późńiej już byłam ułożona. ;)) Rodzic musi przede wszystkim dać dobry przykład dziecku - jak nie ma przykładu z góry to nawet kary nie pomogą. Autorka nic nie pisze o tym jak wygląda ich życie, więc cięzko to ocenić po jednej sytuacji.

Gość eeerrrererre
nie kelly, nie wymiguje sie, moimzdaniem dzieciak ktory szmaci gnoju rodzica czy nauczyciela jest PORAZKĄ RIODZICIELSKĄ i tyle, c NiUwazam ze bylas okropnie wychowana jesli odrwazylas sie pyskowac i starsznie zachowywac w szkole, dla mnie taki rodzic ponosi porazke wychowawcząjelsi jego dziecko tak chamsko i beszczelnie sie zachowuje do starszych nie mają c szacunku do nauczyciela bo nie jest uspelcznione.Co twoi rodzice ci tyle lat wpajali ze mimo tego nadal sprawialas klopoty wychowawcze? no powedz co???

Gość eeerrrererre
.. [zgłoś do usunięcia] Kelly Kelly zapewne z takim podejściem któregoś pięknego dnia Twoje dziecko tak Ci odpowie a jaki ty przykald wlasną osobą dawalas???? porazke rodzicieslką afiszowalsa i nic wiecej, wspolczuje trwoim rodzicom takie nieudolnosci wychowawczej do do takiego stopnia beszczelne dziecko mieli ze az skargi na niego byly,sama lepsza nie bylas a tu an kazdego ujadasz

Gość sama pyskowalas takze
///tak, macie racje, brońcie durnych nastolatek, zobaczymy co będziecie mówic jak będziecie mieli własne dzieci...///// sama lepsza nie bylas w wieku szkonym jako dzieciak i nastolatka, takze rogi rodzicowm przyprawialas, i uwazasz ze twoi rodzicie tez źle cie wychowali ,bo stąd bralko sie twoje fatalne zachowanie????

Gość ona jest śliczna
wszystkie jestescie takie same ,wyzywacie sie na własnych dzieciach takjak matki wyzywały sie nawas :D

///od moich rodziców to się odczep...bo ani ich nie znasz i tak naprawdę możesz napisać tyle ile sobie dopowiesz,///// twoich rodzicow nie znam, ale oceniam ich za to jak wychowali wlasne dziecko, ktore nie mialo szacunku do nauczycieli i sprawialo prpoblemy szkolne.To rodzic ZAWSZE jest winni za zachowanie wlasnego dziecka,nikt inni, toon przez dziecko wystawia sobie wizytowke ,a ty taki dawalas przyklad chamstwa i braku szacunku

no faktycznie jestem taką porażką wychowawczą, że mam ukończone studia z wyróżnieniem, męża i ogólnie dobrze mi się wiedzie...gratuluję kochani...nie będe więcej z Wami polemizować, bo mamy odmienne myślenie...i raczej nie ten poziom społeczny...do widzenia wszystkim obrońcom :)

Gość eeerrrererre
" sama pyskowalas takze daj ""sobie spokojnoi kelly uciekla bo wplątala sie w kozi rog :D Wyszlo szydlo z worka jaka ona byla idealna :) a tak tu zdiazgocze na innych,nie wiem co jest gorsze czy pyskowac do rodzice czy chamic do nauczycieli okazując im brak szacunku.Taki dzieciak to jest porazka wywchowacza rodzica moim zdaniem i tyle

Gość i co z tego ze masz studia
Kelly Kelly co z tego ze masz ukonczone studia,. meza dobrze ci sie wiedzie jak nie umialas okazac szacunku drugim osobom? nauczycielom? w szkole problemy sprawialas?? czemu naskakujesz na osoby ktore identycznie sie zachowują wobec rodzicow i nauczycieli jak ty?? mozliwe ze oni tez beda sobie dobrze luksusowe zycie prowadzic????dlaczego ich od razu skreslasz a siebie nie przekreslilas???

a jaki TY poziom spoleczny sobą reperzentujesz??? beac cham,skich bachorem sprawiającym problemy szkone taki twoj poziom spoleczny?? wole miec dziecko po zawodowce ale kulkturalne grzeczne, mające szacunke do mnie i nauczycieli niz corke po studiach chamską beszcelną na ktorą skarzą sie nauczyciele ,co sprawiala problemy szkolne bo taki dzieicka z niej nieuspoleczniony wulgarny jak ty Kelly z brakiem szacunku

Gość Kelly Kelly wazna jest kultuu
Kelly Kelly wyksztalcenie to nie wszystko, liczy sie kultura i wychowanie.Co mi po wyksztalceniu jesli nie mam szacunku do ludzi i oglady jakies minimalnej??

Gość Kelly Kelly wazna jest kultuu
chodziło bardziej o szkołe, jakies głupie odzywki do nauczyciela czy coś, nie było tak jak teraz, że pyskować można było nauczycielom do woli, ile się chce... wtedy tez nie mozna bylo sie glupio odzywac a mimo tego nie przestrzegalas tego i tezpyskowalas i okazywalas brak szacunku jak i dzisiejsza mlodziez, bo widocznie gleboko w dupie ten zakaz mialas.Typowa postawa roszczeniowa, ze tylko ja moge a reszta nie :o

Gość smiechuuuu warte???
////Nigdy nie powiedziałam złego słowa mamie ani tacie, chodziło bardziej o szkołe//// Ahaaaa, czyli mamie i tacie zlego slowa nie mowilas ale chodzilo TYLKO o szkole i psykowki do nauczyli,no tak "tylko :o... ...no świetnie bylas wychowanym dziekciem, super sobą postawe reprezentowalas Co sie przejmujesz ze ktos nie ma szacunku do drugich osob jak sama te braki mialas??Zapewne tez te osoby bedą mialy studia, fajną prace jak ty, co panukujesz kobieto.Bo ty moglas tak sie okronie zachowywac i masz stuudia a inni juz nie mogą?smieszna jestes i zalosna :o

dobra juz przestanmy, dziewczynie glupio sie zrobilo,pare osob prawde napisalo, chyba jej oczy otworzylo i zwiala stąd bo nie wiedziala jak sie wykrecic,nawet nie umiala jak usprawilldiwic wlasnych rodzicow prze jej straszne zachowania :D Rada , nie najezdzac na innych jak tak samo sie zachowywaliscie :classic_cool:

Gość nie umiem przemilzec
sorry, ale nie umiem tego przemilczec :o Znam multum osob po studiach, ktorym dobrze sie wiedzie, ale co soba reprezentuja,wlasną osobą i zachowaniem to dno spoleczne.Mimo ze mają kase, studia to jednak zero szacunku i kultury do ludzi, dno spoleczne z zachowania i tyle.A ze kellu jestes tez takim przyklade to nie wiem czy ci gratulowac suksecu zawodowego ,papierkowego czy wpsolczuc tego dobrego wychowania Autorko jak tam????