Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość Obczaiłam
A ja znam odpowiedź, zwolenniczki uważają że TYLKO IM należą się wszelkie prawa, ale mężczyzna choć bierze udział w poczęciu dziecka nie ma nic do powiedzenia, podobnie jak dziecko, które jest zdane na los matki. Czyli reasumując, to tylko zwykłe bzdety i farmazony pięknie ubierane w słowa, że my chcemy mieć prawo, ale gdzie do cholery prawa pozostałych, one się już nie liczą. Najważniejszym prawem jest prawo do życia! I jeśli już chcesz zabijać, to zabij siebie!

Gość a co z prawem do aborcji
nikt tak na prawdę się nad tym nie zastanawiał bo to trudne, a może i ktoś o tym pomyślał, ale te kwestie wygodniej było ukryć bo są trudne, (a jak najbardziej uprawnione jest ich rozpatrywanie). Po co komplikować prawda?.Ciekawe czemu tak jest?. Mam pewną teorię na ten temat...ale pozostawię ją dla siebie.

Zastanawia mnie tylko, dlaczego zwolenniczki aborcji, tak bardzo wyzwolone i tak bardzo nowoczesne, nie chcą się na stałe wysterylizować. A przecież to takie dobre rozwiązanie. I kłopot z głowy, i mohery czepiać się nie będą a i zdrowie + figura nie ucierpią. Będą mogły bzykać się do woli - i po bożemu, i w wersji Picasso. Ach, prawda :) One chcą mieć wybór aborcyjny :) Tak naprawdę tylko o to chodzi, żeby na swoim postawić. Ot, przekora ludzka.

jeśli temat jeszcze nie umarł, to mam pytanie do zwolenniczek aborcji, jakie jeszcze argumenty rozpatrywano w tych postępowych krajach, po za tym jednym koronnym?

szkoda, a chciałem pogadać:(

Jeju, zrobiłem z siebie USRR - temat założył Śmieszny Student. Już 250 postów - dobry jestem! Aborcyjne chlory niech szykują macicę do oczyszczenia, bo prowadzą się jak wóz z węglem.

Gość malagenia1
Damascenka wiesz dlaczego dupo ciemna? bo w polsce sterylizacja jest nielegalna

Gość malagenia1
w odpowiedziach katoli zawsze widać taką ciemnotę i nieznajomość tematu że płakać się chce

Gość malagenia1
Damascenka odpowiedz dupo co myślisz o zakazie sterylizacji kobiet w polsce, który jest odpowiedz mi ciemna dupo bazująca na ideologii kościoła i rozrodu

Gość malagenia1
chcemy sterylizacji Ciemny Studencie, Ciemniejszego już nie ma

Gość Obczaiłam
wiesz dlaczego dupo ciemna? bo w polsce sterylizacja jest nielegaln Spokojnie kochana bo się splujesz :) Za to legalne jest pozbawienie płodności mężczyzny. W czy więc masz problem? Pognaj ze swoim facetem go lekarza i sprawa załatwiona :) No chyba że bzykasz się z kim popadnie, to już przepraszam :D

Gość malagenia1
powiedzcie mi katolickie chuje dlaczego nie mogę się tutaj wysterylizować dno bez mózgów...

Gość malagenia1
Obczaiłam dupo ciemna Dlaczego w polsce steryzlizacja jest nielegalna a w innych krajach jest powiedz dupo ciemna

malagenia1 - biedactwo... :( A kto ci broni jechać do kraju, gdzie jest to legalne i zafundować sobie sterylizację, np. jako prezent urodzinowy? Dorzucę ci się na bilet. Polskę trzeba chronić przed potomstwem z twojej krwi.

Gość malagenia1
co to za prawo? tylko facet się może pozbawić płodności? ciemne dna ciemniejszych nie ma?

Gość malagenia1
pytam się dupo jeszcze raz Ale dlaczego w polsce steryzlizacja jest nielegalna a w innych krajach jest? Dlaczego muszę jechać do innego kraju? Odpowiedz dupo

Gość Obczaiłam
Ja też ci sie dorzucę na bilet, Holandia jest tak blisko, nie stać cię na bilet. I odpisałam ci już na pytanie, weź faceta za rękę i idźcie do lekarza, na nim można wykonac to w Polsce LEGALNIE :)

Gość malagenia1
Damascenka dorzuć na bilet - bardzo chętnie to zrobię

Gość malagenia1
Obczaiłam ja się pytam ciemna dupo dlaczego w polsce steryzlizacja kobiet jest nielegalna a w innych krajach jest?

już wiem jak należy traktować wszystkie tematy na tym forum.

Gość malagenia1
Śmieszne Gówno zorganizuj zgadzam się

Gość malagenia1
arabskie gówna które nie wiedzą w jakim kraju żyją fani rozrodu jebani - zorganizujcie mi wyjazd, zrobię to

Gość Obczaiłam
ja się pytam ciemna dupo dlaczego w polsce steryzlizacja kobiet jest nielegalna a w innych krajach jest? A ja się pytam gdzie twoja odpowiedź na to pytanie: malagenia - a no właśnie, jesteś tak bardzo za wszelkimi prawami, gdzie prawo mężczyzny który zrobił dzieciaka ale wcale go nie chce, a kobieta pozywa go o alimenty? Ja już Ci odpisałam, sama sobie szukasz problemu, masz wyjście, weź faceta pod rękę i udajcie się na zabieg wazektomii, wtedy na pewno nie zajdziesz i nie musisz wyjeżdżać z kraju :) Bo widzę że biedna jesteś, więc wybierz właśnie to wyjście :)

Gość malagenia1
Obczaiłam - arabska dupo nie umiesz odpowiedzieć dupo, to unikasz zadałam pierwsza pytanie dlaczego tylko facet może pozbawić się płodności ja chcę też decydować o swojej płodnosci

Gość malagenia1
Obczaiłam GównoNieStudent gdzie pieniądze na zabieg sterylizacji? zagieło was ciemne gówna? myślicie że kobiety pragną tylko skrobanki robić, polskie dna?

Gość Obczaiłam
To jest pytanie do ustawodawcy nie do mnie. Ja bym się na twoim miejscu cieszyła że jest wyjście - facet podwiązuje sobie co trzeba i już :) Jesteś bezpieczna, po co więc szukasz problemu tam gdzie go nie ma.

malagenia1 to ja pierwszy zadałem te pytania, więc mi odpowiedz

Gość malagenia1
myśleliście że w wolnym kraju żyjecie? co gówna? a tu arabia się kłania jebane gówna z mózgami przemielonymi przez gejowskie wychowanie