Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ona chodzi za rękę z innym (kto wie co jeszcze robią)

Polecane posty

Gość pram
matko , czy ci biedni chłopcy wreszcie zrozumieją , że laski jak są zainteresowane to same dają znać , żeby facet coś zrobił , ttylko trzeba się wreszcie nauczyć te sygnały odczytywać . jak nie jesteś podrywaczem , , to wchodź na pewniaka

Gość były prawiczek from da kafe
Przecież to jest proste jak konstrukcja cepa :O. Poznajesz kogoś, najczęściej, w ramach czegoś co robisz albo gdzie bywasz. W efekcie pojawia się podstawa znajomości. No i próbujesz gdzieś zaprosić, spotykacie się raz/parę razy i dalej zależnie od odczuć. Dziewczyna Ciebie nie zje. Tylko Twój problem to nudne życie i nieciekawa osobowość. Wpierw to uporządkuj. Wiesz, że są nawet pary z kafeterii i to zakończone małżeństwami? Każde miejsce gdzie naturalnie się poznaje ludzi jest dobre. Sam poznałem kilkoro znajomych po prostu regularnie biegając w jednym parku. Biegacze się mijają któryś raz a w końcu zaczynają sobie mówić cześć. Rób COKOLWIEK a w końcu kogoś poznasz.

"ttylko trzeba się wreszcie nauczyć te sygnały odczytywać ." A potem larum na forum, że facetowi się źle wydawało bo to było do tego obok :D

Gość pram
a ppoza tym looser zwracałem ci już uwagę , że kobieta i mężczyzna tworzą a nie tworzy głupio chyba tak mieć błędy ortograficzne w stopce :o

Poznać byle poznać, to można najlepiej na portlach randkowych, ale ja bym chciał poznać dziewczynę w której jestem zauroczony. To sie nieczęsto u mnie zdarza, a już żeby tyle czasu trwało, to już w ogóle.

Gość looooser pozna smak
jak mu starzy poumieraja bez srodkow do zycia w trybie ekspresowym sprzeda chaupe i pojdzie do schroniska

"ale ja bym chciał poznać dziewczynę w której jestem zauroczony." Ale mało jest takich bez wykształcenia, celów, ambicji, wydających wszystko na zdrapki, nienadających się do niczego poza utylizacją jak ty.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Byly prawiczek - pisz pod swoim czarnym nickiem. A o malzenstwach z kafe nigdy nie slyszalam. podasz jais konkretny przyklad ?

Gość pram
i co z tego , że skopiowałeś ? a po drugie , skoro skopiowałeś , to sie daje chyba odnośnik skąd to jest albo w cudzysłowie ,

Gość Zuzanna Amelia !!!
Niczym pies moich rodziców Burek, tarzam się w kupie kompostu aby zrobić wrażenie na moich adoratorach :classic_cool:

Gość luzerrrrr
Skopiowałem to z forum ultrasów ONR Falanga :classic_cool:

Gość pram
po głębszym wgryzieniu się w tekst zaczynam nieśmiało przypuszczać , że to chyba miał być wiersz albo coś ...

Gość Zuzanna Amelia !!!
17:50 [zgłoś do usunięcia] Shadow Dweller " Tak właśnie rodzą się gwałciciele." Mozesz rozwinac te mysl?

"Miałem być jej pierwszym i jedynym chłopakiem." Dochowasz wierności zdrapkom i swojej brudnej łapie.

rotfl

Gość pram
pierwszym i jedynym , ty , chyba śnisz co nieprzytomnie ...

Gość blyska
nie znasz jej, z pewością jest coś, co odrzuciłoby się od niej, coś co tobie nie podobaloby sie w niej

Plan na znalezienie dziewczyny dla loosera (mojego skromnego autorstwa): 1. znajdź pracę 2. zacznij się rozwijać 3. pozbądź się kompleksów albo odwiedź terapeutę 4. poszerz grono znajomych 5. znajdź dziewczynę Innych możliwości po prostu nie ma. Przed 5 stoi napis "you shall not pass" i nie zniknie dopóki nie spełnisz punktów 1-4 :classic_cool:

"zacznij się rozwijać" Za to co zarobi w tej swojej pracy o ile ja znajdzie to się raczej nie rozwinie :D "pozbądź się kompleksów albo odwiedź terapeutę" No i będzie miał na co kasę przepuszczać - obcych ludzi którym trzeba płacić aby cię słuchali. Enjoy. :D Na zdrapki juz mu nie starczy. "poszerz grono znajomych" A kafe to niby co? "znajdź dziewczynę" Dziewczynę to ma się dziś od 2500 brutto.

Też tak czasem próbuje sobie wmawiać, że może i tak by nic z tego nie wyszło, może jest głupawa, albo coś.

"może jest głupawa, albo coś." Odezwał się kwiat inteligencji :D

Gość blyska
nie dowiesz się, jak do niej nie podejdziesz i nie zagadasz po raz drugi a czy jest taka możliwośc, że pomyliłeś ja z inna dziewczyną, która jest bardzo do niej podobna i rozmawiałeś z tamta , a nie z tą prawdziwą?