Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość kamelija
płodu, z którego ewentualnie może byc człowiek? a co może być innego? jaszczurka? ;)

Gość malagenia
Obczaiłam - polskie arabskie gówno mylisz sie, mam duże powodzenie, faceci mnie bardzo chcą dotykać i mam czelność czuć się wolną osobą, mimo że pochodzę z arabskiego kraju

Gość Obczaiłam
ewentualnie bezmózg taki jak malagenia.

Gość Maximus Yebus
a która by urodziła dziecko po gwałcie z "pigułką gwałtu", kiedy jest więcej niz sto % pewności, że urodzi sie jakieś dziecko specjalnej troski???????

Gość kamelija
malagenia też człowiek

Gość Obczaiłam
nie wątpię że chcą cię dotykać jako eksponat muzealy :D

Gość malagenia
kamelija może być jeżeli wszystko pójdzie dobrze... i zostanie spełnionych wiele innych warunków, a by wychować nowego członka społeczestwa proszę cię kamelia - nie rób nigdy aborcji. poświęcaj się i zdychaj szybko podczas misji rozrodu

Gość Obczaiłam
Maximus - twój drugi człon nicku świetnie cię określa, w końcu zdajesz sobie sprawę kim jesteś. Kto tu pisze o gwałcie? Kobiety masowo dokonują aborcji bo wpadły, bzykały się po alkoholu i tyle.

Gość malagenia
Obczaiłam lubisz się cielić, polka krowo? ile już gówien wysrałaś?

Gość Obczaiłam
proszę cię kamelia - nie rób nigdy aborcji. poświęcaj się i zdychaj szybko podczas misji rozrodu Rodziłaś kiedyś? Ja jakoś nie zdechłam, a po porodzie śmigałam po sali poporodowej tak świetnie się czułam Ale ty musisz mieć puste, nudne, smętne życie, wszystko kojarzy ci się z poświęceniem.

Gość kamelija
a która ma taki dylemat? to sie nie zdarzy w życiu prawie żadnej kobiety, więc po co stawiac to jako naczelny przykład, za i przeciw aborcji. naczelną zasadą jest nie zabijaj, a każdy ma własne sumienie. W życiu każdej kobiety jest odpowiedzialność ponoszona za prowadzenie zycia seksualnego, do ktorego nikt jej nie zmusza i na tym można sie skupić, nie tracąc czasu na rzadke i wyjątkowe sytuacje.

Gość Obczaiłam
kup zrobiłam pewnie tysiące, dziecko urodziłam jedno :) Cudowny, inteligentny synek :D Dziękuję za gratulacje.

Gość Maximus Yebus
widzisz debilko gdybyś obejrzała film Monty Pythona Żywot Brian, to bys wiedziała, kto to był Vielgas Cutos i Yebus Maximus, tłumoku....

ci którzy propagują mordowanie dzieci to zwyrodnialcy bez sumienia i tyle. z nimi żadnej dyskusji być nie może. podobnie jak nie może być dyskusji z takimi którzy obleją benzyną i podpalą bezdomnego albo innymi skurwysynami. ostatnio jakiś bydlak skatował niemowlę. uważacie że jest sens dyskutować nad jego motywami? tak samo i tutaj. skoro ktoś uważa że ma prawo zabić dziecko bo go "nie chce mieć" to jest popierdolony po prostu i tyle. o czym tu z bydlakiem dyskutować?

Gość malagenia
a każdy ma własne sumienie. w polsce nie masz wyboru - musisz się poświęcać inni ludzie mówią ci, że nie masz wyboru i musisz się cielić jak już wpadłać sprawą kluczową jest wolny wybów

Gość kamelija
Wpadasz w prowokacyjne skrajności malagenio, nie mam misji rozrodu, skąd ten pomysł? to już nie mozna być osobiście przeciw aborcji i pozostać przy dwójce dzieci? ;)

Gość Obczaiłam
Wiem kto to jest jebus - Ty :D

Gość malagenia
!offerma będziesz uprawiał seks, tylko w celu zrobienia bachora polskei jebane gówno? oczywiście jeżeli będziesz miał kiedykolwiek okazję...

"inni ludzie mówią ci, że nie masz wyboru i musisz się cielić jak już wpadłać sprawą kluczową jest wolny wybów" a jaki wybór ma dziecko które chesz żywcem rozerwać na kawałki?

Gość malagenia
kamelia nie można być przeciw aborcji, bo ja ci nie każę robić aborcji ty mi każesz nie robić aborcji rozumiesz dupo polkska ciemna?

Gość Obczaiłam
malagenia - ile ty masz lat ze nie potrafisz sie zabezpieczyć. Ja jestem w związku 9 lat i dziecko mialam kiedy go chciałam :) Do szkoły czas wracać i nauczyć się do czego służy antykoncepcja. Człowiek odpowiedzialny nie zachodzi ot tak w ciążę. Mam masę koleżanek czy to z pracy czy spotykamy się na gruncie prywatnym i każda ma jednym lub dwoje dzieci, z wpadek tłumaczą się zapijaczone nieodpowiedzialne bachory które myślą że są już dorosłe.

Gość Maximus Yebus
szkoda, gdyby zadziałała aborcja to nie byłoby takich debili !offerma.

Gość malagenia
!offerma ale ja jestem ważniejsza i to czy chcę zostać matką niż płód który chce się mną karmić, a którego ja nie chcę jesteś w stanie to pojąć?

Gość kamelija
Gdyby to ode mnie zależało to znisołabym ustawę antyoaborcyjną, rozpropagowała wiedzę o antykonceocji i zbudowała doskonały system pomocy dzieciom NARODZONYM. Walka o brzuch niestety kończy sie u wielu moherów zaraz po narodzeniudziecka, co bylo wida na przykładzie Alicji Tysiąc.

Gość Maximus Yebus
!offerma nie pojmnie bo go urodziła matka na mszy po spowiedzi i ma kościelny odchyl.

Gość Obczaiłam
malagenia cierpi na rzadką chorobę WULGARYZM :) Umiesz się normalnie wypowiadać? Ale ty musisz mieć smutne życie, szkoda mi ciebie bardzo.

Gość malagenia
kamelija no właśnie o to mi chodzi o wybór przecież katol nie zrobi aborcji, bo on ma swoje zasady, które na to nie pozwalają ja mam inne

Gość Obczaiłam
ale ja jestem ważniejsza i to czy chcę zostać matką niż płód który chce się mną karmić, a którego ja nie chcę jesteś w stanie to pojąć? To nie zachodź w ciążę, proste jak drut kobito.

"niż płód który chce się mną karmić, a którego ja nie chcę" ja ciebie kurwo nie chcę ale to nie upoważnia mnie zeby ci ten głulpi łeb młotkiem rozjebać, prawda? tak samo i ciebie nie upoważnia to że ty go "nie chcesz". trzeba było myśleć o tym zanim sobie dałaś wsadzić, mamy XXI wiek i każdy chyba wie że dzieci się nie biorą z przeciągów. a jak się zgodziłaś na jego pojawienie bo byłaś za głupia żeby się zabezpieczyć to nie masz prawa mordować, suko.

Gość malagenia
Obczaiłam nie zamierzam zachodzić w ciąże walczyć o prawa kobiet do własnych dup i decydowania o swojej przyszłości - zamierzam