Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ona chodzi za rękę z innym (kto wie co jeszcze robią)

Polecane posty

wlasnie dla tego sie pytam czy odpuscisz sobie i bedziesz szukal innej czy co i nie obraz sie ona nic nie zepsula to raczej ty nic nie zrobiles przeciez nie bedzie czekac w nieskonczonosc prawda ja tez pewnie nic bym nie zrobil ale to szczegol

laski nie znasz, nic Cie nie laczylo z nia nigdy nawet zadna znajomosc a jak podszedles do niej to Cie olala rowno bo prawda jest taka ze jakby chciala pociagnac te rozmowe dalej to by to zrobila czy Cie kojarzyla czy nie jesli zas Ty uwazasz ze ona Ce kojarzyla a ona stwierdzila ze nie to tym bardziej ma Cie w dupie:-O zajmij sie swoim nudnym zyciem a nie sledzeniem z kim jakas dziewczyna chodzi i trzyma sie za reke i faktycznie idz do psychiatry a najbardziej polecam jakis zaklad pracy bo z braku zajecia Ci looserku odpierdala

Gość axelef
loser odpuść sobie dziewczyny. naprawdę dobrze na tym wyjdziesz.

Gość mateuszw1990
A co byś ty chciał robić z tą dziewczyną jeż cze bardziej jak jest nieletnia - dziewczyna cię nie zna , mogła sobie pomyśleć kolejny napalony zboczeniec który leci na mój tyłek . A w ogóle pierdolisz jak stare baki i dziadki którym jest zal młodości imprez i ruchania

Gość rdxfcvghjbnkm
z tą dziewczyną jeż cze koorwa bialy kruk w przestrzeni wirtualnej zabladzil :D "jeż cze" :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Przedstawiłem się i zapytałem czy mnie kojarzy a ona "nie", a na pewno kojarzyła.

ja bym sie pewnie nie odwazyl ale trzeba bylo cos wiecej powiedziec nie wiem zaproponowac jej spacer albo jakies kino czy co nie wiem

Gość w lecie jesien
czlowiek czy ty nie mozesz zrozumiec, ze nie podobasz sie dziewczynie?powiedziala,ze cie nie kojarzy, bo nie chciala zadnej znajomosci z toba zawierac:o a ty ciulu dalej swoje i uwazasz ze kazda laska powinna calowac cie w dupe, bo wielkie pan loser, prawiczek, stary kawaler pod trzydzieche, bez pracy, pasji, pieniedzy, wyksztalcenia raczyl zwrocic uwage na dziewczyne jestes niereformowalny i ze swymi pogladami nie masz szans na zadna dziewczyne chloptasiu :o

ble ble co Ty gadasz za bzdury? laska mowi ze typa nie kojarzy, jesli kojarzy a mowi ze nie to tym bardziej nie chce miec nic wspolnego a Ty myslsiz ze pobiegnie z obcym gosciem z ulocy do kina czy na spacer jzu to widze:-O tak to nie dziala

Gość ojbiadawambiada
kourwa jak mozna zakladac tematy/tyle tematow i zlewac rozmowcow?:D i nie mowie tu o tych pomaranczach ktore wyzywaja, bynajmniej widzisz looooser ty nawet nie potrafisz nawiazac zadnego dialogu przez internet a chcesz zeby jakas dziwczyna ktora spodobala sie tobie zainteresowala sie toba :D i dobrze zrobila ze cie zlala z gory na dol wyswiadczyla tobie przysluge bo siedziec uzalac sie i pierdolic o zdrapkach zadna z dziewczat by nie chciala :D

To zagadaj do jakieś i zobaczymy jak się potoczy. Nie jestes w nikim zakochany, masz dobrą pracę i wygląd. Nic tylko próbować. Najwyżej się nie uda.

"a Ty myslsiz ze pobiegnie z obcym gosciem z ulocy do kina czy na spacer" jak będzie miał "to coś" to pobiegnie.

Jezu, aż tak mi się nudzi... Jak może zależeć komuś na obcej osobie znanej z widzenia pomyśl, wykreowałeś sobie jakiś obraz i tyle.

Gość ojbiadawambiada
A co ja olewam? Przecież odpisuje, jak jest na co. aha, czyli odpisujesz tym ktorzy cie po glowce glaszczai:p :D a cala reszta niech sie wypaluje :D boze widzisz i nie grzmisz co za podczlowiek:o

Wielu ludzi tak ma. I kobiet i facetów, że znają kogoś z widzenia i są zauroczeni.

malo jest takich ktorzy maja to cos oferma zeby obca na ulicy poderwac ktora da sie gdzies zaprosic z miejsca musialby albo natrafic na otwarta i odwazna dziewczyne albo naprawde zrobic na niej dobre wrazenie

Gość terapeuta Loooosra
Najlepsze jest to , że Looos z okazji chodzenia jego sympatii z nowym chłopakiem za ręce, założyl nawet temat o tym, że ona pewnie kocha innego- w domysle Loooosera- a z tamtym chodzi dla niepoznaki: ' "Czy są tu kobiety, które nie są związane z miłością swojego życia?" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5019609 to już jest majstersztyk psychicznej fiksacji i urojeń na własny temat hehehehehe :)

"Wielu ludzi tak ma. I kobiet i facetów, że znają kogoś z widzenia i są zauroczeni." Ale Ty znasz znaczenie wyrażenia "zależeć komuś na kimś"? Zauroczeni, tak w wymyślonej przez nich samych osobie która tak naprawdę nie istnieje.

Przecież zawsze się kiedyś trzeba poznać, a zauroczenie występuje często przed poznaniem się. I po to tacy ludzie się poznają. I często są razem.

to jakies zainteresowanie, podobanie sie zauroczenie w kims jest zwiazane z jakakolwiek znajomoscia tej osoby, jej charakteru,zachowan, usposobienia takie "zauroczenie" w kims obcym kojarzy mi sie z chora miloscia fana do swojego idola za stary jestes na takie brednie

Gość terapeuta Loooosra
Looooser jest stary tylko metryką, mentalnie to 12letnie dziecko.