Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość Obczaiłam
To naprawdę nie stać cię na wyjazd tak blisko i na zabieg? Czas iść do pracy, ale zamieszkać w takim kraju, gdzie możesz pozbawiać się czego chcesz :) Nawet mózgu, choć podejrzewam że już za późno :)

Gość Obczaiłam
albo *

Gość a co z prawem do aborcji
dobra nie chcę znać Twojego zdania raczej.

Gość malagenia1
Obczaiłam ja się nie cieszę że w arabskim kraju żyję, gdzie tylko facet ma prawo decydować o pozbawieniu się płodnosci ja się pytam - gdzie są moje prawa?

Gość malagenia1
a co z prawem do aborcji żyjesz w arabskim kraju, to wiedz, jak się kończy arabski seks - bachorami tu kobieta nie może decydować o swojej płodnosci dlatego MUSISZ płacić

Gość malagenia1
GównoNieStudent zabrakło argumentów gówno? myślałeś że jest inaczej bezmózgu? myślałeś że każda kobieta o skrobankach marzy?

Ty zawsze na przekór....?:)

Gość malagenia1
wiedz arabie, że seks w arabskim kraju ma tylko jeden cel - rozród i państwo cię do tego przymusi dlatego płać i płacz

i czemu mnie nie nazwiesz "gówno" co ja gorszy jestem??:(

Gość malagenia1
bo myślisz logicznie, czyli o pieniądzach i nie kierujesz się ideologią

Gość Obczaiłam
ja się pytam - gdzie są moje prawa? A czemu ty tylko ja, ja, ja, moje, moje A gdzie prawo mężczyzny który zrobił dziecko kobiecie i ON go nie chce, a kobieta je rodzi i pozywa go o alimenty? No proszę, odpowiedz. A gdzie prawo dziecka do życia? Dziecka które przez to że kobieta jest egoistką postanawia się go pozbyć? No, gdzie są ICH prawa?

.....czyli o pieniądzach to już nie musiałaś dodawać

Gość malagenia1
bo prawo kobiety do decyzji jest ważniejsze, niż prawo płodu do żywienia się jej ciałem bo to, czy kobieta chce bachora jest najważniejsze i dla kobiety i dla tego dziecka też - i do niczego kobiety nie zmusisz czasem aborcja i sterylizacja jest mniejszym złem pomijając że ludzi na ziemi jest już za dużo arabskie dna w obronie niechcianych zarodków

Gość malagenia1
pytanie jest jak państwo traktuje kobiety i jak kobiety traktują same siebie czy są wyzwolone na tyle żeby decydować, czy kler podejmuje za nie decyzje

Gość hahaa dupo ciemna
czytam ten temat i normalnie leję z tej megageni czy hooj wie "dupo ciemna, odpowiedz mi dupo ciemna, arabskie gówno odpowiedz mi dupo ciemna" ja pierdziu normalnie co za zryta laska buahahahahahahahahahahahahahahaha dawaj tu mi od dup ciemnych stara bo zabawnie jest

Gość malagenia1
załóżcie Stowarzyszenie Ochrony Niechcianych Arabów polskie bezmózgi, z głowami przepranymi ideologią

mam wrażenie, że na moje pytania nie odpowiadasz

Gość hahaa dupo ciemna
malageni pomyliła nick bo jestem arabskie gówno i dupa ciemna, no odpowiedz dupo ciemna, no dawaj dupo ciemna co za cipa. Twoja stara to była normalnie dupa ciemna krzaczasta :D

Gość malagenia1
polska katoliczka to ciemna dupa - taka jest prawda jak widzę te pokalane kobiety wyjące do niepokalanej maryi dziewnicy uniżające się przez proboszczami to określenie jest bardzo łagodne dla tak pokalanych kobiet

Gość hahaa dupo ciemna
załóżcie Stowarzyszenie Ochrony Niechcianych Arabów dobra dupo ciemna :D

Gość malagenia1
już zabrakło argumentów arabom to się zaczyna dyskusja o formie chce się wysterylizować, aby sama decydować o swoim życiu i płodności gdzie kasa?

Gość hahaa dupo ciemna
a z ciebie dupa jasna jest kretynko. Wyrżnij se stara całą macicę, dobrze Ci radzę.....:D dawaj więcej epitetów, co tak słabiutko dupo ciemna? :D arabskie gówna już były, dupy ciemne też, co jeszcze nam tu zaserwujesz oszołomie, nooooo dawaj nie bądź taka:D

Gość hahaa dupo ciemna
na kretyństwo do potengi ntej faktycznie brak argumentów dupo ciemna. I nie chodzi tu o twoje poglądy nt aborcji dupo ciemna. Trza było szkołę jakąś skończyć to byś i kase miała....ale lepiej było ciemnej dupy dawać nie :) oj przepraszam, zaraz mi tu sypnie dyplomami :D :D

Gość malagenia1
GównoNieStudent mózgu nie masz, myślałeś że kobiety tak strasznie nie chcą sterylizacji w bajkach żyjesz widzisz Gówno, że czasem jest lepiej zrobić aborcję we wczesnym stadium? po co mam dusić bachora dupą podczas porodu, np? to z moją matką też mi obojętne, mogła mnie usunąć, rzeczywiście....

Gość malagenia1
tylko czy ona miała wybór?

Gość hahaa dupo ciemna
masz matkę jakąś melagenia czy cię pod śmietnikiem zostawiła że tak świata nienawidzisz? No co z tobą dupo ciemna, ja wiem że jesteś do lepszych epitetów zdolna. Idź powiedz swojej starej żeby wzięła rozpęd i trzeliła se głową w mur. Ja bym przynajmniej tak zrobiła jakbym taką debilkę miała. Dupo ciemna, arabko czekam na epitety, dawaj:D

Gość hahaa dupo ciemna
mózgu nie masz też już było powtarzasz się stara....oj cos widzę:D