Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfydjbn

przyjazn kobiety z przystojnym, inteligentnym i cieplym facetem

Polecane posty

Gość fdfdfydjbn

taka przyjazn jest niemozliwa!!! mam 29 lat, wiec nie jestem glupiutka nastolatka przez cale zycie zylam w przeswiadczeniu ze przyjazn faceta z kobieta jest mozliwa; sama mialam i nadal mam przyjaciela w ktorym nigdy sie nie podkochiwalam jakis czas temu poznalam kumpla mojego meza- facet jest nieziemsko przystojny, blyskotliwy, mily....oh i ah; teraz czesto sie z nim widywalismy, bo chodzi z mezem na silownie, ktora jest w naszym bloku owy X poprosil mnie wczoraj, zebym wybrala sie z nim na zakupy, bo chce kupic dziewczynie prezent na urodziny (widze ze on bardzo ja kocha). spedzilam z nim pol dnia i chyba sie zauroczylam; nie w glowie mi romans, bo kocham meza, ale teraz wiem ze nie moglabym miec X za przyjaciela teraz mysle ze jesli jest para przyjaciol to predzej czy pozniej ktores sie zakocha, chyba ze..... najnormalniej w swiecie sa przecietni (chodzi o urode), albo po prostu nie sa w swoim typie

Gość mamuska sexowna
Moim zdaniem taka przyjaźń jest możliwa.

Gość fdfdfydjbn
czy ktos tez tak mysli jak ja? a moze ktoras z was ma przystojnego przyjaciela i nigdy nie myslala zeby sie z nim przespac?

moja koleżanka przyjaźni sie od dziecka z niesamowicie przystojnym i inteligentnym facetem. Wszystkie do niego wzdychamy... poza nią :D między nimi nigdy nic nie było i raczej juz nie bedzie, ale sa ze sobą bardzo blisko.