Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ona chodzi za rękę z innym (kto wie co jeszcze robią)

Polecane posty

Gość luuzer
Według najlepszych wzorców Bohuna porwę moją wybrankę i zamknę ją w piwnicy niczym Joseph Fritzl :classic_cool:

Ona jest młoda. Rzeczywiście młodych i do tego pięknych dziewczyn, które się tak ubierają jest bardzo mało. Jestem jak Bohun.

Gość chumojeg
sądzisz, że niewiele dziewczyn młodych i naprawdę pięknych ubiera adidasy i czarne/brązowe kurtki oraz dżinsy, które są czyste ( o co chodzi z tymi plamami?!)??

Gość blyska
a ty jesteś od niej dużo starszy??????/

Gość luuzer
Skończę na Sztywnym Palu Azji :classic_cool: ps. Chodzi mi o takie jeansy z róznymi kolorami

Chodzi mi o jeansy jednokolorowe, bez przebarwień itp. Nie wiem ile ona ma dokładnie lat, ale pewnie jestem kilka lat starszy.

Gość blyska
czyli np 10 lat starszy od niej nie jesteś? moglaby wziac ciebie za staruszka

Gość blyska
masz racje , wola starszych, ona ma urodę Polki?

Gość blyska
masz racje , wola starszych, ona ma urodę Polki?

Gość blyska
maz rację wolą starszych, a ona ma urodę Polki?

Gość chumojeg
o tak, ja wolę starszych, najlepiej o około 10 lat właśnie. ale dżinsy wycierane np nie świadczą źle o kręgosłupie moralnym dziewczyny

Gość patałchuuuuuuu
dziewczyny wola starszych bo starszy sa dojrzali - ty nie jesteś starsi mają ułożone zycie - ty nie masz pracy i mieszkasz z rodzicami w twoim przypadku zaletą byłoby jak bys miał 18 lat a nie 30

No Aryjką nie jest, brązowe oczy, ciemnobrązowe włosy. Ale nie wygląda na jakąś Arabkę czy coś.

Gość blyska
gdzie ją widujesz?? jak ja zobaczysz, to podejdź

Gość chumojeg
no jeśli nie masz pracy, a masz 30lat to kłopot. bo kobiety w twoim wieku raczej oczekują stabilizacji i takich tam, więc nie będą wiązać się z kimś kto źle rokuje... zresztą zależy jak długo tej pracy nie ma i z jakiej przyczyny i czy szuka pracy wciąż... czy chce ją znaleźć

Gość on w ogóle nie rokuje
ma 28 lat nie miał NIGDY PRACY wyleciał ze studiów z marketingu :classic_cool: gra namiętnie w zdrpaki i looto i uważa że zasługuje na wygraną bo ma dobrą duszę uważa, że ułoży sobie życie jak wygra 120000 mln w lotto całe dnie siedzi na kafe bo jak sam mówi nie ma nic innego do roboty obraża dziewczyny co miały faceta i wyzywa je od kurew dotarło ludzie? my go znamy jak zły szeląg :classic_cool: on nie ma szans na dziewczynę

Gość blyska
po to, żebyś dał jej do zrozumienia, ze chcesz z nią być, a jak ona nie zechce sie z tobą zapoznać , to daj sobie spokój i zapomnij o niej

Gość chumojeg
oj nie wierzę, aby facet około 30tki grał w zdrapki i swój los uzależniał od mało prawdopodobnej wygranej w totolotku

Gość rdxfcvghjbnkm
ze to zawsze znajda sie jacys kretyni do przekonywania luzera ,ze nie jest debilem i ma szanse na wszystko:D przyjmijcie zakute paly , ze luzer ma prawie 30 lat, skonczyl ledwo LO i zakonczyl edukacje, nigdy nie pracowal, pracy nie szuka, nie jest nigdzie ubezpieczony, mieszka katem razem z dziadkiem i rodzicami, gra nalogowo w totka, drapie zdrapki a to wszystko za pieniadze wyludzone z renty dziadka :D i co? ma ktos taki szanse na dziewczyne?:D kurwa przestancie przekonywac go do czegokolwiek, bo on sam wie ze ma jasna dusze i dobre serce ,ale nie wie tego ze jest psychicznie chory :o

Gość on w ogóle nie rokuje
to poczytaj co on pisze. sprawdź w googlach albo zapytaj starych bywalcow :O🖐️

Gość blyska
ty ją widujesz w kościele

Gość akisco
Uwierzyć trudno to fakt. Po prostu opóźniony zaburzony zaspermiony stary prawik

Gość w góre bo to
z linku wyżej " 11:47 Looooser Nie mam studiów i nie mam pracy - nie mam do tego talentu i zapału. Jestem bardzo moralny, uważam że całowanie i sex są zarezerwowane dla tej jedynej osoby, z którą się chce być całe życie. Polecam przeczytać książkę Honoriusza Balzaka "Eugenia Grandet" - jest to wzrór kobiety, która jednak zakochała się w niegodnym jej facecie. Lubię w ogóle przeczytać jakąś dobrą książkę, obejrzeć mecz. Razi mnie promowanie wszędzie hedonizmu. Dziewczyna, w której jestem zauroczony od trzech lat znalazła sobie chłopaka. Uważam, że koszulki Polski na Euro 12 są beznadziejne. Ostatnio słabo idzie mi w totoltku. Ogólnie bardzo słaby czas. "

Gość akisco
Jaak ją się cieszę że nie jestem ta dziewczyna. A jej współczuję niech uważa na siebie.

Gość do czegoś wreszcie doszliśmy
kto uważa że luzer ma szanse na dziewczynę? :classic_cool: