Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ona chodzi za rękę z innym (kto wie co jeszcze robią)

Polecane posty

Gość pewnie się kochają
i ona ma orgazmy i się całują :) to takie urocze ❤️

Gość luzer to albo projekt
albo chory cżłowiek. Tak jak TMT. chociaz nie :D tmt jest mądrzejszy :D WIecie, że sopot z siekierą to wceśniej znajdzie dziewczynę niż luzer? cześć żaba 🖐️

Czemu tak się przejmujesz tą parą? Podkochujesz się w tej dziewczynie?

Od 3 lat. Chyba długo nikogo nie miała, a tydzień temu widziałem jak szła z chłopakiem za rękę.

Od 3 lat się podkochujesz? I co dalej planujesz? Cierpieć w ciszy czy może ...

Mówiłeś jej coś o tym co do niej czujesz? Wiesz, nie musisz od razu pokazywać 100% ale "Bardzo i się podobasz i lubię Cię. Może wyskoczymy na kawe/piwo/tańce (coś co lubi)". Nawet "Jesteś fajna" czy "Jesteś miła". Nie musisz od razu "Kocham Cię na życie i serce mi pęka z dala od Ciebie".

Ja ją znam w sumie z widzenia tylko. Raz próbowałem zagadać to nie wyszło. Przedstawiłem się i zapytałem czy mnie kojarzy a ona "nie", a na pewno kojarzyła. Często się patrzyła.

Gość na pewno właśnie
śpi bo ostrym seksie w cipkę i w dupkę z finałem na twarzy :classic_cool: a patrzyła się bo z daleka bije od ciebie ciotowatość loozer :D

Co ja teraz mogę planować, szczególnie jak ma chłopaka. Widocznie jej nie zależy na mnie i nie zależało. To po co się patrzyła? Czasem odwracała głowę.

Gość przecież ta dziewczyna
której on nawet nie zna to nie zechaciała by takiego typa jak on - bezrobotnego - bez wykształćenia - uzależnionego od zdrpek i lotto - przepierdalającego pieniądze rodziców na zdrapki - bez ambicji - siedzącego po 20/7 na kafe - chamskiego do kobiet i wyzywającego je od kurw bo one mająfacetów a on ma 30 i nigdy nawet za cycka żadnej nie trzymał żal ogólnie, coroba psychiczna i ciotowatość

Gość ktototakiktototaki
To po co się patrzyła? Czasem odwracała głowę." chciala zobaczyc jak wyglada ciotowaty dziwolag :D

Działaj. Miłość nie spada z nieba. Trzeba o nią walczyć. Może macie jakiś wspólnych znajomych, jakieś miejsce gdzie bywacie. Facebook, GG - cokolwiek gdzie miałbyś możliwość pobycia w pobliżu niej. Wtedy ona zobaczy że się interesuje. Po drugie - jak zobaczy Cię w towarzystwie (masz być roześmiany, swobodny przy swoich znajomych) to może zobaczyć Cię jaki jesteś. Ja bym szukał okazji żeby w grupie być gdzieś w pobliżu ... Jeśli tylko stoisz za oknem i patrzysz ... niestety z tego nic nie będzie. Zapomnij o tym. To tak nie działa ...

Gość luuuzer nie ma znajomych
:D🖐️

Gość luuuzer nie ma znajomych
to uzależniony od wielu rzeczy prawiczek, no life, nieudacznik lat prawie 30 :classic_cool:

@ktototakiktototaki Jak to łatwo anonimowo dopieprzyc komus, co? A kiedyś być moze coś napiszesz na forum, o swoim problemie (np. smiertelny nowotwór twojej Mamy - czego Ci nie życzę) i tak podobnie ktoś zażartuje. Wtedy przypomnij sobie ten dzień, kiedy dowaliłeś komuś bez sensu i bez powodu ...

Gość terapeuta Loooosra
Jacku, masz czyste sumienie- napisałeś konkretne rady i możesz odkreslić temat. Loooosera one nie interesują, ale przynajmniej poprawiłes sobie samopoczucie. Ale innych nie krytykuj, że sobie poprawiają swoje, robią to samo co Ty, tylko w inny sposób. ;)

moze ona czekala na twoj pierwszy krok czekala i czekala az podejdziesz do niej i zagadasz ale ze sie nie doczekala a znalazl sie inny to postanowila z tamtym sprubowac bo kobiety wsumie maja swoja cierpliwosc o ile wogole wiedziala o tobie powiedz mi looooser czy to jest ta dziewczyna ze zdiecia ktora mi przeslales ?

Gość e też prawik
tomek i stev pewnie randkują oglądam zdjęcia barbary imos i wyobrazam sobie ze kiedys bede mial podobną zone, zalosne 🖐️

Gość hahahah tak sie sklada ze go z
Znam to nie nikt inny jak tylko MICHAL CH. Z ZAMBROWA!!!! ON MA 19LAT I PSELDONIM LOOSER I TAK SSMO ZDESPEROWANY TERAZ MIESZKA W NY... DO PRZYSTOJNYCH NIE NALEZY WIEC CHCE SIE TU DOWARTOSCIOWAC!!!

looooser - to co teraz masz zamiar zrobic z ta dziewczyna skoro chodzi z kims to jakie masz plany ?

Gość hahahahahahahahahah
haha loser i plany :D jego plan to kupic zdrapke i zdrapac:D

A co ja tu mogę zrobić więcej? Mam ją złapać za włosy i porwać, jak ma chłopaka?